Başarı

Başarı ( Başarı İçin Tehlikeyi Göze Alın)

Başarı (  Başarı  için   Tehlikeyi Göze Alın)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı için Tehlikeyi Göze Alın) H. Ross Perot, yeni bilgisayar firmasına eleman seçimine başlarken, aşağıdaki yazıyı değişik yerlere astı: Kartallar yalnız uçar- onları tek tek bulabiliriz, sürü halinde değil. Gerçek başarıyı kovalayanlar bunu, içsel hedefler ve kendilerine verdiği tatmin için yaparlar. Komitelere sığınmazlar, aksine, kendi bilgi ve görüşlerinin test edilebileceği şekilde birey olarak kalmayı severler. Zaman içinde bu kişisel güven sağlar. Şirketin çıkarlarına en uygun zamanda kişisel pozisyonlarım geliştirme şansı olmasa dahi önemli Bir görevde bulunmayı göze alırlar. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Başarılı kadın ve erkekler fikirlerinin doğuştan olmadığına emindirler çünkü onlar değişik ilgi alanı, deneyim ve geçmişi olan insanlarla çok uzun süre geçirmiş...Devamını Oku »

Başarı ( Kartallar Yalnız Uçar )

Başarı (  Kartallar Yalnız Uçar  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Kartallar Yalnız Uçar ) Eğer zeytin ağacı dikmezseniz, ömür boyu toprağı kazmanın bir anlamı yoktur. - SİCİLYA ATASÖZÜ Yaptığınız plan, başarıya ulaşma işini son derece kişisel bir perspektife oturtmalı. Bir nokta hemen önem kazanıyor: Olgunluk, gereken en önemli unsurdur. Başarı yolundaki engeller çocukça yollarla veya gençlik deneyimleriyle çözülmez. Olgunluk, başarısızlıkları ve hayal kırıklıklarını zekice kavramayı ve başarıya giden adımların dengeli düşünülmesini gerektirir. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Cesaret her planda olduğu gibi gereklidir. Bazı durumlarda riski hesap edersiniz ama hiç denememektense büyük işlere kalkışırken başarısızlığın da olabileceği fikrini kabul etmek gerekir. Bu aptalca davranmak demek değildir. Başarı için milyonda bir ihtimali de deniyor değ...Devamını Oku »

Başarı ( Kişisel Başarı Planı)

Başarı (  Kişisel  Başarı Planı)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Kişisel Başarı Planı ) l. Neredeyim • Başlıca güçlü yönlerim • Başlıca zayıf yönlerim • Bugüne kadar elde edilmiş önemli kişisel başarılarım 2. Nerede olmak istiyorum? Gerçekleştirebileceğim hedefler Başarını için önemli çünkü ...tarihine kadar yapılmış olmalı 3. Gitmek istediğim yer e nasıl ulaşırım? Olası giderler Gerekli Destek Başarıma katkıda bulunacak çünkü Yapılacak işler 4. Ne zaman sonuç alabilirim? Belirli sonuçların kontrolü Zaman planı kontrolü Gerekli düzeltmeler (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, ...Devamını Oku »

Başarı ( Başarı İçin Harekete Geçme Zamanı)

 Başarı (  Başarı için Harekete Geçme Zamanı)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı için Harekete Geçme Zamanı ) Bugünlerde şirketler için, işler ve kariyer için strateji ihtiyacım sık duyar olduk. Benim endişem, stratejinin tarifini biraz karışık yapma olasılığı. Ana fikir l) geleceği çok ciddi düşünüyor olmak ve 2) istemediğimiz şeyleri engellemek için zor sorular sormayı öğrenmektir, ilk adım, beklenmeyen sürprizleri engellemek için "eğer...olursa ne olur?" sorusunu sormaktır. örnek olarak: (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) • Eğer kararlaştırdığımız yaklaşım çökerse ne olur? • Eğer A planı bütçeden daha fazla masraf çıkarırsa ne olur? • Eğer genişlemeye karar verdikten sonra yeni rakipler çıkarsa ne olur? • Eğer mevcut rakip yılın ikinci yarısında bizden daha düşük fiyat politikası uygularsa ne yaparız? • Eğer patronum bana güvenmiy...Devamını Oku »

Başarı ( Başarı İçin Uyarı)

Başarı (  Başarı İçin Uyarı)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı İçin Uyarı) Başarı yolunda amaçlarınız aşağıdaki kriterlere uymalıdır. 1. Gerçekçi olmalı. Mantıklı bir süre içinde gerçekleşebilir mi? Masrafları nelerdir? Gerekli değişiklikleri sağlayacak mı? 2. Belirli olmalı. Sonucun ne kadar sürede alınacağı belirlenmiş mi? Hangi fayda ve gelişmeleri sağlayacağım belirtiyor mu? Hangi sonuçların alınabileceğini belirtiyor mu? 3. Gelişme sağlamalı. Yeterli mücadeleye imkan veriyor mu? Sorunların üstesinden gelip fırsatları değerlendiriyor mu? Başkalarına da faydalı olabiliyor mu? Varmayı hedeflediğiniz noktaya karar verdiğinizde, sonraki adım sizi oraya götürecek yolları saptamaktır. Bu aşamada hız her şey demek değildir. Planınızı programlarken hazırlıklı olmalısınız. Sizin için en önemli şey, doğru yolda olduğunuzun garantisi ve yolculuğa hazır olmanızdır. (başarı yolları...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık