Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(    Uygulamalı Efor Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) Başarı ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Bugünden itibaren diğer herkesten daha uzun ve daha çok çalışan bir insan olmaya karar verin. "îşe daha erken başlamak, daha fazla çalışmak ve işyerinden daha geç çıkmak için hayatınızı ne şekilde organize etmeniz gerekiyor?" Örneğin, işe başkalarından bir saat daha erken başlayarak, yemek saatinde çalışmaya devam ederek ve mesai saati bitiminde bir saat daha fazla çalışarak her gün ekstradan üç verimli saat geçirebilirsiniz. Odaklanmış ve kesintisiz bir tek saat, kesintiye uğramış olan normal üç saatin yerini tutar. Böylelikle hem verimliliğiniz, hem de değeriniz katlanarak artar. Tüm bunların yanı sıra, işe bir saat erken gitmekle ve işten b...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi

Başarı-  Başarı Kuralları(    Uygulamalı Efor Yasasi'nın Üçüncü Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) Ortalama bir insana oranla daha fazla basan elde etmek için, ortalama bir insandan daha fazla ve daha uzun bir süreyle çalışmalısınız. Hayatınıza ne kadar çok şey katarsanız, elde edecekleriniz de o denli çok olur. Neden-Sonuç ilişkisi mutlak bir geçerliliğe sahiptir. Buna göre; ne ekerseniz, onu biçerseniz ve ne kadar çok şey ekerseniz, o kadar çok şey biçersiniz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : AL...Devamını Oku »

Başarı ( Ugulamalı Efor Yasasi'Nın İkinci Önermesi:)

Başarı (  Ugulamalı Efor Yasasi'nın İkinci Önermesi:)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Ugulamalı Efor Yasasi'nın İkinci Önermesİ ) Ne denli çok çalışırsanız, şansınız da o denli artar. Çok sıkı bir şekilde çalışma beceriniz, size bütün fırsat kapılarını açar. Bunun yanı sıra, daha önce asla düşünemediğiniz kaynakları ve insanları da karşınıza çıkarır. Kendinizi çok çalışmaya adadığınızda, etrafınızda pozitif enerjiden mey dana gelen bir alan oluşturursunuz; söz konuşu alan da, hayatınıza daha fazla sayıda pozitif insanın ve fırsatın girmesine neden olur. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi'Nm Birinci Önermesi

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Uygulamalı Efor Yasasi'nm Birinci Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasasi'nm Birinci Önermesi ) ) Her büyük başarının ardında, belirli bir hedefe yönelik olan uzun ve sıkı bir çalışma süreci yatar. Kendinize daima şu soruyu sormalısınız: "Ne yapmaya çalışıyorum? Bunu ne şekilde yapmayı deniyorum?" Çok çalışmak veya uzun süreler boyunca bir işle meşgul olmak da tek basma yeterli değildir. Değeri yüksek olan görevlerde çalışmalı ve bu gibi işlerle uğraşmalısınız. En önemli hedeflerinizi ancak bu sayede elde edebilirsiniz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Uygulamalı Efor Yasası                 )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uygulamalı Efor Yasası ) ) Kayda değer bütün basarılar sıkı bir çalışma sonunda elde edilmiştir. Amirlerinizin dikkatim çekmek için başka hiçbir şey, çok çalışan birisi şeklinde bir nam salmaktan daha etkili olamaz. Kari- yerinizde ilerlemenize yardımcı olacak pozisyondaki insanlar, daha sıkı ve daha uzun çalışma isteğinizden çok etkilenirler. Dr. Thomas Stanley'in varlıklı Amerikalılar'ı incelediği "The Millionaire Next Door (Yanıbaşmızdaki Milyoner)" adlı kitabında ortaya çıkan gerçek şudur ki; zenginlerin elde ettikleri başarıların ardında, başka her türlü etkene oranla "çok çalışmak" en önemli yeri tutmaktadır. Amerika'da hayatta kalmak için, haftada kırk saat çalışmanız gerekir. Eğer haftada sadece kırk saat çalışırsanız, sonuç olarak sadece hayatta kalmayı becerebilirsin...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık