Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Kalite Yasasi'nın Üçüncü Önermesi  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'nın Üçüncü Önermesi: ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. En yüksek hacme ve en yüksek kar oranma sahip olan ürününüzün üç-beş yıl içinde demode bir hale geldiğin! düşünün. "Onun yerini almaşı için hangi ürünü veya hizmeti geliştirirdiniz?" 2. Sahip olduğunuz işin veya tesisin birkaç dakika içinde yanıp-yok olduğunu varsayın. "Yeni kuracağınız işte neyin farklı olmasını isterdiniz?" (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları,...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Kalite Yasasi  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Sektördeki kalite sıralamasında yerinizi belirleyin. Yapabiliyorsanız, objektif oylama yöntemleri kullanm. Gerekiyorsa da sezgileriniz! devreye şokun ve kendinize karşı dürüst olun. Personelinize ve iş arkadaşlarınıza, şirketinizi bir ile on arasın- daki bir sıralamada nereye koyacaklarım sorun. 2. Müşterilerinizin kaliteyi nasıl tanımladıklarım tam olarak öğrenin. Sizden bekledikleri kalite seviyesinin ne olduğunu belirleyin. Ürünleriniz! ve hizmetleriniz! onlara nasıl sattığınızı inceleyin. En !y! müşterilerinize, iş!n!zde en çok neyi beğendiklerini sorun. 3. Gelişim için kritik bir alan seçin. Müşteri memnuniyeti üzerinde doğrudan e...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Kalite Yasasi'nın Üçüncü Önermesi )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'nın Üçüncü Önermesi: ) Şirketler, müşterilerinin algıladıkları kalite sıralamalarıyla doğru orantılı bir şekilde kar ederler. Bunun anlamı şudur: Eğer bir piyasa araştırma firması gelip de sattığmız ürün konusunda müşterilerle dürüst ve objektif bir araştırma yapacak olsa, rakiplerinize oranla kalite sıralamasının neresinde yer aldığmız, net olarak ortaya çıkar. Örneğin, aynı piyasada on şirketin aynı ürünü sunduğunu varsayalım. Müşteriler arasmda yapılacak bir anket, bu firmalardan hangisinin diğerlerine oranla daha iyi olduğunu ortaya çıkaracaktır. Söz konuşu piyasada en yüksek kaliteye sahip olan şirketler, aynı zamanda en çok kar eden firmalar olacaktır. Yüksek kaliteli firmaların daha çok kar ettiklerinin düşünülmesi, müşterilerin satın alma ka...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(       Kalite Yasasi'nın ikinci Önermesi     )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'nın ikinci Önermesi: ) Kalite, hem ürün ve hizmetle, hem de satış, teslimat ve bakım ile ilintilidir. Müşterinin kalite anlayışı; satış, mülkiyet ve mal kullanımı ile ilgili tüm faaliyetleri birlikte içerir. Kaliteli bir restoranda fiyatlar, tabak içerisinde son derece kaliteli bir yemeğin sunulmasmı temel almaz. Ortalamanın üzerinde bir fiyat tarifesine ve kara sahip olan birinci smıf bir restoran, insanların daha çok para ödemeye peşinen razı oldukları rahat ve eğlenceli bir ortamda yemek sunar. Yani kalite, sunulan tüm hizmetlerin ve genel yaklaşımın toplam sonucudur. Şık bir restoranda garsonun gelip de tabağı masanıza fırlatıp gittiğim düşünebiliyor musunuz? Çok basit bir ürün bile, algılanan değeri artıracak biçimde, daha şık ve güler yüzlü bir şekilde satılabilir. Müşte...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'Nm Birinci Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Kalite Yasasi'nm Birinci Önermesi  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kalite Yasasi'nm Birinci Önermesi ) Kalite, müşterinin "işte budur" dediği ve uğrunda para harcadığı şeydir. Kaliteyi sadece müşteri tanımlayabilir. Kimi zaman o bile bu tanımı yapmakta zorlanabilir. Günümüzde alışverişlerin yapılması ya da alışveriş karannın verilmesi, yüzde 80 oranmda kadınlar tarafından gerçekleştirilmektedir. "Quality without Tears (Kolay Yoldan Kaliteye Ulaşmak)" adlı kitabında Philip Crosby şöyle der: "Kalite, çok zor tanımlanabilecek bir şeydir. Bir ürünün kalitesi, ürünün ne kadar uzun süre dayandığıyla ilişkilidir." Bir kol saatinin kalitesi, zamanı şaşmadan ne denli uzun süreyle gösterdiğine bağlıdır. Eğer saat yüzde 100 oranmda durmadan çalışırsa, kalitesi de yüzde 100 demektir. Satın aldığınız bir arabanın kalitesi de, ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık