Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Amaç Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(      Amaç Yasası      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Amaç Yasası ) Bir işletmenin amacı, müşteri edinmek ve müşteriyi elde tutmaktır. Bir çok insan, bir işletmenin asıl amacının kar etmek olduğun düşünür. Ne var ki, herhangi bir iş kurmak için yatırım yapan bir kimsenin gerçek amacı bu olsa da, bir işletme, kendi amaçlarma sahip olan canlı bir varlık gibidir. Bir işletmenin varoluş amacına uygun davranmasmı sağlamanın belki de en iyi yolu, işletme sahiplerinin her yıl bir mahkeme huzuruna çıkıp, işi devam ettirmek için izin almaları uygulamasma geçmektir. îşi devam ettirmek için "kar etmenin" tek amaç olmaktan çıkmasını, ancak böyle bir uygulama sağlayabilir. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir,...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Başarı Yolunda )

  Başarı-  Başarı Kuralları(  BAŞARI YOLUNDA         )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( BAŞARI YOLUNDA ) Başarı, bir tesadüf değildir. Basan, sürekliliği olan ve sabır dolu hareketleri, yani evrensel yasaları uyguladığınızda elde edeceğiniz doğal bir sonuçtur. Bu ilkeleri uygulayarak sadece bir ya da iki kişi başarıyı yakalamış olsalardı, buna "tesadüf veya "şans" diyebilirdiniz. Fakat eğer yüzlerce, binlerce ve hatta milyonlarca insan bu evrensel yasalar sayesinde mutlak başarıya hakim olmuşlarsa, aynısını yapmanın sırası size de gelmiş olmuyor mu? Başarılı insanlar kesinlikle sizden daha akıllı kişiler değillerdir. Onlar sadece, başarının ardında gizli olan ilkeleri farketmiş ve bunları başkalarından önce hayata geçirmiş olan insanlardır. Şimdi siz de bu ilkeleri yakalayabilir ve tahmin ettiğinizden de büyük başarıların altma imza atabilirsiniz. Bu yasalar...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

  Başarı-  Başarı Kuralları(    Esneklik Yasasi    )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Özel hayatınızda ve meslekî yaşantınızda en önde gelen varsayımlannızı belirleyin. "Ya bunlar tamamen yanlışsa? Böyle bir durumda sergilediğiniz davranışlarda ne gibi değişiklikler yapardınız? Bu konudaki diğer seçenekleriniz nelerdir?" 2. "Önünüzdeki yıl, başınıza gelebilecek olan en kötü şeyler ne olabilir? Bunlardan biri veya birkaçı meydana gelirse ne yaparsınız?" Acil durumlar için bir opsiyonlar (seçenekler) listesi hazırlaym ve bu gibi durumlarda ona başvurmak için gereken hazırlığı tamamlayın. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitap...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi'Nın Dördüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Esneklik Yasasi'nın Dördüncü Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi'nın Dördüncü Önermesi ) Her başarısızlığın altında bazı hatalı varsayımlar yatar. Tecrübe edeceğiniz hemen her türlü başarısızlığın temelinde, hatalı ve sorgusuz-sualsiz kabul ettiğiniz bazı varsayımlar yatar. Varsayımlarmızı berraklaştırmanız ve sorgulamanız, bu nedenle çok büyük bir önem taşır. Özellikle de işler beklediğiniz gibi gitmediğinde. "Doğruluklarmdan tamamen emin olduğunuz en belirgin varsayımlarınız nelerdir? Sorgusuz-sualsiz kabul ettiğiniz ve yeterince açık olmayan varsayımlarınız hangileridir?" "En çok güvendiğiniz varsayımın yanlış çıkması halinde ne yaparsınız? Bu durumda ne gibi değişikliklere gitmeniz gerekir? Doğru olduğuna inandığınız bir varsayımın tamamen yanlış çıkması halinde, hareketlerinizde nasıl değişiklikler yapma yoluna gide...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Esneklik Yasasi'nın Üçüncü Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Esneklik Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) Kriz, bir değişikliğin meydancı gelme çabasıdır. Herhangi bir krizle karşılaştığınız zamanlarda dürün ve kendinize şunu sorun: "Nasıl bir değişiklik meydana gelmek üzere? Bu krizin vermek istediği mesaj nedir?" îşinizde, özel ilişkilerinizde veya sağlığmızda bir krizle karşılaşabilirsiniz. Ortaya çıkan bir kriz, bazı şeylerin yanlış gittiğinin ve o şekilde davranılmaya devam edilmesi durumunda, işlerin daha da kötüye gideceğinin göstergesidir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda, kendinize: "Hayatımda şu anda meydana gelmek üzere olan değişiklik nedir?" diye sorun. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık