Başarı

Kişisel Gelişim Eğitimi(İçe Dönük Konuşma Ve Başarı)

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ(İÇE DÖNÜK KONUŞMA VE BAŞARI)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR?, KİŞİSEL BAŞARI İE DNK KONUŞABİLEN İNSANLAR BAŞARIRLAR Hedefi daima oniki'den alın. İe dnk konuşma iimizdeki Yapamamları yapabilirimle yer değiştirmesini sağlamaktır. Bu da zgvenle olur. Bunun yolu da kendinizi değerli, gl, istekli olarak grebilmektir. İ konuşmaya birka rnek: Gerekten başarılı olabilirim. Başarıyı ğrenebilirim. Olumlu dşnmeyi ğrenebilirim. Hedeflerimi gerekleştirebilirim. Daha yaratıcı ...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimi(Başarı Nedir?)

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ(BAŞARI  NEDİR?)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR?, KİŞİSEL BAŞARI BAŞARI NEDİR?NE KADAR BAŞARILISINIZ? Başarılı Soru işareti Başarısız? Ne kadar mutluyum? Refah durumunuz nedir? Ne kadar gvendesiniz? Ka tane arkadaşınız var? Sağlık durumunuz nasıl? Aile ilişkileriniz nasıl? Kafanız rahat mı? Umutlu musunuz? Başarılı olmamızı engelleyen en nemli faktrlerden biri kişilerin kendilerine mazeret bulma hastalığıdır. Başarısız bir insan...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimi- Başarı Ve Hedefin Önemi

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- BAŞARI VE HEDEFİN ÖNEMİ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR?, KİŞİSEL BAŞARI HERHANGİ BİR HEDEFİ OLAN İNSANLAR BAŞARIR Hedefe ulaşmada ilk adım programlamadır. Bir hedefin gerekleşmesini istiyorsanız nce ona inanmalısınız. Sizi hedefinize ulaştıracak bilgi ve becerilere sahip olmadıka amacınıza ulaşamazsınız. İnsanlar amalarına ulaşmak iin gerekli kaynaklara sahiptirler. Yeter ki bu kaynakları iyi değerlendirebilsinler. Dnyada değerlendirilmeyen potansiyel kadar ziyan olan bir şey yoktur. 1953 Yale niversitesinde tm niversite ğrencilerinden amalan yazılması istenmiş ğrencilerin ancak % 3' amalan-...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimi- Başarı Ve İnançlarımız

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- BAŞARI VE İNANÇLARIMIZ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR?, KİŞİSEL BAŞARI BAŞARI VE İNANLARIMIZ İnsan, inandığıdır. Anton Chechow İnan denilince akla dini ya da doktriner inanlar gelmektedir. Fakat temel anlamda inan, yaşama anlam kazandıran, yn veren inanma, yargı, istek ve prensiptir. İnanlar, dnyayı algılamamız iin nceden dzenlenmiş, organize edilmiş szgelerdir. İnanlar, sinir sistemine doğrudan gnderilen emirlerdir. Bir şeyin gerek olduğuna inanırsanız, t...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kilit Başarı Faktörleri Yasasi )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(    Kilit Başarı Faktörleri Yasasi       )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kilit Başarı Faktörleri Yasasi ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) l. Kendinizi devam eden bir inşaatın parçası olarak görün. inşaatta çok yol alınmış olabilir, ancak yapılması gereken daha bir çok işin varolduğunu da unutmayın. 2. Şirketinizdeki kilit insanların "kilit başarı faktörleri"ni belirleyin. "Elde ettikleri başarının ardında ne yatıyor?" Başarıların nedenini incelemenin yanı sıra, başarısızlıkların ve sorunların da temeline inmeye çalışın. Çünkü bütün problemlerin kökeninde, belirli alanlardaki zayıflıklar yatar. 3. "Kişisel "kilit başarı faktörleri"niz nelerdir? Hangi alanda kendinizi kusursuz hale getirmeye çalışıyorsunuz?" Bu, her ne olursa-olsun, o konuda ustalaşmcaya ka...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık