Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasası’Nın İlk Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Kontrol Yasası’nın İlk Önermesi  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasası’nın İlk Önermesi ) Değişim kaçınılmazdır. Değişim, sadece kaçınılmaz değil, aynı zamanda karşı konulamazdır da. Değişimin hızlandırıcı bir etkisi vardır ve ne zaman ya da hangi biçimde oluşacağı önceden tahmin edilemez. Bununla birlikte, meydana geldiği anda hayatımızın her unsurunu etkiler. Değişim, bir çok insan için aynı zamanda ürkütücüdür de. Nitekim çoğu insanda değişimi reddetme duygusu gelişmiştir. Hedeflerin çok büyük bir önem taşımasının nedeni de tam olarak budur. Hedefler, değişimin yönünü kontrol altında tutmanıza imkan tanırlar. Değişimin sizin arzularınız doğrultusunda meydana gelmesini sadece hedefler temin ederler. Hedefler, hayatinızın en önemli unsurları üzerinde kontrol sağlamanıza yardımcı olurlar. Kişiye güç ve mutluluk hissini en ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasası )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Kontrol Yasası                 )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasası ) Kendinin gerçekten iyi hissetmeniz, hayatının kontrolünü ne derece elinizde bulundurduğunuzla doğru orantılıdır. Hayatımızın kontrolü kendi elimizde bulunmadığında ve başka insanlar ya da çevreler tarafından kontrol altmda tutulduğumuzda, kendimiz hakkında nasıl negatif düşünceler ürettiğimizi sanırım çoğumuz yaşamışızdır. Psikoloji bilimi, kontrol altında bulundurma duygularının, insanların kişilikleri ve performansları üzerindeki olumlu etkilerim ve bunun son derece büyük önem taşıyan bir unsur olduğunu çok uzun bir süre önce fark etmiştir. Psikologların bunun için kullandıkları terim "Kontrol Noktası"dır. "Kontrol Noktası" tanımıyla, hayatinızın kontrol altında tuttuğunuz herhangi bir noktası kastedilmektedir. Hayatinızın gidişatım belirleyen kararları ş...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hayatınızı Değiştirmeniz İçin Basit Bir Egzersiz)

  Başarı-  Başarı Kuralları(    Hayatınızı Değiştirmeniz İçin Basit Bir Egzersiz)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hayatınızı Değiştirmeniz İçin Basit Bir Egzersiz ) İşte size basit, ancak son derece etkili bir egzersiz. Önünüze bir kağıt alın ve gelecekteki on iki ay içinde elde etmek istediğiniz on tane hedeften oluşan bir liste yapın. Söz konuşu hedefleriniz!, sanki aradan bir yıl geçmiş ve siz de hedefleriniz! elde etmişsiniz gibi şimdiki zamanda yazın. Her bir hedefin önüne, onu kişiselleştirmek amacıyla: "Ben" kelimesini koyun, örneğin: "Ben, yılda X dolar kazanıyorum", "ben şu kadarlık bir satış hacmine ulaştım" gibi. Bilinçaltı zihniniz, sadece kişisel, olumlu ve şimdiki zamanda verilmiş olan komutları kabul eder. Burada anlatılan egzersiz büyüleyici ve neredeyse sihirli bir özellik taşır. Yapmanız gereken tek şey, temiz bir kağıda on ta- ne hedef yazıp, sonra da bu kağıdı...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Başarının Yasaları )

Başarı-  Başarı Kuralları(    BAŞARININ YASALARI )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( BAŞARININ YASALARI ) Basarı, "elde edilenle mutlu olmak" şeklinde tanımlanabilir. Ama onu sadece maddî varlıkla veya parasal kazançlarla ölçmek yanlış olur. Hayatınızdan her açıdan hoşnut olduğunuz ve hiçbir şekilde tatminsizlik hissetmediğiniz bir noktaya ulaştığınızda da, basarı elde etmiş olmanın tadım çıkarabilirsiniz. Fakat bu açıdan bakıldığında, "oturduğu sessiz köşeden" hayatı seyreden birisi haline gelmek ihtimali de vardır. Kazanmak ve başarmak birbirlerinden farklı kavramlardır. Kazanmak, "istediğim elde etmek"tir. Kazanmanın temel gereklilikleri; hedef ve amaç belirlemek, faaliyet planları hazırlamak ve ardından bu planları uygulamaya sokmaktır. Kazanmak, kendinize koyduğunuz hedefleri elde etme yolunda tüm engelleri ve zorluklan aşmayı gerektirir. Her i...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Daha Etkin Sonuç Almak İçin )

Başarı-  Başarı Kuralları(    DAHA ETKİN SONUÇ ALMAK İÇİN           )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( DAHA ETKİN SONUÇ ALMAK İÇİN ) her bir yasa; înanç. Beklenti, Çekicilik ve Uyuşma Yasaları ile birleştirilmiş haldedir ve NedenSonuç Yasasi'nın mantıksal bir uzamışı niteliğindedir. Aslında bütün bu yasaların vermek istedikleri tek bir mesaj vardır: Düşünce kalitenizi değiştirdiğinizde, hayat kalitenizi de değiştirmiş olursunuz. Daha iyi düşünmenin hiçbir sınırı olmadığı için, hayatınızdaki olumlu gelişmelerin de bir sınırı yoktur. Unutmayın, her şey sadece size bağlıdır! (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişise...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık