Burçlar

2014 Yılı Hangi Burç İçin Nasıl Olacak?

2014 Yılı Hangi Burç İçin Nasıl Olacak?

2014 yılı burç yorumları hakkında ünlü astrologlar açıklamalarda bulundu "koç, aslan ve yaylar için çok güzel bir dönem başlayacak. 2014 senesinin ilk altı ayına kadar yengeçler, balıklar, akrepler ve ikizler, zaman zaman zorlanacaklar ama şansları yüksek olacak" dedi. Türkiye’nin 2011-2012 yıllarında başlayan değişiminin 2014 yılında da devam edeceğini bildirerek, Türkiye’nin sakin bir yıl geçirmeyecek. “Bu topraklar ve bu vatanda hep bir takım olaylar oldu, hep Türk milleti mücadele verdi. 2014 yılında da yine mücadele vereceğiz gibi görünüyor. Gerek siyaset alanında gerek sosyal hayatta önemli olaylar yaşanacak ve bu olaylarla beraber ülke olarak gelişip büyüyeceğiz” . Akrep burcunda kişilerin değişim ve dönüşüme açık olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “yeni bir tarz getireceğini ve insanların h...Devamını Oku »

Burçlar

Burçlar

online women who cheat on their husbands when your husband cheats women who love to cheat online read...Devamını Oku »

Burçlar(2007 İkizler (Hediye Seçimi))

Burçlar(2007 İKİZLER (HEDİYE SEÇİMİ))

Gözlemlemek, algılamak, hareket halinde, bulunmak için doğmuş İkizler burcu insanlarına dünya öğretilerle doludur ve harcanacak bir saniye bile yoktur. Aynı anda birkaç hayatı yaşayabilir, tekdüzelikten ve can sıkıntısından nefret eder. Yeni düşüncelere açıktır. Meraklıdır, araştırıcıdır. El becerileri çok gelişmiştir ve konuşurken bile elleri hareketlidir. * Cep telefonu * Kitap (bilimsel araştırma, biyografi, bilim kurgu, şiir, matematik) * Olasılıkla ilgili zeka oyunları, kelime oyunları * Ses kayıt cihazı * Play station * Faks cihazı * Çok fonksiyonlu kalemler * İlginç görünümlü radyolar, cd ve kasetçalarlar * Gazetelik * Sağlık ansiklopedileri ve vitaminler -ALINTI- Burçlar(2007 İKİZLER (HEDİYE SEÇİMİ) click an abortion pill open wife cheat click read

Devamını Oku »

Burçlar(11 Eylül 2007 Parçalı Güneş Tutulması)

Burçlar(11 EYLÜL 2007 PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI)

11 EYLÜL 2007 PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BAŞAK BURCUNUN 18. DERECESİNDE Bu yıl Başakların yılı ve elbette Balıkların! Başakların 2008'de yapacak çok işleri ve karşılaşacakları pek çok fırsatları var. 3 Eylül 2007'de büyük öğretmen Satürn Başak burcuna geçmiş olacak. Bunun ağırlığını yıl başından beri hissediyorsunuz. Karamsarlık, iştahsızlık, yorgunluk ve yaşamdan bezginlik yani hafif bir depresyon hali yıl içindeki sarsıntılı çıkışlarınıza rağmen size eşlik ediyor. Sevgili Başaklar bu yılın son Güneş Tutulması. Uranüs yine sahnede ve bu kez Mars-Plüton arasındaki gerilimli açı Tutulmaya eşlik ediyor. 2007'nin Tutulmalarından hiç biri için çok güzel, sevindirici gelişmeler vaad eden yorumlar yapamadığım için üzüldüm açıkçası. Ama kişisel gelişim yolunda taşlar ayağınızı kanatırsa gelişmenizin etkileri daha kalıcı olur. Bir kez daha yakın ilişkileriniz sınavdan geçerken, bir yandan da kendinizi bambaşka görünüşlü veya bambaşka bir yaşam tarzına ulaşmış bulacaksınız. Tutulmaların detayların...Devamını Oku »

Burçlar(28 Agustos 2007 Tam Ay Tutulması)

Burçlar(28 AGUSTOS 2007 TAM AY TUTULMASI)

28 AGUSTOS 2007 TAM AY TUTULMASI BALIK BURCUNUN 4. DERECESİNDE Yılın yarısını henüz geride bırakmışken Balıklar ve Başaklar pek çok değişimi de yaşamış olacaklar. Kimileri evini, kimileri yaşam tarzını, kimileriyse ilişkilerini değiştirmiş olacaklar. Başak ve Balık için ortak yazılabilecek sonuç her iki burcunda ilişkilerinin yıl boyunca önemli sınavdan geçeceği. Balıklar için Başak burcunda gerçekleşen bir Tutulma yakın ilişkilerinde ani değişimleri, Başaklar içinde Balık burcunda meydana gelen bir Tutulma yakın ilişkilerinde önemli gelişmeleri beraberinde getirir. Yakın ilişki evliysen~z eşiniz, iş ortağınız, ev arkadaşınızdır ama hiç biri yoksa ailenizdir. Ağustos sonu yakın ilişkileri bir kez daha sınavdan geçiyor zira bu bir Ay Tutulması. . Sona ulaşma ve tamamlanma sevgili Balıklar ve Başaklar için hem 2006'da hem 200l'de sıkça karşılaşacakları bir konu. 2007'nin son Ay Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Balık burçları için bu hoş bir haber çünkü uzun yıllar Balık burcunda y...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık