Sevgiliye Yazılacak Yıldönümü Mesajları 2014

Sevgiliye Yazılacak Yıldönümü Mesajları  2014

 Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, askın içimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni çok sevmeye devam edeceğim.
 
Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır.

Kalbime ektiğin tohum, biraz daha büyüdü. Bu ölümsüz çiçek aşkınla yüzümü güldürdü. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Sen gözlerimdeki yaş ol razıyım, mutlulukta senden gelsin hüzünde, yeter ki benimle ol dar günümde, her günümde. Seninle güzel bir sene.

Sana uzak kalmak, güneşsiz yaşamak gibi, ben ayçiçeği sen güneş, ömür boyu hep sana bakmak dileği ile nice senelere birtanem.

Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın.

Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlar.

Sen günesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin.

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.

Aşkımı yazmaya mısralar yetmez, şu bir kaç satırda kâğıtlara sığmayacak aşkım ile sana doyamadığım bir sene için teşekkürler.

Seviyorum seni öyle delicesine, değil 1 sene 100 sene beklercesine, bu aşk daha sevgili aşamasında, umarım biter nikâh masasında  Seni seviyorum aşkım. Nice yıllara.

Sevmek, zamanın durması demektir, geçen yıllar sanki bir anmış gibi geçer gider, önemli olan mutluluk değil, önemli olan beraberlik, hep benimle kalman dileği ile.

Seninle geçen her günüm cennet, ölmek istemem dünyada kalayım canıma minnet, senden ayrılırsam geçiririm cinnet, dünyadaki cennet bırak kalsın bende, seviyorum seni unutma aklım hep sende.

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!

Bu gece rüyama gir gizlice, beni sımsıkı sar op kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice!

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yasam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutluluklar!

Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Nikâhınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarım her şey gönlünüzce olur?

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim.

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden olumsuzluğa götürdüğün için teşekkürler… Seni seviyorum!

Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir omur boyu mutluluklar dilerim?

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yasamanızı dilerim... Mutluluklar?

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin.

Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir.
 
Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye… Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile kulağına fısıldadım ask ıstıraptır diye.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim simdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan. Kalbim hep seninle.

İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara asık olurlar.

Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamış olmakta.

Unuturum desem de inanma sakın, ömrümce kalbimden silinmez adın. Bir sızı içimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni.

Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev… Bir yıl değil on yıl değil bin yıl mesut olurum.

Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!

Zaman çok kısa, yasam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar?

Her günümü her an bitecekmişçesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum... Ömür boyu mutluluklar?

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi… Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi… Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi.

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler… Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.

Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım.

Hani en güzel asklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için asığım sana!

Yasam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nece içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve Kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar...

Bir ask gülümsemeyle baslar, öpücükle devam eder ve bir nikâhla ölümsüzleşir. Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, askınızın hep ilk günkü gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yasamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar...

Bir bütün olmak için birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar?

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.

Seni ve sensizliği düşündükçe, esen rüzgârların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Ayrılık küçük sevgileri oldurur ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle.

Nikâhınıza gelemiyorum. Ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın. Mutluluklar dilerim.

Yaşantınızı birleştirmek yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbimle sizinleyim. Su andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum.

DÜNDE, BUGÜNDE, YARINDA, YÜREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HİSSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY; BEN HEP ORDAYIM


SEN DELİ BİR YAĞMURSUN VE BEN O DELİ YAĞMURU BEKLEYEN BİR AVUC TOPRAK

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…

KÜL OLMUS ATES YANARMI? BUZ TUTMUS SU AKARMI? BU GÖZLER SENI SEVDI BASKASINA BAKARMI

İnsanlar hep birilerinin pesinden koşarlar, ama dönüte kendi peslerinden koşanlara hiç bakmazlar

Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim belki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim.

Yastığımla uykumu basmasa biraktim, sirf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimizde bir kenara bıraktım simdi burada yalnız sen varsın!

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yasayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zamanınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar?

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz... Yaşamınız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Omur boyu mutluluklar dilerim?

Sevmek ölmektir bence, ben de sevmiştim ölmeden önce

Birgin hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yasamanın, sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim.

Ne Elimden Tuttular Ne Yüzüme Güldüler, Nede Bir Gün Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Başkasına Verdiler. Bana Bu Dünyada Mutluluk Harammış meğer

zaman, sevginin büyüklüğünü anlatır

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini.

Sâri giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yasayın! Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!


Bir bütün oluşturduğunuz bugün birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz birbirine... Zaman çok kısa, yasam boyu birlikteliğe adım attığınız su andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle? Mutluluklar!


Eğer yanınızda olsaydım size simsimi sarılır, yasam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Omur boyu mutluluklar sizin olsun!


Beni boş bir kutu farzet, icimi ise sevginle donat.

Ayakucumda başladı sevgi… …Simdi bahsimin tepesinde oluşan bir düşünce yığınıyla bulutlardan aşağı hızla düşüyorum, dua ediyorum paraşütüm açılsın.

Güneşe adını buzla yazan biri olursa, belki o seni benden çok seviyor.

Kim bilir hangi aksam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinele seni ‘Ebediyen Seveceğim’

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yasam dileğiyle...

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

Denizlerden kagit,yosunlardan kalem yaptim,her yere seni seviyorum yazdırmama sen aptalsin,inandin,cünki ben seni sevmedim,sana taptim.

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN.

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.

Güllerin Hepsi Güzeldir Ama Senin Kadar Degil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Degil

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

SENI 1000 KISI SEVIYORSA BIL KI BEN ONLARDAN BIRIYIM,SENI 100 KISI SEVIYORSA BILKI BEN ONLARIN ICINDEYIM,SENI 1 KISI SEVIYORSA BIL KI O BENIM,SENi KIMSE SEVMIYORSA BIL KI BEN OLMUSUM…

Dostluk, güzellik ve sevgi kavramlarimin sözlük anlamlarını değiştirmek mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim
Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.

Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile.

YALNIZ Bir Kalbin TEK Bir ANAHTARI VARDIR. MASUM Bir GULUMSEME. NE OLUR GULUMSE! BANA DEGIL KENDINE. CUNKU BUNU EN COK SEN HAKEDIYORSUN!

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur… Benim gönlümü almak güneşe dokunmak kadar zordur… Sen suya yazı yazmayı basardın. Simdi günesin batmasını bekle… Şerefsiz sevdiğim…

Hayatta Dört Yanlış Yaptim; Dogmak, Yasamak, Büyümek ve Umutlara Sarılmak,

düşünüyorumdur düşüncelerin en güzeli beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmem olsa gerek diye düşünüyorum

Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın.

Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle. Mutluluklar Aşkım!

Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin.

Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek isi gözlerim olsun

YATAGINI GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLEDIM, ÜZERINI AY ISIGIYLA ÖRTTÜM. TÜM KÂBUSLARI BEN ALDIM, BU GECE TATLI RÜYALAR SENIN OLSUN

göz damlalarının yanaklarına çizdiği ıslak patikaları seyret seyrekti yalnızlığın âcizini anlayasın

SEN SENI BENDEN FAZLA SEVEN BULURSAN; BEN SENI UNUTMAYA RAZIYIM…


Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, Seni Seviyorum!

Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Zaman çok kısa, hiçbir zaman senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi dolu olmaya söz veriyorum.

Ben sevdim o görmedi ben yaklaştım ona o uzak durdu benden ben söyledim o dinlemedi tek çaresi kaldı oda evlenmek teklif etmem gerek oda kabul etmedi bundan sonra kor topal yasayacağım sensiz karanlık dünyamda

ben bu hayatta pek çok yanlış yaptım ama âcizini ben çektim tek bir doğru is yaptım oda sana kalbimle güvenmekti umarım laiksin sen buna canimin içi

Karanlık dünyam, Dertler ve ben, Aklimdaki tek düşüncem, MUTLULUK ve SEN.

Deliye her gün sevgililer günü; Seni deli gibi seven askın…

Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Bir tanem. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehimizin hiç şarapsız kalmaması dileğimle.

SENI saçaklarda titreyen serçenin kanat çırpması kadar masum ve bir anne duası kadar içten SEVİYORUM

Birlikte yasayabileceğin biriyle degil;Onsuz yasayamayacağın biriyle ol, Gelip boşluk dolduranlardan degil;Gittiginde yeri dolmayanlardan olsun

NE YILDIZLARI ISTIYORUM GECE YARILARIMA,,NE GÜNESI ISTIYORUM KARANLIGIMA ,,ÇoK DEGIL SENI ISTIYORUM YALNIZLIGIMA.


BIR DOST YÜZÜNE IHTIYAÇ DUYDUGUNDA BASINI KALDIR VE GÖKYÜZÜNE BAK… GÜNDÜZLERI BULUTLARIN GECELERİ YILDIZLARIN ARKASINDAN GÜLÜMSÜYOR OLACAGIM…

Bir gün bir rüzgâr eserse oralara. Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla…

Duygularım bir serçe gibi uçup gidiyor ZAMANIN AKISINA KARSI KOYARCASINA.

Yüreğime gömdüm seni söküp akmak mümkün degil, rüyaların yeter bana

unutmak mı delisin. gitmecemde bekler orada deniz, gelirsem bilmelisin. Gitmek gibi bekleyeceğim denizin delisine, delinin denizi gibi ne kadar giderse seni seviyorum…

KALBIMI VERDIM ONA SAKLASIN DIYE, BUZDOLABINA KOYMUS SALAK; KOKMASIN DIYE.

YASAMAK: SEVMEK, SEVMEK: PAYLASMAKTIR


Bu dünyada sevme, sevsende deli etme, çünkü seven sevilmez, sevilende kıymet bilmez

Seni seninle yasamak varken, Sensiz hayalinle yasamak gücüme gidiyor.

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Ömür boyu devamını dileriz. Mutluluklar.

Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Ömür boyu mutluluklar sizin olsun!

Her günümüzü her an bitmeyecekmişçesine seninle yaşamak ve seninle ölmek istiyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Bir tanem…

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim.
Mutlu bir yaşam dileklerimizle.93. seni seviyorum diyen sözlere değil senin için ağlayan gözlere inan.

GÖZLERIMDE RENK, KULAGIMDA SES, IÇIMDE BIR NEFES OLARAK KALACAKSIN…

Bir gün dünyanın en karanlık ve en derin uçurumundan düşsem sadece tutunacak tek dalım sen olsan seni tutmaktan değil kırmaktan korkarım

seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sevgi dilsizdir

GÜNEŞİN DAHİ BUZ TUTTUĞU YERDE YANAN BİR IŞIK GÖRÜRSEN BİLKİ O BENİM SENİN İÇİN YANA KALBİMDİR…

Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken kara göründü diye bağıran tayfanın sessindeki mutluluk hep seninle olsun.

Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte.

Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum. Her ırkinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Her şeyi ile mükemmel bir eşsin sen. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerine Bir tanem.

Bir şiir yazıta seni ağlatsam, her akşam, her sabah seni koklasam, solmasan dört mevsim öylece kalsan, yinede sevgilim doyamam sana…

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim…

Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın…

Sevmek çay, sevilmek şeker. Bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer.

GİT RÜZGÂR. ONU SEVDİĞİMİ SÖYLE, UGRUNDA ÖLEBİLİCEĞİMİ SÖYLE, ONA NEFES GİBİ MUHTAÇ OLDUĞUMU SÖYLE AMA ŞUNU UNUTMA EGER BENSİZ MUTLUYSA, SUS VE GERİ DÖN…


Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim…

 Seni düşünürken bak neler yazmışım defterime; güzellik, nezaket, masumiyet, insaniyet, şefkat, umut, ahlak, aşk, sadakat. Sonra bir kalp çizmişim etrafına, oklar çıkarmışım içinden birinde sen birinde ben.

Senin bir gülüşün, mutluluktan ölüşüm olsun. Bir sözün ömrümün yemini, varlığın tek gerçekliğim olsun. Ölene kadar sevgilim olur musun?

Nefesim, kalbimin sesi, bedenimin tek kraliçesi, büyülü sevgilim, yarınım, umudum, her şeyim. Sevgilim benim.

Yalnız bir ağaçtım senle orman oldum. Bir damlaydım, çağlayan oldum. Bir sözdüm, destan oldum. Bir cümleydim aşk romanı oldum. Sen geldin var oldum.

 Sensiz zamanlara düşman, senden önceye pişman, sen olmayınca perişanım. Aşkına muhtaç, yoluna kurbanım.

Suçum sevmek ise, cezam idam olsun. Cezam idam ise sevgilim celladım olsun. Celladım sevgilim ise adı efsun olsun adı efsun ise canım feda olsun. Efsun’a

 sen taşmışın demirmişsin sevda nedir bilmezmişsin alla hiçin bu garibe birazcık sevginden vermezmişsin.

Özlemek hasret ise ve ardı ölüm ise ben ömrümü sevdanın yoluna vermişim yağmur yüreklim.

Seni Nasıl Sevdim Bilsen İnan Askımdan Erirdin Eğer Bilseydin Asla Bırakıp Gitmezdin.

Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi… Birlikte nice yıllar geçirmek dileği ile canım.

Güzeli ve çirkini olan bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice evlilik yıldönümleri kutlamak dileği ile…

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle… Mutluluklar!

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Y
ucanızdan sevgi eksik olmasın…

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz…

Ağırdır sevmelerim, her yürek taşıyamaz; büyüktür umutlarım, her omuz taşıyamaz; her şey olurda, şu kalbim bir tek sensiz olmaz…

Her sebebin bendim madem niye sustun niye yıllarca aynı rol aynı perde sevimde katlandım bunca derde ama çok yanlıştı adı yanlış aşktı ama suç bende hadi git durma sende…

Sen Tanrı’ya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin! Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin! Sen yaşadığım bir ömür, en güzel günlerimsin! Sen her gece rüyama giren, biricik sevgilimsin…

Seni güneş kadar uzak ısısı kadar yakın hissediyorum.

İçimde bir bulut var. Hafif yumuşaklığıyla ayağımı yerden kesen, beni güneşli göklerde gezdiren. Bıraksam içimden avuçlarıma akacak coşkun bir ırmak var. Sevgi selleriyle başımı döndüren. Ben artık tuhaflıklar ülkesiyim senden beri.
Sevgilim, gece düşlerde, gündüz saliselerde hasretim. İki elim, sevgi iklimim, düşünce denklemim. Sensiz bir hiç, hiçbir şeyim.

UZUN VE SENSİZ BİR GECEDEN CIKTIM YORULMUS RUYALARA ASTIM RESMİNİ HER SABAH SOYLEDIM GUN ISIGININ SILEMEDIGI ISMINI (SENİ SEVİYORUM ESRA)

deniz kumsaldaki kumları zaman geçmişteki anıları siler ama hiçbir sey kalpteki gercek askı silemez 100. dün gece sen yoksun diye yağmur yağsın istedim,dün gece yağmadı diye sabaha kadar yolunu gözledim, aslında ne geceyi ne yağmuru bekledim, BEN SADECE SENİ ÖZLEDİM

Senin Gözlerindi beni benden alan Senin gözlerindi kalbimi çalan Senin hasretindi zamanı durduran Sen olmadan AŞKIM bu hayat YALAN

Bulsaydım dünyanın en sivri bıçağını saplardım kalbimin en derin köşesine ve akan kanlarla yazardım SENİ SEVDĞİMİ

Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler… Seni seviyorum.

Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar…

Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Bir tanem. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.

Hayatta çok şey var yaşanılacak. Bunlardan berhanesinde sensin. Ben seni yaşamak isterdim bir ömür boyu sadeliğinle. Sence seni yaşamaya değmezmi?Bence değer!

Kız dedigin İstanbul gibi olmalı fed edilmesi zor fatihi tek

ÇOCUKLAR KOŞUŞTURUYOR KALBİMİN İÇİNDE OYUN OYNUYORLAR KENDİLERİNCE KİMİ SAKLAMBAÇ KİMİ KÖREBE BEN EBELEDİM SENİ HAYATIN İÇİNDE HADİ TUT ELİMİ ELİM SENDE

kalbinle sev beni dilinle değil sevginle aldat beni hanlığınla değil aşkınla sarhoş et beni içkinle dağılalım ayırsın bazı eller değil

Rüya görmek iyidir, kâbustan, karabasandan. Ben hep seni görüyorum artık rüyalarımda kifayetsiz anlatamam. Masmavi denizdeki gündüz ufacık dalgalar, gece kıpırtılı yakamozlar ve hep üzerinde uçuşan özgür, bembeyaz martılar gibi. Rüyalarımın devamında da bekliyorum seni hasretle şahsi sahilimde. Her an üzerime konacak bir martı, mavili dalgalarına beni katacak bir deniz, ışıltılarıyla beni kucaklayacak bir derya gibi. Gel ve al beni artık. Kat kendiliğine. Kat her şeyine. Günümüz kutlu olsun Aşkım.

Şimdi gel dedim. Kaçarsın diye korkarcasına. Hayat kısa. Gel, gel, gel o zaman. Beni sarıp sarmalarcasına. Sen bana, ben sana muhtaççasına. Sevgilim benim. Günümüz kutlu olsun.

Aşk sabun köpüğüdür, tenine değdi mi söner demiş birileri. Şiddetle karşı durdum içimden. Ben bu aşk denen şeyin ta en kendisini yaşayacağım derken çıktın karşıma. Ne sabundun, ne köpük. Delice bir fırtınanın hatta bir hortumun korkutucu görselliği ama çabukluğundaki sarmallığıyla aşıp bedenimi kavuştun ruhuma. Bu ruh bu beden bütünken kimse söküp alamaz seni benden. Her daim Aşkım.

Bedenimin cesaretsizliği, aşkımın kifayetsizliği, yüreğimin canhıraşlığında sen varmışsın meğer. Anladım aklımla, mantığımla. Bilmelisin ki sevgilim aşmışım ben tüm klişeleri. Seni hem kalbimle, hem mantığımla seviyormuşum. Günümüz, aşkımız, birlikteliğimiz kutlu olsun.

Sen yüzüme değen tatlı bahar meltemi, üstüme serpilmiş peri tozu, gözlerimde gökkuşağı, içime doğan güneş, bedenimdeki ateşsin. Sen Sevgilim, sen her şeyimsin.

GÖNLÜNDE BANA YER YOKSA GÜZELİM ÖNEMLİ DEĞİL BEN AYAKTADA GİDERİM

Ben. Sen… Öylece durmayı seviyorum ben. Durup ardından bakmayı. Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan. Yaprak seviyorum ben yaprak. Kuru, yaş ayırmadan. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan.

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.

Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile…

Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek!

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim… Mutluluklar…


Güneş dünyaya âşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış Çünkü yaklaştığı zaman Dünyadaki bütün güzelliklerin yok olacağını biliyormuş BU YÜZDEN UZAKTAN SEVMEYİ ÖĞRENMİŞ! SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA

denizler kadar derin kumsalar kadar serin senin en güzel bana bakan gözlerin

sen benim en dar geçitlerimsin en sonsuz gerçekliğimsin ümitsizlikler içindeki ümitlerim vazgeçemediğim tek sevgimsin ve şuna ininki sonsuz oluncaya kadarda sürecek… Seni çok ama çok seviyorum

Seninle olabilmek onurunu verdin ya bana ve seni sevmek gururunu. Ölmem ben artık.

Kalbinin tınısında, Kucağının sıcağında uyuyabildim ya;

Ne gördüğüm senli rüyalardan, ne yürüdüğüm senli yollarda dönmem ben artık. Çooooooook AŞIĞIM ben sana.


Ben senden;
Düştüğüm uçurumlarından, med-cezir’indeki dalgalarından, ıslak kumlarından, uçtuğum göklerinden, peşi sıra koştuğum ayak izli düzlüklerinden, sığındığım ıssız adandan gidemem artık. Yanıma üç şey aldım yaşamak için. SEN, SEN ve gene SEN. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Ömrümün en maceralı arayışında; gençliğimin yorulmaz ısrarıyla buldum seni. İçini bir açtım ki…..Altın kalbin, safir tenin, zümrüt gözlerin, elmas güzelliğin, pırlanta dudakların. Hazine sandığım, Aşkım, Kıymetlim benim. Günümüz kutlu olsun.

Hem vahşi, hem dingin. Hem suçlu, hem masum. Hem uçarı, hem sokulgan. Hem buzul hem ılıman. Hem savaşçı hem koruyan. Hem kunt hem kırılgan.Ama HEP artıp HİÇ azalmayan SEVGİLİM benim.Günümüz kutlu olsun.

Seninle olmak, seni kendime katmak, seninle çoğalmak, sesin nefesinle dolmak. Yaşamı seninle soluklayıp hiç korkmamak, acılara, açmazlara dayanmak. Başka türlüsü yok bunun. AŞKına tutunmuşum ben. Bırakamam. Sensiz yaşayamam.Sevgilim her şeyim, günümüz kutlu olsun.


BİZ SEVDİĞİMİZİ İKİ ÖPÜCÜK NİYETİNE DEĞİL ALLAHIN BİR EMANET KUŞU BİLİP BİR ÖMÜR BOYU AYNI YASTIKTA BİR ÖMÜR SÜRMEK İÇİN SEVERİZ

İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİ OLMALI SONSUZLUK GİBİ ÖZLEMLERİ OLMALI YENİ AÇANBİR ÇİÇEK GİBİ VE HER İNSANIN BİR TANESİ OLMALI TIPKI SENİN GİBİ SENİ SEVİYORUM


bazen soylemek istedim korktum, bazen cesurdum ama sen yoktun şimdi soyluyorum SENİ SEVİYORUM

hayat bir yaprak…bir gün elbet solacak…ama sana bu mesajı gönderen,seni hiç bir zaman UNUTMAYACAK..


Yalnızlık iki kişi olunca geçecekmiş gibi sevinen masum insanlardan değilim ben.Şuan yalnız bu evde ama hep seninle. Gündüzleri içimde, geceleri düşlerimde dopdoluyum ben.Sen bende sen olduğundan beri böyleyim ben.Duymuyor musun her sabah günaydın, her gece iyi uykular aşkım diyen sesimi.Nefesimi, sevgimin sıcağını.Sevgililer günün kutlu olsun.

Canımın içinde bir kuytu açabilsem de seni orada saklasam.Ama dur bir pencere tabiî ki olsun da sen , beni, benim içimden bir görsen. Bana yaşattığın mutlulukları, seni seviyor olmanın onur, gurur ve ihtişamını. Gitmesen hep kalsan bu durumda. Evinden memnun bir kiracı, dostluğu , aşkı mukim bir ev sahibi gibi.Seni çok seviyorum aşkım.

Ne günah ne sevap hiçbiri umurumda değil. Tanrı biliyor ya seni sevdiğimi. Bu bedene en şaşalı esvapları, en beyaz kefenleri de giydirseler; son nefesimde SEN, SEN, SEN OLACAKSIN.Günümüz kutlu olsun.

Sen güldün ya bana ilk karşılaştığımızda gerisi boş. Sen geldin ya bana her şey boş.Bu dünya senle , bu beden senle hoş, sarhoş.
Canım SEVGİLİM.

Varmalıyım artık en yüksek dağlara, tepelere. Tanrıya yakın olurcasına.Dur diyor yaşamsal sanrılarım dur artık. O oralarda değil, çok ama çok yakınlarında. Bilsin içindeki ateşi, buzu. Söyle ona. Uzaklarda arama. Seni Seviyorum.

Bir gün istiyorum güneş batmasın. Bir gül istiyorum koklayınca solmasın ve seni istiyorum birtanem sensiz hayat olmasın.

birgün ayrılığın azgın dalgaları seni başka beni başka sahillere attığı vakit tek dileğim UNUTULMAMAK

sevgi tutkuysa ben sana tutkunum, hasret özlemse ben sana hasretim, aşk herşeyse sen benim herşeyimsin, bunların hepsi bir kişi içinse sen benim birtanemsin

birgün bana sorsan dünyayımı yoksa beni mi daha çok seviyorsun diye dünyayı derim çekip gidersin ama bilmezsinki benim bütün dünyamın sen olduğunu vefasız aşkımmmmm

SANA BİR NASİHAT KENDİNE DİKKAT ET BİR RİCA SAKIN DEĞİŞME BİR DİLEK BENİ UNUTMA BİR YALAN SENİ HİÇ SEVMİYORUM BİR GERÇEK SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Sana olan aşkım; yorulmadan koşmak, kutuplarda üşümeden yüzmek, kuş kanatlarıyla göklerde süzülmek,hayata karışıp, barışmak, sana alışmak, “bize özel dille” konuşup anlaşmak gibi. Seni Seviyorum AŞKım.

SEN ağustos sıcağında başıma düşen kar tanesi,SEN buzullaşmış kalbimde sımsıcak kış güneşi, SEN çölleşmiş bedenimde serin dereler, SEN yaşam, umut, masal, dua, gerçek, her, her, her….. her şeysin. Benimsin. Sevgilimsin.

Öyle bir geldin ki bana; gözlerin ışığım ,sözlerin umudum, ellerin sıcaklığım, kalbin pır pır telaşım, bütünün “yani SEN” hastalıklı müptelalığım, terin ise ilacım oldu. Canım Sevgilim Seni Çok Seviyorum.

Koklamaya kıyamadığım ÇİÇEĞİM. Öpmeye, dokunmaya, sevmeye doyamadığım SEVGİLİM. En güzel, en duru, en masum BEBEĞİM. Dünya harikası mucizevi MELEĞİM benim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

BİR ÇİFT GÖZ İSTİYORUM CAN EVİMİ GÖRECEK BİR SEVGİ İSTİYORUM ÖMÜRLERCE SÜRECEK

korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağım, uzaklarda yalnızsın sanma sakın nefes gibi içinde, gölgen gibi arkanda, can gibi canındayım.

günaydın birtanem.yeni bir güne başlarken güneş ilk senin gözlerinde doğsun benim içimi ıstıtan senin gözlerin olsun bütün mutluluklar senin olsun.AŞKIM!!!

sana kalbimin içini gösteremem ama gözlerime baktığın zaman gördüğün kişi kalbinin tek hakimi. Ben sevgimi dalgaların silebileceği kumsallara değil, kimsenin silemeyeceği kalbime yazdım.

Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım.

Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmayacak. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım.

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Ömür boyu mutluluklar dilerim.



800x600 Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık