Başarı

Aşarı- Başarı Kuralları( Sizi Kurtarmaya Hiç Kimse Gelmeyecek!)

aşarı-  Başarı Kuralları(     Sizi kurtarmaya hiç kimse gelmeyecek!)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sizi kurtarmaya hiç kimse gelmeyecek! ) Hayatta başINıza gelmiş ve gelecek olan her şey size bağlıdır. Hayatmızın daha iyiye gitmesini istiyorsanız, onu bu yola sokmak için elinizden geleni yapmalısınız. Değişmesini istediğiniz şeyler varsa da, onları hemen değiştirmelisiniz. Gelişmesini arzuladığınız bir hayatınızın olabilmesi için, öncelikle kendinizi geliştirmelisiniz. Sorumluluğu tam ve eksiksiz olarak ele geçirdiğinizde alacağınız en büyük ödül, olağanüstü bir kontrol ve özgürlük hissini tatmak olacaktır. Her konuda sorumluluğu üstlendiğiniz anda, kendinizi daha pozitif ve daha mutlu hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Bu sayede Kaza Yasasi'nın etki alanından çıkarak, büyük başarılar elde etmek üzere adeta (talî yoldan çıkıp) otoyola geçeceksiniz. Başka bir deyişle, kend...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(     Sorumluluk Yasasi'nın ikinci Önermesi              )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'nın ikinci Önermesi ) Sorumluluk, bilinciniz üzerinde tam ve eksiksiz bir kontrol sağladığınız anda başlar. Gerçeklerinizi, neyi ve nasıl düşündüğünüz belirler. Kişi sadece kendi düşünceleri üzerinde tam bir kontrol sağlayabileceği için, bunları gerektiği biçimde düzenleyip, gerçekten istediğiniz bir şey üzerine odaklayarak (ve istemediğiniz şeylerden de uzak durarak) kendiniz üzerinde hakimiyet sağlamak, oto-kontrol ve Şahsî güç elde etmek gibi alanlara ilk adımı atabilirsiniz. Sorumluluk Yasasi'nın Üçüncü Önermesi: (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'Nın İlk Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(     Sorumluluk Yasasi'nın İlk Önermesi  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'nın İlk Önermesi ) Ne düşüneceğiniz ve ne yapacağınız konuşanda seçim yapmakta özgürsünüz. Şu anda nerede bulunduğunuz ve ne ile uğraştığınız, bu güne kadar yapmış olduğunuz tercihlerin bir sonucudur. Yani olduğunuz ve olacağınız her şeyin ana kaynağı, düşünceleriniz ve tavırlaRInızdır. îster beğenin-ister beğenmeyin, ama burada olmak sizin seçiminizdir. Seçim yapma, istediğiniz! gerçekleştirme ve diledikleriniz! söyleme özgürlüğüne sahip olduğunuz için, yaptığınız veya yapmadığınız ya da söylediğiniz veya söylemediğiniz şeylerin sorumluluğunu üzerinizden atmak gibi bir lüksünüz yoktur. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir,...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasası

Başarı-  Başarı Kuralları(     Sorumluluk Yasası

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasası ) Şu anda bulunduğunuz yerden ve bundan sonra başınıza gelecek her şeyden sadece ve sadece siz sorumlusunuz. Zamanınızın büyük bir bölümünde neyi düşünürseniz, başıniza gelecek olan da odur. Neyi ve nasıl düşüneceğinize karar verecek olan tek kişi sizsiniz. Bu nedenle, hayatınızda başınıza gelecek olan her şeyden siz sorumlusunuz. On sekiz yaşından, bazen de daha erken yaşlardan itibaren kişi, kendi kararlarım vermeye ve tercihlerim yapmaya başlamalıdır. Unutmayın ki, yapılan tercihlerin ve verilen kararların sonuçlarından sorumlu olan yegane kişi sizsiniz. Hayatta şu anda bulunduğunuz noktanın sorumluluğu size aittir; başka hiçbir kimseye değil. Kişi, kendi seçtiği işi yapar ve kazanmaya karar verdiği parayı kazanır. Seçim yapmakta herkes özgürdür...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(  Kaza Yasası) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası'nin İlk Önermesi ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. îş hayatınızda sizi hiç tatmin etmeyen ve o konuda hiçbir şey yapamayacağınızı düşündüğünüz alanları belirleyin. "Bu gibi alanlarda kontrolü ele geçirmek amacıyla yapacağınız en büyük değişiklik ne olabilir?" Bu somya vereceğiniz cevap her ne olursa-olsun, harekete geçme kararım hemen bugün verin. 2. Üzerinizde, tuzağa düşmüş ve düş kırıklığına uğramış gibi duygular uyandıran durumlar üzerinde tam bir kontrol sağlamak için, hiç vakit kaybetmeden harekete geçin. "Elinizde sihirli bir değnek olsaydı ve hayatınızdaki herhangi bir durumu anında değiştirme gücünü taşısaydınız, değiştirmek isteyeceğiniz şey ne olurdu?" ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık