Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hizmet Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi ) ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) ) 1. Başarılan ve memnuniyetleri için size bağımlı olan herkes sizin müşterinizdir. Bu nedenle müşterilerinizin tam olarak ne istediklerim belirleyin, îş hayatınızda ve kişisel yaşantınızda elde edeceğiniz her şey için sizin de onlara bağımlı olduğunuzu asla unutmayın. İşyerinizdeki (dahilî) müşterileriniz arasında patronunuz, iş arkadaşlarınız ve personeliniz yer alır. Bu kişiler size bir çok açıdan bağımlıdırlar. Kendinize şunları sorun: "Bu insanlar ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek için benden ne bekliyorlar? Onlar karşısında daha fazla değer kazanabilmek için yapabileceklerini nelerdir?" 2. Sizin için en fazla önemi taşı...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hizmet Yasasi'nın Üçüncü Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) ) Herkes, belirli bir komisyon alarak çalışır. Herkes, "hareketin bir parçası" olmasının karşılığında gelirden veya kardan belirli bir pay alır. Başka bir deyişle, herkes elde edilen sonuca göre bir ücrete hak kazanır. Elde ettiğiniz sonuçların kalitesini ve miktarım artırarak değerinizi, yani kazandığınız miktarı da yükseltebilirsiniz. Başarılı işletmelerin en büyük itici gücü, müşterilerim rakiplerine oranla daha çok memnun etmeleridir. Önde gelen firmaların bütün yöneticileri "müşteri hizmetleri" ile ilgili bir takım takıntılara sahiptirler. Toplumumuzdaki en başarılı kadınlar ve erkekler, müşteri ya da çalışanlar gibi onlara bağımlı olarak yaşayanlara hizmet ederken adeta "kendilerim kaybeden" kişilerdir. Bedel Yasası ile ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'Nın İkinci Önermesi

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hizmet Yasasi'nın İkinci Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'nın İkinci Önermesi ) ) Eğer elde ettiğiniz ödüllerin miktarım artırmak istiyorsanız, sunduğunuz hizmetin kalitesin! ve miktarım artırmakla ise başlayın. Ne kadar çok yatırırsanız, o kadar çok kazanırsınız. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; girişimci, yönetici ve satış danışmanı gibi en yüksek maaş dilimine sahip olan Amerikalılar başarılı olmak için yıllar boyunca haftada ortalama elli dokuz saat süreyle çalışmaktadırlar. Mutlak başarıyı elde edinceye kadar da bu çalışma temposunu sürdürerek, her geçen gün daha verimli bir hale gelmekte ve müşterileri karşısında daha çok değer kazanmaktadırlar. Sadece sonuçlara bakan diğer insanlar da, bu tip insanların ne denli "şanslı" olduklarından dem vurmakla zaman harcamaktadırlar. (başarı değerlendirme sı...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'Nın Birinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hizmet Yasasi'nın Birinci Önermesi                       )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasasi'nın Birinci Önermesi ) ) Talih, kişisel hizmetlerin doğru olarak sunulması sonucunda döner. Amerika'da yaklaşık beş milyon kişi kendi kendini zengin etmiştir. Bunlar arasında son derece zor şartlardan sıyrılıp yükselmiş insanlar da yer alırlar. Buna ek olarak, beş parasız, dil bilmez, eğitimsiz ve tek basma Amerika'ya gelmiş, fakat sonunda malî bağımsızlıklarım elde etmeyi başarmış sayısız göçmen de bulunur. Bu insanların her biri, başkalarına daha iyi hizmet etmenin yollarım bularak, kişisel değer bakımından bir milyon dolar sınırım aşmayı becerebilmişlerdir. Bunu siz de başarabilirsiniz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hizmet Yasası                         )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hizmet Yasası ) ) Hayatın size vereceği ödüller, başkalarına sunduğunuz hizmetlerin değeri ile doğru orantılı olur. Hepimiz, şu veya bu şekilde başkalarına hizmet sunarak hayatımızı kazanır ve ona bir anlam katarız. Yediklerimiz, giydiklerimiz, oturduğumuz yerler ve hayatımıza renk katan bütün unsurlar için kendi dışımızdaki binlerce ve hatta milyonlarca insana bağımlıyızdır. Toplumun birer üyesi olarak başlıca görevimiz, mümkün olduğunca çok insana hizmet sunarak, bu doku içindeki yerimizi sağlamlaştırmaktır. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp tekn...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık