Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Uyuşma Yasası )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Uyuşma Yasası          )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uyuşma Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? 1. Etrafınızda, düşünce, duygu ve inançlarınızın bir yansıması niteliğim taşıyan örnekleri belirleyin. "Kariyerinizde veya işinizde şu anda bulunduğunuz nokta; şirketinize, mesai arkadaşlarınıza, ürünlerinize, hizmetlerinize, müşterilerinize ve hedeflerinize karşı duyduğunuz içsel bağlılığı ne denli yansıtmakta?" Kendinize karşı dürüst olun ve bu sorunun cevabım verin. 2. Dış dünyada sürdürmek istediğiniz hayata yönelik olarak içsel dünyanızda sahip olmanız gereken bilinci ve zihinsel karşılığı oluşturmaya hemen bugün başlayın. îşinizin ve kariyerinizin her açıdan kusursuz bir halde olduğunu vizüalize edin (gözünüzde canlandırın). İçsel dünyanızın dış dünyanızla tutarlı...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Dünyada Kontrol Altında Tutabileceğiniz Tek Bir Şey Vardır )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Dünyada kontrol altında tutabileceğiniz tek bir şey vardır         )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Dünyada kontrol altında tutabileceğiniz tek bir şey vardır ) Düşünceleriniz. Düşünceleriniz üzerinde tam bir kontrol sağladığınızda, hayatınızın diğer tüm unsurlarım da kontrol altına almaya başlarsınız. Sadece elde etmek istedikleriniz! düşünüp, bunlar hakkında konuşarak ve istemediğiniz şeyler hakkında düşünmeyi ve konuşmayı reddederek kendi kaderinizin mimarı haline gelebilirsiniz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Uyuşma Yasası )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Uyuşma Yasası          )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Uyuşma Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? Dış dünya, içsel dünyanızın bir yansımasıdır, çünkü dışınızdaki dünya, baskın düşünce kalıplarınızla tıpatıp uyuşur. Bu, son derece sıra dışı bir yasadır. Hayattaki çoğu mutluluğu ve mutsuzluğu, başarıyı ve başarısızlığı, güzelliği ve çirkinliği bu yasa açıklamaktadır. Bu alanda yıllar boyunca yürüttüğüm çalışmalardan sonra, bu güçlü yasanın önünde, tıpkı uçsuz bucaksız Büyük Kanyon'a bakıyormuşçasına, korku ve merak dolu duygularla duruyorum. - Bir düşünün! Dışınızdaki dünya, içsel dünyanızı her açıdan yansıtıyor. İçinizdeki herhangi bir şeyle uyuşmadığı sürece, uzun vadede başınıza hiçbir şey gelmeyecek. Hayatınızda herhangi bir şeyi değiştirmek ya da geli...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Çekicilik Yasası )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı- Başarı Kuralları( Çekicilik Yasası )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Çekicilik Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? l. Sıkı bir kendini inceleme ve araştırma süreci başlatın. Et-rafınızdaki dünyaya şöyle bir yakından bakın ve düşüncelerinizle ne kadar uyum içerisinde bulunduğunu tesbit etmeye çalışın. Hayatınızdaki güzel şeylerin tadım sonuna kadar çıkarın. Bu güzel şeylerin hepsi hayatınızda mevcut, çünkü onları kendinize çeken sizsiniz. Ardından, hiç hoşlanmadığınız, ancak yine de etrafınızda yer alan şeylere bir göz atm ve onların sorumluluğunu da üstlenin. Bu kötü şeyler, düşünce biçiminizde zaman zaman oluşan kusurlar nedeniyle orada bulunmaktadırlar. "Peki, sizce bu kusurlar nelerdir ve onları ortadan kaldırmak amacıyla ne yapmayı düşünüyorsunuz?" 2. Kendi içinize inin ve şu sor...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Çekicilik Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(  Çekicilik Yasası        )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Çekicilik Yasası ) Siz aslında canlı bir mıknatıs gibisiniz. Yoğun olarak geliştirdiğiniz düşünceler inizle uyumlu olan insanları, durumları ve ortamları hızla hayatınızın içine çekersiniz. Özel hayatta ve iş hayatında başarıların ve başarısızlıkların nasıl oluştuklarım açıklayan en iyi yasalardan bir tanesi de bu yasadır. Bu yasa. İsa'dan 3000 yıl önce eski Mısır'daki tarikat okullarında kaleme alınmıştır. Söz konuşu yasa o kadar güçlü, yaygın ve kuşatıcı bir özellik taşımaktadır ki; yaptığınız, söylediğiniz ve hatta düşündüğünüz veya hissettiğiniz şeyleri bile etkilemektedir. Hayatta sahip olduğunuz her şeyi, aslında, taşıdığınız düşünce biçimi sayesinde kendinize doğru çekmiş sayılırsınız. Düşünce biçiminizi değiştirebileceğiniz için de, hayatınızı değiştirmeniz mümk...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık