Başarı

Başarı ( Başarı Planınızın Geliştirilmesi)

Başarı (  Başarı Planınızın Geliştirilmesi)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı Planınızın Geliştirilmesi ) Yan yollar hızlı başlamış ama yolda benzini bitmiş zeki insanlarla doludur. Onların yerini, geriye hiç dönüp bakmayan ve hep ileri giden daha yavaş ve sade kişiler almıştır. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Başarı yolunda ne kadar ilerlediğiniz çok önemlidir. Tam nerede olduğunuzu etkili bir şekilde belirleyebilmeniz için aşağıdaki soruları cevaplamanız gerekir: • Benim güçlü yanlarım nelerdir? (iyi planlamacı, güçlü iş ahlakı, diğerleriyle iyi geçinme, vs.) • Benim gelişmem! etkileyebilecek zaaflarım nelerdir? (iletişimi zayıf, yetki verememe, başkalarım takdir etmeme, sabırsız, eğilim eksikliği, vs.) • Son otuz günde, son üç ayda, son altı ayda, son bir yılda başlıca başarılarım nelerdir? • Bu başarılarınım güvenilirliğiml...Devamını Oku »

Başarı ( Başarıyı Yakalama Üzerine İpuçları)

Başarı (  Başarıyı Yakalama Üzerine İpuçları)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarıyı Yakalama Üzerine İpuçları) Hiç şüphesiz başarı yolundaki en önemli adım kendinize olan güveniniz! geliştirmektir. Herkes bir şeyleri iyi yapar. Siz kendi kuvvetli noktanıza konsantre olun. Başarının iskeletini oluşturacak beceri ve yeteneklerinizi belirleyin. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Sonra enerjinize odaklanın. Başarı, bazen gerekli olsa da, işte birkaç saat daha fazla çalışmanız veya hafta sonları da çalışmanız demek değildir. İşleri bitirmek için gereken kararlılık demektir. Enerjinize konsantre olmanın pratik yollarından biri günleriniz! zaman dilimlerine ayırmaktır. Bir işin zamanında bitmesinden duyacağınız heyecanın yanı sıra, bir sonraki işe hazır ve istekli başlamak için gereken enerji şarjım da bu şekilde sağlamış olursunuz. Başarısızlık büyük ölçüde olmasına i...Devamını Oku »

Başarı ( Başarıyı İçin İyi Bir Örnek!!!!)

Başarı (   Başarıyı için iyi bir örnek!!!!)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarıyı için iyi bir örnek!!!!) Röportaj veya tartışmalar sırasında hatta şirketinin televizyon reklamlarında Lee lacocca, amacına ulaşmak için sertliğini ve kazanmak için kararlılığım çok açık yansıtmıştır. O, "Olduğu gibi anlatıp işimize bakalım" tür yöneticilerdendir. Chrysler'deki yüksek görevlere getirmek istediği erkek ya da kadınlarda da aynı özellikleri mi arar acaba? Kesinlikle öyle. lacocca'nın favori aday özellikleri ve onun renkli fikirleri şöyle açıklanabilir: • Risk Alan Kuralsızlar- Sakin, hesaplı risk alanlar, gerektiğinde denenmemiş önemli ve yeni bir proje için elindeki işi bile bırakabilecek kişiler. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) • Kontrollü İşkolikler- Günde sekiz saat çalışmaları rutinden ziyade istisnadır, işlerin! o kadar heyecan verici ve mücadeleci görürler ki i...Devamını Oku »

Başarı ( Başarısızlığı Engellemekle Başarıyı Elde Etmek Aynı Şey Değildir)

Başarı (  Başarısızlığı Engellemekle  Başarıyı Elde Etmek Aynı Şey Değildir)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarısızlığı Engellemekle Başarıyı Elde Etmek Aynı Şey Değildir ) Başarılı kişiler başkalarının neyi elde edebileceklerim gerçekçi bir bakış açısıyla görebilirler. Eğer lider durumundaysalar, ki genelde öyledir, başkalarının kapasitelerini aşan standartlar belirlememe konusunda duyarlıdırlar. Aynı zamanda belirledikleri standartlar, liderlik yaptıkları kişilerin erişebilecekleri standartlardır. Bu süreçte, gerçekten başarabildiklerini görünce şaşırırlar. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Fazla güvence ya da destek olmadan ilerlemenin tipik bir cesaret örneği de elektrik ışığı örneğidir. Birçok uzmanın küçümsemesinden sonra 31 yaşındaki Amerikalı kaşif Thomas A Edison, elektrik ampulü üzerinde çalıştığım duyurana kadar proje gündemde değildi, ingiliz Parlamentosu, buluşu kontrol etmeye ve Edison'un ...Devamını Oku »

Başarı ( Başarı Öğeleri)

Başarı (  Başarı Öğeleri)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı Öğeleri ) Başarılı kişiler ateş altındayken sakin kalabilme özelliği de taşırlar, işler kötüye gittiğinde duygusal olgunluk ve dengeyi sağlarlar. Başkaları şaşkınlık içinde bocalarken onlar ulaşmayı düşündükleri hedefleri hiç gözden kaçırmazlar. Onlar endişelenmeyi gerektirecek engeller veya anlık gecikmelere karşı hazırlıklıdırlar. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Aynı durum karar vermede de geçerlidir. Çekingenler hata yapmamak için karar vermekten kaçınırlar.Dünyadaki başarısızlıkların yüzde doksanının kaynağının vazgeçenler olduğu söylenir. General Motors'un" kurucularından Charles F. Kettering şöyle demiştir: "Fırtınanın ortasında gemi terk edilebilseydi, kimse okyanusu geçemezdi." (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları,...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık