Başarı

Kişisel Başarı, ( İsteksizliği Yenmek 1 )

 Kişisel Başarı, (  İsteksizliği Yenmek 1 )

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( İsteksizliği Yenmek 1 ) . Kemal’in arkadaşları onunla, hep işlere gösterdiği isteksizlikle dalga geçerlerdi. "Eğer isteksizlik dalında bir Nobel Ödülü olsaydı, kazanan kesinlikle sen olurdun, Kemal diye söylerlerdi. Fakat gerçek şu ki Kemal artık komik olmayan geciktirme taktikleri yüzünden son beş ayda, üç işten kovuldu. . İsteksizliği yenmenin bir diğer yararlı yolu ise, işe müdahale eden, işe başlamayı ortadan kaldıran engelleri tanımlayıp, onu canlandıran ya da kolaylaştıran yolları keşfetmektir. İsteksizliğe neden olan birçok fikre 'İşe Müdahale Düşünceleri ya da İMD' denir. Alternatifi ise, yani harekete geçmeyi motive eden düşüncelere, 'Harekete Geçiren Düşünceler ya da HGD' denir. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) . "Çimenleri yarın da kesebilirim." "Rapor y...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( İsteksizliği Yenmek2 )

 Kişisel Başarı, (  İsteksizliği Yenmek2 )

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( İsteksizliği yenmek: Bölüm 1 ) Cuma öğleden sonra 4:15. nimet , ödenek teklifin! bugün göndermek zorunda olduğunu yoksa hiç şansının kalmayacağının farkındadır. Teklif hala taslak halinde. Saat5:30'a kadar düzeltmelerim yapıp bitirdikten sonra postalayabilir mi? Salı, saat öğleden sonra 6. Geneva, bir saat içinde okul-aile birliğinin alt heyetiyle dinlenme programları ile ilgili bir toplantıya başkanlık edecektir. Bir ay önceki toplantıdan beri, notlarına hiç bakmadı. Materyalleri bir araya getirdiğinde, okul sonrası basketbol programı için gelen hakemlerin ücretlerini de hazırlaması gerektiğini hatırladı. Fakat gerekli bilgiyi hazırlayıp sunabilmek için geç kalmıştı ve çaba harcamamıştı. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Herkes arada sırada hiçbir şey yapmak istemez, motivasyon...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Hızlı Rahatlama Teknikleri)

 Kişisel Başarı, (  Hızlı Rahatlama Teknikleri)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Hızlı rahatlama teknikleri) Caner, eskiden şöyle tanınırdı: "Rahatsız". Gerçekten öyle gergin bir insandı ki doktorunum teşhisine göre tansiyondan, dayanılmaz baş ağrılarından ve kronik sır ağrısından muzdaripti. Aynı zamanda çok da endişeli biriydi. Düzenli olarak rahatlama tekniklerin! uygulamayı öğrendiğinde, problemleri artık son buldu. Sadece basit rahatlama tekniklerin! uygulanması ile kas gerginliklerinin giderildiğine dair çok sayıda çalışma vardır. Bu teknikleri kullanan insanlar kendilerini akılsal ve bedensel olarak daha güçlü ve yararlı hissetmektedirler. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Bir gün içinde, pek çok kez 2 dakikalık rahatlama tekniklerine kendinizi vermeye hazırsanız, sağlıklı sonuçlar elde ettiğinizde şaşırabilirsiniz. Yalnızca ayaklarınız) dinlendirmek,...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Meditasyon 2)

Kişisel Başarı, (  Meditasyon  2)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Meditasyon: Bölüm 2) Merve, ofise girdi, sekretere kendini tanıttı ve randevusunu belirterek bir koltuğa oturdu. Beklerken yavaşça gözlerin! kapadı ve öğrendiği meditasyon tekniğin! kullandı. Yarım dakikadan daha az bir sürede kendini sakin ve toplantıya iyi hazırlanmış hissetti. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Öyleyse meditasyon nasıl yapılır? Temel olarak, Birinci adım; • Rahat ve gevşemiş bir pozisyona girin. Bu, doğru oturarak, yaslanarak ya da uzanılarak yapılabilir. Bir sonraki aşama, • Derin ve düzenli olarak nefes alıp verin. Göğüs kafesiniz! genişletmek yerine, karnınızdan nefes atmaya çalışın. Aldığınızda göğsünüzün yükselmesine, verdiğinizde inmesine izin verin. Havanın içinize girip çıkmasına harcayabile...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Meditasyon )

 Kişisel Başarı, (  Meditasyon  )

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Meditasyon ) İrem 'in stresle başa çıkabilmesi için meditasyona ihtiyacı vardı ve nasıl yapması gerektiği anlatıldığında, bu öneriyle dalga geçti. "Lotus pozisyonunda kendimi hiç rahat hissedemedim" diye alay etmeye devam etti. Aynı zamanda, bu teknikten yaralanabilmek için Hintli olmak gerektiğin! söyleyerek küçümsedi. Çok kötü. Gerçekte milyonlarca insan yardım eden bu tekniği, ön yargıları nedeniyle öğrenemedi. Meditasyon pek çok zihinsel ve fiziksel odaklanma metoduna sahip bir tekniktir. Bu metodlar bazen endişe ve gerilimin azaltılmasına neden olabileceği gibi, kendinden hoşnut olma ve hüsranı tolere etmede artış sağlayabilir. Meditasyon tekniklerinin büyük bölümü eskidir ve doğu felsefesi ile bir çok Hintli gurunun (Gürü: Hintli ruhani öğretmen) öğretilerin! kapsamaktadır. (kişisel başarı, b...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık