Reiki

Gümüş Mor Alev

Gümüş Mor Alev

BEN Germaine’im, Mor Alevin Koruyucusu veya Gümüş Mor Alevin ilave edilmiş boyutu ile Mor Alev. Çünkü, zamanlar değişirken ve titreşimler hızlanırken, sizin daha önceden kullandıklarınıza yardımcı olması için diğer renkleri eklemek zorundayız. Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir, böylece farklı tedaviler ve farklı yöntemler zorunlu olur. Bu nedenle, Gümüş Mor Alev. Bununla yapabileceğiniz bir çok şey var. Yapabileceğiniz şeylerden biri, tüm negatif duygularınızı ve hislerinizi yakıp kül etmek için onu çağırmaktır. Bu şekilde sizi kötüleştiren her şeyi Gümüş Mor Aleve gönderin. Böylece, düşüncelerinizin Mesih Enerjisinin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelere, gitmesini istemediğiniz yöne gittiğini gördüğünüzde, sadece onları Gümüş Mor Aleve havale edin. Ayrıca kullanabileceğiniz Mantralar var. Şüphesiz, bu, Mor Alev Mantralarına biraz Gümüş e...Devamını Oku »

Reiki Uyumlama Nasıl Yapılır

Reiki Uyumlama Nasıl Yapılır

Reiki uyumlaması nedir ? Şifa enerjisine herhangi bir kişi tarafından aracılık/kanallık edilebilir. Bu yetenek bir kişiden diğerine enerjisel aktarım vasıtası ile geçirilir. Bu aktarım uyumlama veya güçlendirme veya bazen inisiyasyon olarak adlandırılır. Uyumlamalar auradaki blokajları giderir ve bizi çevreleyen şifa enerjilerinin taç çakradan girmesine ve bedenimizden ve ellerimizden gerekli olan yere akmasına izin verir, sizi enerji bedeninize (aura) direkt bir aktarım vasıtası ile Reiki enerjisini kullanma yeteneğine bağlar. Uyumlamalar avuçlardaki çakraları ve enerji kanallarını açar ve sizi özel Reiki şifa frekanslarına bağlar. Uyumlamalar ayrıca bu enerjileri özel amaçlar için yönlendirmemize izin verir. Herkes bu uyumlamaları alabilir ve Reikiye kanal olabilir, özel yetenekler gerektirmez ve kendiniz ve başkaları için şifa vermenin güvenli bir yoludur. Reiki fiziksel sorunların tedavisi için ve holistik (bütüncül) sağlık tedavilerini ...Devamını Oku »

Çakra Nedir?

Çakra Nedir?

Her türlü fiziksel rahatsızlık çakralar aracılığıyla iyileştirilebilir. Geleneksel Reiki el konumlarının çakralarda yoğunlaşmasının asıl sebebidir. Her çakranın birleşik olduğu organ ve bezler vardır. Bunlar hayat enerjisini çakralar aracılığıyla kendilerine çeker. Yaşanan anılar, deneyimler nasıl nöronlara işleniyorsa, çakralara da aynı şekilde enerji olarak işlenmektedir. Yani çakra enerjileri, yaşanan ve kişiyi etkileyen her deneyimi kaydetmektedir. Çakraların her biri kişiliğin ayrı yönlerini düzenler, farklı görevleri vardır ve bu görevler doğrultusunda enerjilerini bu yönlere aktarırlar. Her çakra, anıların bir bölümünün şifrelerini barındırır. Çakralar geçmişi anlatmakla beraber yaşanan her detayı içinde taşıyor olabilirler. Enerjisi bloke olmuş bir çakra açıldıkça, tüm geçmiş ve yaşanan her detay da açığa çıkabilir. Çakralar, güncel sorunlarımızda veya hasta...Devamını Oku »

Reiki Enerji Nasıl Yapılır

Reiki Enerji Nasıl Yapılır

Her şeyin enerjiden yaratıldığına inanırız. Reiki, vücutta, aurada, çakralarda ya da çevrede bulunan aşırı veya negatif enerjiyi iyileştiren, temizleyen ve uzaklaştıran saf evrensel enerjidir. Bir bölgede yüksek oranda enerji blokajı varsa ya da travma, aşırı stres gibi nedenlerle negatif enerji yüklemesi olmuşsa rahatsızlıklar, hastalıklar ortaya çıkar. Reiki bu aşırı yüklemeleri, negatif enerjileri ve blokajları kibarca sizden uzaklaştırır. Bu doğrultuda, yeni oluşmaya başlayan, ama daha belirtilerini göstermemiş olan hastalıkları önleyebilmektedir. Tüm bunların yanında, yaşanmakta olan hastalıkların da duygusal nedenlerini çözerek bedeni kalıcı olarak iyileştirir. Reiki ilk seviye ellerle şifadan yararlanır. Vücutta var olan blokajları temizleyerek fiziksel ve duygusal sorunları iyileştirebilir. Reiki ikinci seviye, kişiyi ya da çevresini her düzeyde iyileştirebilir. Ciddi duygusal sorunlardan doğum travmasına, geçmi...Devamını Oku »

Reiki Niyet Örnekleri

Reiki Niyet Örnekleri

Reiki Niyet Örnekleri: Reiki beni şifalandırıyor reiki karacigerimi şifalandırıyor reiki karaciger rahatsızlıgımın orjinal sebeplerini şifalandırıyor reiki sihirli karemi dengeliyor reiki alış veriş dengemi şifalandırıyor reiki kök çakramı açıyor reiki dünya yıldızı çakramı arındırıyor ve şifalandırıyor reiki 13. çakramı şifalandırıyor ( bolluk çakrası) reiki evrimimi şifalandırıyor reiki farkındalığımı şifalandırıyor reiki bu mekanı şifalandırıyor ve arındırıyor reiki bu yüzügü arındırıyor ve şifalandırıyor reiki bu suyu şarj ediyor reiki bu suyu benim ihtiyacım dogrultusunda şarj ediyor reiki ........ tarihindeki iş gorusmeme en hayırlı ve faydalı olacak şekilde akıyor reiki bana rehberlik ediyor rei...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yukarı Çık