Kuantum

Kuantum Uygulama Teknikleri Kitapları

Kuantum Uygulama Teknikleri Kitapları

Kuantum sıçrama, kuantum felsefesi yöntemi çerçevesinde kulanılan bir terim olmaka birlikte; bireyin iç sesine pozitif anlamda hükmetme yeteneğine işaret etmektedir. Süreç şu şekilde işlemektedir; birey pozitif düşünce gücünün farkındalığına varır. Bu doğrultuda mantık seviyesi ile iç sesi ile iletişime geçmeye başlar (kuantum olumlama). Bilinçaltı seviyesindeki kodları bilinçlice tekrar kendi lehinde kodlamaya başladığı andan itibaren, bireyin kararlarında, davranış şekillerinde, hayata ve başkalarına karşı duruş şekli değişir. Bilinçaltına edindiği farkındalık doğrultusunda hükmetmeyi başaran birey kuantum sıçramayı gerçekleştirmiştir. Artık birey zihin haritasına dünya kodlamalarının yönlendirmesine izin vermemekte; tam tersine kendi zihin dünyasına kendi hükmetmektedir. Olumlu kodlamalar ile mutluluğu ve başarıyı kendine adım adım çekmeye başlar. Kuantum sıçrama...Devamını Oku »

Kuantum Ve Zihin

Kuantum ve Zihin

Zihin dünyasının şaha kalkması ve gelişim sürecine başlaması hayatın önemli bir dönüm noktasıdır. Her insan muhteşem bir potansiyelle gelirken dünyaya, kimileri gelişim yolculuğuna erken başlar, kimileriyse geç. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çok yol alınır. Hayatta zihinsel inşanın başlangıç noktasını temsil eden işte o önemli nokta; kristalize edici deneyimdir. Kristalize edici deneyim demek, zihinde açılımı başlatacak kadar güçlü bir tetikleyicinin oluşması demektir. Bunun en temelinde; “potansiyelimi ortaya çıkarıyorum” inancını oluşturacak bir sembol vardır. Bazen yaşanmış bir olaydır bu inşayı başlatan, bazen de alınmış bir hediye, ya da etkileyici bir söz. Einstein’in hayatında dünya çapında bir insan olması sürecini ateşleyen kristalize edici deneyim; 5 yaşındayken amcası tarafından kendisine bir pusulanın hediye edilmiş olmasıdır. Einstein, içine kapanık bir çocukluk süreci yaşıyorken eline aldığı bu pusula...Devamını Oku »

İzmir Kuantum Merkezi

İzmir Kuantum Merkezi

Kuantum nedir? Kuantum düşünce tekniği son zamanlarda sıkça araştırılan ve üstünde durulan bir tekniktir. Standart düşünmenin biraz daha üzerinde bir düşünme biçimidir. Kuantum düşünme tekniğinde daha çok etkili olabilecek ve fark yaratabilecek kadar bir düşünme etkinliğinden bahsedilir. Bunların atom altı güçlerle sağlandığı da araştırmalardan çıkan sonuçlardandır. Kuantum düşünce tekniğini gerçekleştirebilen birey kendi kendine hükmeden yani kendisinin efendisi olabilen bir konuma yerleşir. Burada önemli olan konu tek tek bireylerden çok bir bütün olmanın sağladığı faydalar ve bunun önemidir. Kuantum düşünce tekniğinde inanılan kişinin kendini değiştirmeye başladığı andan itibaren bütün çevresinin yani evinin işinin ve ona bağlı olan her şeyin de bir değişime tabi tutulacağıdır. Aynı zamanda kişi için en doğru ve uygun şeylerin de hemen karşısında olduğuna ve kişiye düşenin sadece onu tutup almak olduğuna inanılır. Tüm bunların yanında güçlü ve sağlıklı bir beden için zem...Devamını Oku »

Kuantum Teorisi

Kuantum Teorisi

Kuantum teorisi, çıplak gözle görülemeyen atom seviyesindeki dünyayı açıklamaktadır ve 20. yüzyılda ortaya konduğundan beri hem bilim hem felsefe hem de teoloji alanlarında pek çok tartışmaya sebep olmuştur. Bilim alanında determinizm, yalnızca bu teoriyle sorgulanmış, bu teoriye dayanılarak ‘ontolojik indeterminizm’in varlığı savunulmuştur. ‘Uzaktan etkileme’ gibi birçok bilim insanınca ‘hurafe’ olarak nitelendirilecek bir olgu, sadece bu teoriye dayanılarak öngörülmüş, üstelik Aspect deneyleriyle doğrulanmıştır. Bu teoriyle atom seviyesinde, daha önceden bilimsel metodolojinin zorunlu bir unsuru olarak kabul edilen, ‘gözlem sürecinde gözlenene etki etmemenin’ mümkün olmadığı anlaşılmıştır. Kuantum Teorisi, insanoğlunun bugüne kadar kurgulamış olduğu en başarılı düşünceler ve kuramsal sonuçlar dizisidir. Mikrokozmoz olarak algıladığımız atom ve çekirdek içindeki parçacıkların gizemli davranışlarını, elementlerin periyodik cetveldeki yerini ve kimyasal tepkimelerin niçin ve nasıl ...Devamını Oku »

Kuantum Felsefesi

Kuantum Felsefesi

Kuantum Düşünce Tekniği, bireyin daha iyiye, daha güzele ulaşmasının önünde bulunan en büyük engelin zihinlerdeki sınırlar, geçmiş deneyimlerden gelen karmaşalar ve evrene gönderdiğimiz hatalı mesajlar olduğu noktasından hareketle, iç dünyamızı düzenleyerek dışarıyı değiştirmek amacıyla hareket ediyor. Özü, Kuantum Fiziğinin temellerine dayanıyor ve bu alanda geçerli olan mevcut yasaları zihinsel dünyaya uygulamak şeklinde tanımlanıyor."Kuantum Düşünce Tekniği özet olarak insanın düşüncelerinde, üretkenlik noktasında, yaşamını değiştirebileceği düşünsel bir alan içerisinde hareket etmek demektir. Günlük hayatta insanlar kuruntu, vesvese, kalıplaşmış korku düşünceleri üretirler. Kuantum ise geleceğe yönelik olmasını istediklerimiz hakkında hayaller, sesler ve duygularla yapılan bir odaklı düşünme biçimidir. Aynı zamanda bizim hücresel bellek düzeyimizi, bilinçaltımızı, etrafımızdaki elektromanyetik alanı ve tüm hayatı etkiler. Tüm bunlar zincirleme reaksiyon yaparla...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık