Kadın Erkek İlişkileri

Sevgiliyi Terk Etmenin Yolları

Sevgiliyi Terk Etmenin Yolları

Terk ettiğiniz adamla tamamen bağlantıyı kesmek istiyorsunuz ama bu, düşündüğünüz kadar kolay olmuyor. Zararlı bir ilişkinin bağımlılığından kurtulmanın denenmiş yolları Zorlu bir ilişki yaşadınız ve aratık karar verdiniz: Yolları ayırma zaman! Ama bir dakika, ayaklarınız bir ileri, bir geri geliyor. İçinizdeki sesi dinliyorsunuz; bu ilişki bitmeli diyorsunuz ama bırakıp gitmek zannettiğiniz kadar kolay olmuyor. Durum, size zarar verir hale geliyor. Zararlı bir ilişkinin bağımlılığından kurtulmanın denenmiş yollarını bulacaksınız. İşte, terk ettiğiniz adamla tamamen bağlantıyı kesme yöntemleri... Onu düşünme saplantısından kurtulun. Aklınıza geldiğinde kendinizi durdurun. En az 30 saniye kadar, konsantrasyon gerektiren başka bir konu, kişi ya da durum düşünün. Bunu başaramıyorsanız ilginizi başka tarafa çekmek için kendinize bir çimdik atın. Acı, onu düşünmenizi engelleyecek...Devamını Oku »

Kadınların Erkekleri Etkileme Sanatı

Kadınların Erkekleri Etkileme Sanatı

Evde uygulayacağınız yöntemlerle bunu başarabilirsiniz… Amacınız illa ki bir erkeği etkilemekse bundan kolay yolu yok. Bu hilelere başvurduğunuzda istediğiniz erkeği etkilemeyi başarabilirsiniz… Dudakları öpülesi yapın: Ateş kırmızısı dudaklar kesinlikle onu şaşırtacak. Ancak yüzünde bırakacağınız izler yaşlı teyzesini anımsatabileceğinden uzun süre kalemi ile üstünden geçin ve sonra tekrar ruju uygulayın. Yataktan yeni kalkmış havasında dalgalı saçlar yaratın: At kuyruğunu unutun, hiçbir model büyük ve yerinde duramayan dalgalar kadar etkili olamaz. Hiç uğraşmayın ve nemli saçlarla yatağa girin. Ertesi gün saçınıza fön tutarken parmaklarınızı kullanın ve saçlarınızı parmağınıza dolayarak iri bukleler yaratın… Aydınlatıcı pudra kullanın: Nemli bir ten ve ahu bakışlı gözler bir arada muhteşemdir. C şeklini yakalayabilmek için yelpaze fırça kullanın. Gözünüzün iç kısmından kaş çizgini...Devamını Oku »

İlişkiyi Çıkmaza Sokanlar

İlişkiyi Çıkmaza Sokanlar

İlişkiyi Çıkmaza Sokanlar Belli dönemlerde ilişkimizin tıkandığını hisseder, umutsuzluğa kapılırız. Oysa krizden çıkış yolu krizin kökeninde yatan nedeni bulmaktan geçiyor. Güzel bir duygusal ilişki yaşarken, aşk hayatında her şey yolunda giderken bir anda ortaya çıkan iletişim kopuklukları, karşılıklı suçlamalar, kavgalar ve kısa bir süre öncesine kadar güneşli bir yolda ilerleyen ilişkinin karanlık bir çıkmaz sokağa girmesi... Sebepler bazen gözümüzün önündedir, bazen de onları fark etmeyiz bile. İşte bu etkenlerden bazıları... Çocuk sahibi olmak: Bir çiftin hayatındaki en güzel olaylardan biri aynı zamanda şaşırtıcı bir biçimde ikili ilişkinin de katili olabiliyor. Tabii iki tarafı...Devamını Oku »

İlişkilerde Aşk Bitince...

İlişkilerde Aşk Bitince...

İlişkilerde Aşk Bitince... Biten bir aşkın ardından yeni bir ilişkiye başlamadan önce ne yapmak gerekiyor? İşte cevabı… Biten bir ilişkinin ardından yeni bir ilişkiyi risk olarak görenlerin sayısı bir hayli fazla. Ama bu endişe, yine de çoğu zaman teselliyi bir başka insanda aramaya engel olamıyor. Peki, böyle bir ilişki ne kadar doğru? İnsanların yeni bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka içlerinde özeleştirilerini yapmaları gerekiyor. Mutluluğun yolu, 'değişmek' ve 'gelişmek' ten geçiyor. **İnsanlar biten bir ilişkinin ardından yeni bir ilişki için endişe duyuyorlar....Devamını Oku »

Kadın Olmanın Avantajları

Kadın Olmanın Avantajları

Kadın Olmanın Avantajları Kadınlarla erkekleri karşılaştırmanın sonu yok. Biraz da işyerinde kadın olmanın yararlarından hatta getirdiği fırsatlardan bahsedelim... Kariyerlerinde zaman kazanıyorlar Kariyerlerine başlarken 1-0 önde başlıyor kadınlar: Askerlik nedeniyle. Kendi yaşıtı olan erkekler askerlik görevini gerçekleştirip iş başvurularına başladıklarında, kadınlar işyerlerinde en kötü ihtimalle 8 aylık kıdeme sahip oluyorlar. Ne isterlerse giyiyorlar Kıyafet sorununu daha az yaşıyor kadınlar. Öncelikle sürekli bir ceket, kravat sorunu ...Devamını Oku »

Yukarı Çık