Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'nın İlk Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(     Sorumluluk Yasasi'nın İlk Önermesi  )


BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI


Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi'nın İlk Önermesi )

Ne düşüneceğiniz ve ne yapacağınız konuşanda seçim yapmakta özgürsünüz. Şu anda nerede bulunduğunuz ve ne ile uğraştığınız, bu güne kadar yapmış olduğunuz tercihlerin bir sonucudur. Yani olduğunuz ve olacağınız her şeyin ana kaynağı, düşünceleriniz ve tavırlaRInızdır. îster beğenin-ister beğenmeyin, ama burada olmak sizin seçiminizdir.

Seçim yapma, istediğiniz! gerçekleştirme ve diledikleriniz! söyleme özgürlüğüne sahip olduğunuz için, yaptığınız veya yapmadığınız ya da söylediğiniz veya söylemediğiniz şeylerin sorumluluğunu üzerinizden atmak gibi bir lüksünüz yoktur.

(başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim)


DERLEYEN : ALINTIDIR


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel geliŞ M

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık