Sözler

Konuşmak İle İlgili Sözler

Konuşmak ile ilgili sözler

Ses, konuşanın o andaki ruhsal ve zihinsel durumunu yansıtır, konuşan, ses aracılığı ile söylediği şeye ait duygularını açığa vurur. Ses, konuşanın duygu durumunu, coşkusunu ya da tutumunu belirleyen bir göstergedir. John Eisenson Konuşma bir bayanın eteği gibi; ilgiyi sürdürecek kadar kısa, konuyu kapsayacak kadar uzun olmalı. Dale Carnegie İradesiz düşünce, zihne arız olan bir derttir, düşünceye gem vurmak zihne gem vurmak demektir; bu ise rüzgarı zaptetmekten de zordur. Mahatma GANDHI Önemli olan; hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır. PLATON İyi konuşabilme kabiliyeti; Allah vergisi olmaktan çok, çalışmakla elde edilen bir şeydir. Lord Byron Bazen susmak, söylenen bir sürü sözden çok daha fazlasını ifade eder. MONTESQUIEU Bazen insan; "Ben iyiyim" dediğind...Devamını Oku »

Etkileyici Anlamlı Sözler 2015

Etkileyici Anlamlı Sözler 2015

Kim olduğunu bilmeyi ister misin? Sorma. Davranış! Davranışın betimleyecek ve tanımlayacak seni. Thomas Jefferson Bana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım! Napolyon Bonapart Fayda sağlamayan bilgi, harcanmayan, hiç kimseye hayrı dokunmayan define gibidir. Hadis-i Şerif Geciken adalet,adaletsizliktir. Walter Savago Landor Geleceği satın alabilecek tek şey,bugündür. Samuel Johnson Bir sır gibi sakladım yıllarca inan seni. Hatice Yücel Bankacılık kurumlarının özgürlüklerimize karşı düzenli ordulardan daha tehlikeli olduğuna inanıyorum. Thomas Jefferson Genç fikirler demek, gerçek fikirler demektir. Atatürk Gençken bilgi ağacını dikelim ki, yaşlandığımız zaman gölgesinde barınacak bir yerimiz olsun. Chesterfield /...Devamını Oku »

Mutluluk İle İlgili Sözler

Mutluluk ile ilgili sözler

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun... Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın. Mutluluk bilginin kendisinde değil, bilginin edinilmesi sürecindedir. Edgar Allan Poe Mutluluğun, her zaman dostları vardır. Euripides Mutluluk bir maceralar ya da tecrübeler dizisi değildir, o bir tavırdır. Francesca Reigler Sizden daha az mutlu kimseler yanında, mutluluğunuzdan konuşmayınız. François de La Rochefaucauld Başkalarının mutluluğundan kendine pay çıkaran insan; En mutlu insandır. Her defasında ipleri birbirine dolayıp elimde tutamadığım bir uçurtma misal...Devamını Oku »

Özür Mesajları Sevgiliye Özür Mesajları Kısa 2015

Özür Mesajları Sevgiliye Özür Mesajları Kısa 2015

Beni affetmen için ne söylemem gerekiyor? Şaka mı gerçek mi diye düşünme, sana hiç yalan söylemedim. Ben sensiz yaşayamam aşkım. Her şey için özür dilerim. Beni affet. Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce. Biliyorum bana ne kadar kızdığını, gözlerinden okudum kırgınlığını… Affet beni n.olur sevdiğim… Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için.. Özür dilerim yaptığım her yanlış için… Olanlar için çok ama çok özür dilerim. Gerçekten öyle demek istememiştim ki ben… Affet, n.olur! Hayatta kimseden özür dilemedim ama gururum aşkımdan öte değil. Senden özür diliyorum aşkım. Lütfen beni affet. Bilirsin bir karıncayı bile incitmem… Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu. Çoooook ama çoooook özür diliyorum senden… Devamını Oku »

Felsefe İçerikli Sözler

Felsefe İçerikli Sözler

"Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır." S. M. Power "Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir." MAKSIM GORKI "Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı yoksa yanan ateşe dokunmak mı? " ŞEMS-İ TEBRİZİ "Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür." Cucong "Sana dokunmak, hayatın içinde durup dinlenmek gibi. Sana dokunmak, nefes almak gibi. Sana dokunmak, tüm kelimeleri yakmak gibi. Sana dokunmak, tüm insanları affetmek gibi. Sana dokunmak, hayatı temize geçmek gibi. Sana dokunmak, ölüme inat gibi." "Annesinden dayak yediği halde, yine "anne" diye ağlayan bir çocuktur aşk. " Cemal SÜREYA "Ben insan...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık