Kişisel Gelişim

Kişisel Gelişim, Stres Yönetimi, Ruh Sağlığı

KİŞİSEL GELİŞİM, STRES YÖNETİMİ, RUH SAĞLIĞI

TÜRKİYE’NİN RUH SAĞLIĞI ALARM VERİYOR 6 kişiden birinin ruhsal sorunu var En sık görülen ruhsal sağlık sorunları arasında başı depresyon ve anksiyete çekiyor. Türkiye’de ruhsal hastalıklar arttıkça hastane, dispenser ve yatak sayısı sorunun da tırmandığına dikkat çeken uzmanlar, hastalara gerekli tedavi koşullarının oluşturulamadığına işaret ettiler. Türkiye’de 6 bin yatak bulunduğunu, Avrupa kriterlerine göre yatak sayısının en az 35 bin olması gerekmektedir. stres yönetimi, insan kaynakları yönetimi, personel yönetimi, iş yönetimi, pazarlama yönetimi, işletme yönetimi, bilgi yönetimi, kariyer yönetimi DERLEYEN: DRPİST REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYG...Devamını Oku »

Bu Yüzükle İpod'Unuzu Kontrol Edebiliceksiniz - Teknoloji

Bu Yüzükle iPod'unuzu Kontrol Edebiliceksiniz - Teknoloji

Bu Yüzükle iPod'unuzu Kontrol Edebiliceksiniz Satış rekorları kıran iPod'un bildiğiniz gibi kontrol etmek için bir uzaktan kumandası bulunmuyor. Teknolojinin şimdiki nesli çok tembel yaptığını çok iyi bilen üreticiler iPod'u cebimizden çıkartmanın bizim için çok büyük bir zorluk olduğunu da öğrenmişler ki iRing'i icat ettiler. Şarkıları ve videoları seçerek, ses düzeylerini de ayarlayabileceğiniz iRing'in şarjı 2 gün gidiyor. Yanko Design'ın açıklamasına göre yalnızca Bluetooth üzerinden bağlantı kurabilen iRing'ler sadece ve sadece yeni nesil iPod'lar ile iPhone'lar ile uyumlu. Bu da demek oluyor ki iRing'inizin yanında yeni bir iPod'da almanız gerekiyor. Bakalım teknolojinin sonu nereye gidecek? Derleyen Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, nlp, hızlı okuma, koçluk, iPod, ipod, iRing, teknoloji, haber, bilim, araştırma)...Devamını Oku »

İki Internet Devinden Sokakta Sanal Gezinti Hizmeti! - Internet - Google - Microsoft

İKİ INTERNET DEVİNDEN SOKAKTA SANAL GEZİNTİ HİZMETİ! - INTERNET - Google - Microsoft

İKİ İNTERNET DEVİNDEN SOKAKTA SANAL GEZİNTİ HİZMETİ! Google Earth yetkililerinden John Hanke, Google’ın yeni uygulamaya sokulan “Street View” hizmetinin şimdilik ABD’nin San Francisco, New York, Las Vegas ve Denver kentlerinin bazı caddelerini içine aldığını, yakında başka şehirleri de kapsayacağını söyledi. Bir dergide yayımlanan habere göre, sokağa girebilecek, otobüs duraklarını yakından izleyebilecek ve yönlerini belirlemek için sokaklardaki işaretleri inceleyebileceğiz.Microsoft’un hizmete soktuğu “Live Search Maps” hizmeti de 3 boyutlu fotoğraflarla caddelerde sanal gezinti olanağı sunuyor.Microsoft’un İngiltere, Kanada ve ABD kentleri için bu hizmeti sunduğu ve yaz sonuna kadar hizmetine diğer ülkelerin kentlerini de alarak genişletmeyi planladığı açılandı.”Street View” ve “Live Search Maps”deki gerçek sokakların detaylı fotoğraflarında, buralardaki kişi, araç ve binalar da yakından görülüyor. Derleyen <...Devamını Oku »

Uzun Yaşayın, Geç Yaşlanın - Sağlık - Genç Kalın

Uzun Yaşayın, Geç Yaşlanın - Sağlık - Genç Kalın

Uzun Yaşayın, Geç Yaşlanın Yaşlanmanın ertelenmesi için günlük hayat işlevlerinin artırılması ve hareketli olunması; sağlıklı yaşlanma için ise tüm besin gruplarından yeterli düzeyde yenilerek dengeli beslenilmesi, hareketsiz durulmaması, sigara içilmemesi ve alkol kullanılmaması gerektiği bildirildi. Hacettepe Üniversitesi Geriatrik Bilimler Araştırma Merkezi (GEBAM) 'nden yapılan açıklamada, yaşlanmayı geciktirmenin yollarını sıraladı: SOSYALLEŞİN * Günlük hayat işlevlerinizi artırın. Hareketli olun. * Toplum içinde tanınmaya, kendi işlerinizi yapmaya çalışın. Kültürel olanaklardan yararlanmak için sınırlarınızı zorlayın. * Sağlık kontrollerinizi mutlaka zamanında yaptırın. * Tüm besin gruplarından yeterli düzeyde alarak dengeli bir şekilde beslenmeye çalışın. BESLENMENİZE DİKKAT EDİN! * Sigara ve alkol kullanmayı...Devamını Oku »

Güvenlik Görevlisi: Robot - Robot - Güvenlik Şirketi

Güvenlik Görevlisi: ROBOT - Robot - Güvenlik Şirketi

Güvenlik Görevlisi: ROBOT Japonya'daki bir güvenlik şirketinden yapılan açıklamada, veriler sayesinde önceden görünümü kaydedilen bir kişiyi kalabalık içinden bulabilen robotun, devriye anında yüzünü tanıdığı aranan kişinin resmini çektiği ve bunu kablosuz ağ aracılığıyla güvenlik güçlerine hemen aktardığı açıklandı. Robotun özellikle teröristler, sabıkalı hırsızlar veya güvenlik güçlerince bilinen ve aranan diğer kişilerin bulunabilmesinde kolaylık sağlayacağı sanılıyor. "Güvenlikçi" robotun çok yakında testlere gireceğini açıklayan firma, yeni robotu gelecek yıl hava limanları ve alışveriş merkezlerinde kullanmayı hedefliyor. Derleyen: Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, nlp, hızlı okuma, koçluk, robot, bilim, güvenlik, araştırma, haber) ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık