Kişisel Gelişim

Gözaltınızı Güneş Morartıyor - Sağlık - Güneş - Cilt Bakımı

Gözaltınızı Güneş Morartıyor - Sağlık - Güneş - Cilt Bakımı

Gözaltınızı Güneş Morartıyor Uzmanlar "Güneş'in, gözaltı morluklarının belirginliğini artırdığını" söyledi. Habere göre, "güneş, melanini açığa çıkardığında, melanin cildi koyulaştırır ve ağırlıklı olarak göz altlarında birikir. Bu da yüzünüzde gözaltı morluklarını oluşturur." diyen uzmanlar, morluklardan kaçınmak isteyenlere ise şunları öneriyor: Her gün kesinlikle güneşten koruyucu krem sürün ve güneş gözlüğü kullanın. Gözaltlarınızda sağlıkla ilgili problemlerinizin yansıması olarak da morluklar belirmiş olabilir. Bu durumda şikayetlerinizi dikkate alın ve en kısa sürede bir iç hastalıkları uzmanına gidin." Derleyen: Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, hızlı okuma, nlp, koçluk, sağlık, saglik, güneş, güneşin zararları, göz, göz altı, cilt, cilt bakımı)...Devamını Oku »

Sağlık, Ağrılar, Hastalıklar,

Sağlık, Ağrılar, Hastalıklar,

Ağrılar, Bel ağrıları Bel ağrısı birçok insanın dert yandığı başlıca sağlık sorunlarından birisidir niteliğini taşıyor. Bel aağrılardan kurtulmak isteyenlere şu tavsiye ederiz: * Yerden herhangi bir eşya almak için belden bükülmek yerine, dizleri kırıp çömelerek hareket etmeyi alışkanlık edinebilirsiniz * Ağır bir eşyayı tek başınıza kaldırmayın. Kaldırmak zorundaysanız, taşıyacağınız cismi mümkün olduğunca gövdenize yakın tutun. * Aceleyle yapılan ani hareketlerden dikkat edebilirsiniz. * Ayaklar hareketsizken vücudu sağa ya da sola döndürerek yerden bir şey almak ya da aşırı uzanarak bir eşyayı almaya çalışmaktır. Bunlar çok riskli hareketlerdir. Bu hareketleri yerine farklı hareketler yapın. * Otururken dik pozisyonda olmaya özen gösterebilirsiniz. Yumuşak, alçak ve derin koltuklarda oturmayın. Gerekirse ayaklarınızın altına bir basamak koyabilirsiniz. * Otomobil ...Devamını Oku »

Kişisel / Bireysel Gelişim, Olumlu Düşünme

Kişisel / Bireysel Gelişim, Olumlu Düşünme

Kişisel / Bireysel Gelişim, OLUMLU DÜŞÜN AĞRIN AZALSIN… Olumlu düşünmek, ağrılara karşı bir doz morfin almış kadar etkiliymiş. BBC - LONDRA - Olumlu düşüncenin yararları klinik olarak kanıtlandı. Acının dindirilmesinde olumlu düşünmek, bir doz morfin kadar etkili. Britanya'daki Wake Forest Üniversitesi uzmanları 10 denekle çalıştı. Bacaklarına acı hissi veren ısı uyarıcıları takılan deneklerin beyin fonksiyonları tarandı. Düşük acı çekecekleri söylendiğinde, deneklerin duyduğu acı da azaldı. Uzmanlara göre acı sadece hasar gören bölgenin verdiği bir tepki değil ve tedavide bilişsel terapi de önemli. ( analitik düşünme, olumlu düşünce, koçluk, kolcuk, koçluk eğitimi, kurumsal koçluk, kişisel gelişim, yaşam koçluğu, danışmanlık, hipnoz, psikoloji, terapi, iletişim, nlp, coaching, kariyer, insan kaynakları, trans ) Kaynak: radikal REKLAMDevamını Oku »

Klima - Sağlık - Kış - Grip - Isınma

Klima - Sağlık - Kış - Grip - Isınma

Klimanız Gribe Neden Olabilir! Klimanızı kışlık bakımını yaptırmadan çalıştırmayın. Uzmanlar cihaz içinde oluşan küf, mantar, bakteri ve tozların kronik alerjik rahatsızlıklara sebep olduğunu söylüyor. Kışın ısınma amaçlı kullanılan klimalar, bakımı yapılmadığında kronik alerjilere davetiye çıkartıyor. Mardin Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Devrim Emel Alıcı, periyodik bakımı yapılmayan klimalardaki küf, mantar ve bakteriler hastalıklara zemin hazırladığını açıklıyor. Alıcı, ‘Klimanın verdiği havanın solunması önce gribe ardından astım, alerjik nezle ve nadir de olsa zatüreye dönüşebiliyor’ dedi. Emel Alıcı kış mevsiminde soğuk havaya uyum sağlamak için vücudun daha fazla enerji tükettiğini belirterek ‘Bu enerji karşılanmadığında da vücut direnci düşüyor ve vücut enfeksiyonlara karşı savunmasız hale geliyor’ dedi. Klimaların yaydığı mikroplar da direnci azalan vücut üzerinde çok kolay etkisi...Devamını Oku »

Temizlik ,Temizlik Ürünleri, Temizlik Malzemeleri, Hastalık, Ev Hanımı,

Temizlik ,Temizlik Ürünleri, Temizlik Malzemeleri, Hastalık, Ev Hanımı,

Temizlik , Temizlik Ürünleri, Temizlik Malzemeleri, Hastalık, Ev Hanımı Türkiye’de ev hanımlarının ev temizliğinde klorak ve tuz ruhu karışımını temizleyici olarak kullanmalarının çok yaygın olduğunu bilinmektedir. Bu şekilde temizlik yapılmasından sonra 24 saat içinde öksürük, hırıltılı solunum ve nefes darlığı gibi şikayetlerin başlıyor. Ev ve ofis temizliğinde kullanılan amonyak, klor ve sülfirik asit gibi buharlaşan kimyasalların solunması, solunan buharın yoğunluğuyla ilişkili nefes yollarında hasara yol açabilmektedir. Ortaya çıkan hava yolu hastalığı aylarca ve bazen yıllarca sürebilmekte ve kalıcı astıma dönüşebilmektedir. (temizlik , temizlik ürünleri, temizlik malzemeleri, temizlik robotu, temizlik bezi, temiz, sağlık ve temizlik, sağlık temizlik, hastalık) Tıpta bu hastalık tablosuna RADS (Reaktif Airway Disfunctiomn Syndrome-Tepkisel havayolu fonksiyon bozukluğu) denmektedir. T...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık