Kişisel Gelişim

Zayıflamak İçin 5 Süper Besin - Diyet - Diyet Listesi - Rejim - Zayıflamak - Kilo Verme

ZAYIFLAMAK İÇİN 5 SÜPER BESİN - Diyet - Diyet Listesi - Rejim - Zayıflamak - Kilo Verme

ZAYIFLAMAK İÇİN 5 SÜPER BESİN Bazı besinler vücudumuzda yeniden yeme isteği meydana getirir. Peki tam tersini oluşturan besinler hangileri. İşte size 5 besin önerisi. GREYFURT Greyfurt diyetini hiç duydunuz mu? Uzun araştırmalar neticesinde greyfurt kilo savaşçısı olarak ünlendi. Son günlerde Kaliforniya Scripps Kliniği'ndeki bilim adamları greyfurdun etkileri üzerinde yaptıkları çalışmalarında yemekten önce tüketilen yarım greyfurtun, kilo vermeye yardımcı olduğunu kaydetti. Buna göre greyfurt kapsülleri, greyfurt suları içmek ve greyfurt yemek kilo vermede çok etkili. Bu 3 şık arasında en iyi etkiyi hakiki greyfurt sağlıyor. Bunlara ek olarak greyfurt içerisinde kanserle savaşan liminoids ve lycopene vardır. Kırmızı greyfurt da insan vücudundaki kolesterol oranını azaltmaya yardımcı olur. Bir greyfurdun %50 si yalnızca 39 kaloridir. SARDALYA Sardalya bu zamana kadar ki en faydalı besindir ve kil...Devamını Oku »

Kemoterapiye Alternatif - Bilim - Araştırma

Kemoterapiye Alternatif - Bilim - Araştırma

Kemoterapiye Alternatif Dünyanın en önemli araştırma enstitülerinden MIT’den yapılan açıklamada, bilim adamları, ilaç taşıyan nano partikülleri kanserli hücrelere aktarabildi. Buna göre, araştırmacılar, damardan verilebilen ve kan içerisinde yol alarak tümörlü bölgelere kadar gidebilen çok amaçlı nano partiküller geliştirdi. Bahsedilensüper manyetik partiküller, üzerlerine uygulanan elektro manyetik alan ile birlikte bulundurdukları iyileştirici ilacı hastalıklı yere bırakıyor. Tanecikleri düşük frekanslı elektromanyetik alana maruz bırakmak, taneciklerin ısı yaymasını sağlıyor ve bu ısı da nano parçalar ile taşıdığı ilaç arasındaki bağı eriterek ilacı meydana getiriyor. Bahsedilen manyetik dalgalar, radyo dalgaları gibi 350 ve 400 kilohertz arasında gönderiliyor ve vücuda hiçbir zararı bulunmadan, vücudun içinden geçiyor ve yalnızca nano partikülleri ısıtıyor. Bahsedilen parçalar, kanserli hücreleri manyetik rezon...Devamını Oku »

Artık İnternette Korsan Müziğe Gerek Yok - Korsana Hayır!!!

Artık İnternette Korsan Müziğe Gerek Yok - KORSANA HAYIR!!!

Artık İnternette Korsan Müziğe Gerek Yok Telif hakları ödenmiş 100 binlerce yerli ve yabancı şarkı sanal ortama yükleniyor. Müyap, Mesam gibi meslek örgütleri ile işbirliğinde bulunan Videonet, musicopat.com adlı bir müzik sitesi geliştirdi. Musicopat, binlerce yerli ve yabancı şarkının indirmeksiz.n, bedava dinlendiği Türkiye'nin ilk ve tek yasal müzik sitesi oldu. Bu siteye üye olanlar istedikleri şarkıları veya radyoları internetten dinliyor, kendi profillerini yaratıp yeni arkadaşlarla tanışabiliyor. Site, geçmişten günümüze yerli ve yabancı binlerce şarkıyı arşivinde tutuyor. Üyeler; evde, işyerinde, partilerde, internet bağlantısı olan her yerde siteye rahatlıkla girebiliyor, diledikleri şarkıları bilgisayarlarına indirmeden, bedava ve anında anında dinleyebiliyorlar. Ayrıca, müzik türlerine ve şarkıcılara göre özel hazırlanmış 10'larca radyonun çevirim içi frekansı sitede mevcut. Bunun dışında site müzik tutkunların...Devamını Oku »

Tv,Tv Seyret,Lazer Tv Üretilecek...

Tv,Tv seyret,Lazer Tv Üretilecek...

Ve Lazer Tv Üretilecek... Eğer tüplü televizyonunuzdan kurtulmak istiyorsanız, LCD veya Plazma TV almadan önce biraz daha beklemenizde yarar olabilir. Çünkü televizyon teknolojisinin yeni gözdesi Lazer TV’ler 2008’den itibaren piyasaya sürülecek. Uluslararası etkinliklerde görücüye çıkarılan Lazer TV’ye yatırım yapan şirketler arasında Mitsubishi ve Sony başta. Lazer TV’nin çalışma mantığı ise herkesin anlayabileceği düzeyde basit. Kullanılan üç ana renk kırmızı, yeşil ve mavi birer lazer ile gönderilerek ekrandaki görüntü meydana getiriliyor. Lazer ışınları kullanıldığından hem renkler oldukça gerçeğe yakın oluyor, hem de her zamankinden ince ekranlar oluşturulabiliyor. Amerika’daki araştırma laboratuarlarında geliştirilen DLP adlı teknolojiyi kullanan Lazer TV’Ler, yakın geleceğin yayın standardı olacak High Definition (yüksek tanımlı yayın) teknolojisine de uyumlu durumda. Daha hafif, ince, uzun dayanabilen ve tasarruflu B...Devamını Oku »

Gribe Karşı En İyi Silah: Limon - Grip - Sağlık

Gribe Karşı En İyi Silah: Limon - Grip - Sağlık

Gribe Karşı En İyi Silah: Limon Uzmanlar, insanlar tarafından yüzyıllar boyu kullanılan şifa dolu sebze ve meyvelerin başında limonun olduğunu belirterek, grip mevsimi olarak adlandırılan şu günlerde bol bol limon yenilmesini öneriyor. Limonun kanı yenilediğini belirten uzmanlar, özellikle sonbahar aylarında gribe karşı limon tüketerek, bol C vitamini almak gerektiğinin altını çiziyor. Limonun grip hastalığını engellemesinin dışında, kalbi rahatlatıcı özelliğinin de olduğu belirlendi. Limonun, böbrek tıkanıklığı, yorgunluk, tansiyon, halsizlik, sindirim bozukluğu, ağız içi yaralar, baş ağrısı ve uyku ağırlığı gibi rahatsızlıklara da iyi geldiği belirtildi. Son olarak limondaki vitamin ve minerallerin çok büyük kısmının ise kabuğunda olduğu açıklandı Derleyen: Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, nlp, hızlı okuma, koçluk, sağlık, sa...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık