Hamilelik

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı Doğuma hazırlık, doğum sürecinin mümkün olduğu kadar kusursuz geçmesi için sizin yapmanız gerekenleri bilmeniz anlamına gelir. Uygun diyet ve egzersiz hakkında bilgi alabileceğiniz, doğum esnasında yapmanız gereken şeyleri öğrenmenizi sağlayacak sınıflar temin edilebilir. Çoğu kadının doğum esnasında yaşadığı tedirginliklerin üstesinden gelebileceğiniz teknikler öğrenebilir ve korkularınızı yenebilirsiniz. Doğumunuzun ne kadar ağrılı olacağım, ne kadar süreceğin! ve doğumun nasıl gerçekleşeceğin! önceden kestirmek mümkün değildir. Doğuma hazırlık sınıfları, durumu kontrolünüz altına alma hususunda size yardım edecektir. Bir doğum eğitimcisi bulabilir ya da doğuma hazırlık tiplerini Öğrenmek için doktorunuzdan yardım isteyebilirsiniz. Lamoze, Bradley ve Reod gibi en sık kullanıla...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Yatış Doğuma hazırlık ve doğum mekanları hastaneden hastaneye değişmektedir. Seçiminiz sadece bölgenizdeki hastanenin size ne sunduguna bağlı olmayıp aynı zamanda sağlık sigortanıza da bağlıdır. Size mümkün olan seçenekler hakkında bilgi verilecektir. Bölgenizdeki hastaneleri dolaşarak size ne gibi imkanlar sunulduğunu araştırabilirsiniz. Birçok hastane, ailenin de doğuma katılabileceği doğum ortamlarının oluşturulması isteklerine cevap vermektedir. Doğum odaları, daha modern bir doğuma hazırlık ve doğum reçhizatına ve ekibine sahiptir. Doğuma hazırlık, doğum ve doğum sonrası iyileşme döneminde hastaya çok konforlu bir ortam sağlanacaktır. Bazı doğum odaları, doğum sonrası hastanın yatışı da dahil olmak üzere bütün doğum sürecinin tek odada olmasına olanak sağlamıştır. Bu odalar LDR (labor/delivery/reco...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması)

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması Gebelik boyunca ve doğum sırasında bakım ve takibiniz! kimin yapacağım tesbit etmeniz ilk kararlarınızdan birisidir, îdeal olanı gebe kalmadan önce doktorunuzla görüşmeniz, geçmiş sağlık hikayenizi ve gebelik öncesi konulan tartışmanızdır. Birçok kadın çocuğu olan arkadaşından ya da akrabasından bir doktor tavsiye etmesi için yardım istemektedir. Bazı kadınlar da çocuğunu doğurmak istediği bir hastane içmektedir. Fakat şu da unutulmamalıdır ki, sağlık sigortası politimız seçeneklerimizi kısıtlayabilmektedir. Bebekler, 3 grup sağlık ekibi tarafından doğurculmaktadır. Bunlar ebeler, halk sağlığı hekimleri ve doğum uzmanlarıdır. Bazen bir doktorla ebe ekip de oluşturabilmektedir. Onaylı ebe hemşireler kadının ve çocuğun bakımım erken gebelik döneminden, doğuma kadar yapab...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Kararlar )

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Kararlar )

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Kararlar Gebe kadınların almaşı gereken birçok karar vardır. Bebeğinizi nerede doğuracağınız, kim tarafından doğurtulaeağı ve en iyi doğum hazırlığı nasıl yapılır. Bunlardan birkaçı... Kendi bakımınız ve çocuğunuzun anne sütü ile beslenmesi hususunda da araştırma yapmak durumunda olabilirsiniz. Bu önemli kararlar, bebeğinizin doğumu yaklaşırken sizin ne kadar rahat olacağınızı ve bakımınızı ne kadar iyi yapacağınızı etkileyecektir. Seçenekleriniz üzerinde kocanızla birlikte doktorunuzla erkenden tartişırsanız, en iyi kararı alma şansınız artacaktır. ( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi,...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında(Gebelikte(Hamilelik) Büyüme Ve Gebelikte Meydana Gelen Değişmeler)

Hamilelik Hakkında(Gebelikte(Hamilelik) Büyüme ve Gebelikte Meydana Gelen Değişmeler)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelikte(Hamilelik) Büyüme ve Gebelikte Meydana Gelen Değişmeler Planlanma Büyüme ve Gebelikte Meydana Gelen Değişmeler 0-14. Haftalar (İlk Trîmester) Anne: - Adetiniz ya çok hafiftir ya da kesilmiştir. - Mide bulantısı ve kusma yaşayabilirsiniz fakat bu dönem- den sonra bunları genel- olarak yaşamazsınız. - Göğüsleriniz genişleyebilir ve dokunmakla ağrı duyabilirsiniz. - Meme başları daha çıkıntılı hale gelebilir. - Daha sık idrara çıkabilirsiniz. 14-28. Haftalar arası (2. Trimester) Anne: - Karnınız şişmeye başlar. Bu periyodun sonunda rahim kaburgalara yaklaşır. - Kanınızın ve göğüslerinizin üzerindeki cilt gerilir ve gerilme çizgilerin! görebilirsiniz. -Aşağı yukarı 16-20. haftalarda fetüsün hareket ettiğini hisse...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Yukarı Çık