Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Yatış

Doğuma hazırlık ve doğum mekanları hastaneden hastaneye değişmektedir. Seçiminiz sadece bölgenizdeki hastanenin size ne sunduguna bağlı olmayıp aynı zamanda sağlık sigortanıza da bağlıdır. Size mümkün olan seçenekler hakkında bilgi verilecektir. Bölgenizdeki hastaneleri dolaşarak size ne gibi imkanlar sunulduğunu araştırabilirsiniz.

Birçok hastane, ailenin de doğuma katılabileceği doğum ortamlarının oluşturulması isteklerine cevap vermektedir. Doğum odaları, daha modern bir doğuma hazırlık ve doğum reçhizatına ve ekibine sahiptir. Doğuma hazırlık, doğum ve doğum sonrası iyileşme döneminde hastaya çok konforlu bir ortam sağlanacaktır. Bazı doğum odaları, doğum sonrası hastanın yatışı da dahil olmak üzere bütün doğum sürecinin tek odada olmasına olanak sağlamıştır. Bu odalar LDR (labor/delivery/recovery) ya da LDRP olarak adlandırılırlar. Özel kurulmuş, hastane içerisinde olmayan doğum merkezleri de bulunmaktadır. Bu merkezler, bir acil durum olduğu takdirde ihtiyaç duyabileceğiniz olanakları sunamayabilir. Bu yüzden, doğum için en güvenilir yer hastanelerdir.

Bakımınızı seçerken, bebeğin babasının ya da diğer istediğiniz kişilerin doğum odasında bulunup bulunmayacakları hakkındaki tutumlarını da sorabilirsiniz. Hastanelerin çoğu doğum öncesinde ve doğum esnasında hastanın desteklenmesine izin vermektedirler. Hastanenin bu konudaki tutumunu bilmeniz, size planlarınızı yapmada yardımcı olacaktır.

Gebelik sırasında herhangi bir sağlık sorununuz varsa ya da doğumda bir komplikasyon gelişmişse doğumunuzu özel bir hastanede yapmanız gerekmektedir. Gideceğiniz özel hastane (ki kompleks vakalara müdahale edecek şekilde donatılmış olmalıdır), yatacağınız yere yakın olmayabilir.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
why do men have affairs click signs of a cheater

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık