Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı

Doğuma hazırlık, doğum sürecinin mümkün olduğu kadar kusursuz geçmesi için sizin yapmanız gerekenleri bilmeniz anlamına gelir. Uygun diyet ve egzersiz hakkında bilgi alabileceğiniz, doğum esnasında yapmanız gereken şeyleri öğrenmenizi sağlayacak sınıflar temin edilebilir. Çoğu kadının doğum esnasında yaşadığı tedirginliklerin üstesinden gelebileceğiniz teknikler öğrenebilir ve korkularınızı yenebilirsiniz. Doğumunuzun ne kadar ağrılı olacağım, ne kadar süreceğin! ve doğumun nasıl gerçekleşeceğin! önceden kestirmek mümkün değildir.

Doğuma hazırlık sınıfları, durumu kontrolünüz altına alma hususunda size yardım edecektir. Bir doğum eğitimcisi bulabilir ya da doğuma hazırlık tiplerini Öğrenmek için doktorunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Lamoze, Bradley ve Reod gibi en sık kullanılan doğuma hazırlık metotları, doğum ağrılarının çoğunun korku ve doğum heyecanından kaynaklandığı teorisi üzerine kurulmuştur. Özel teknikler değişiklik göstermesine karşın, sınıflar genel olarak tedirginliğin ve korkunun giderilmesin!, eğitimin genel prensipleri içerisinde, destekleme, rahatlatma, ritmik solunum egzersizleri, doğuma odaklanma ve dokunma yöntemleri ile sağlanmaktadırlar.

Bazı doğum eğitim sınıfları, bir doğum planı çıkarmanızı sağlayabilir. Bu plan, doğumu nerede yapacağınızı, doğum sırasında sizinle kimin beraber olmasını istediğinizi ve eğer isterseniz ağrı ilaçları kullanıp kullanmayacağınızı kapsar. Doğumu yapacağınız hastaneyle görünerek planınızın onların hastane politikalarına uyup uymadığım kontrol edebilirsiniz.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
why do men cheat how to cheat on husband My husband cheated on me
how to cheat on husband signs of infidelity

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık