Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Beslenme Ve Diyet

 Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,  Beslenme ve Diyet

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Beslenme ve Diyet Doğumdan sonra ilk 4 hafta içerisinde yaklaşık 9 kg. kaybedeceksiniz. Eski elbiseleriniz! tekrar giyebilecek kadar kilo kaybetmek için bu durum teşvik edici olabilir. Sabırlı olunuz. Kilonuza uygun bir sekilde gebelikte başladığınız dengeli bir diyeti sürdürürseniz, birkaç ay içerisinde normal kilonuzu yakalayabilirsiniz. Egzersizle beraber böyle bir diyete devam etmeniz kaslarınızın yapışı için çok faydalıdır. Emziriyorsanız, ekstra sıvıya, kaloriye, kalsiyum ve proteine ihtiyaç duyacaksınız. Emziren bir anne, kendi vücut ihtiyaçlarına ek olarak bebeğe süt üretmek için ekstra gıdalara ihtiyaç duyar. (Gebelikten önce ihtiyaç duyduğu kaloriye yaklaşık 500 kalori daha fazla enerji eklemelidir.) Eğer dengeli bir diyet yiyorsanız, emzirme için ihtiyaç duyulan ekstra gıdaların eklenmesi ço...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası Egzersizler

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası Egzersizler

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası Egzersizler br> Doğum Sonrası Egzersizler, Bacak Kaydırma Bu basit egzersiz karın ve bacak kaslarınızın formuna yardımcı olur. Eğer sezeryanla doğum yapmışsanız bu egzersiz, yaranıza fazla bir basınç uygulamaz. Bu egzersizi gün boyunca birçok kez tekrar etmeye çalışın. Sırtüstü yatarak dizlerinizi hafif şekilde bükün. Nefes alın, sağ bacağınızı eğilmiş pozisyondan düz pozisyona getirin. Nefesinizi dışarı verin ve tekrar bacağınız) bükün. Her iki ayağınız da zeminde olduğundan ve gevşek bir halde olduklarından emin olmalısınız. Sol bacağınızla hareketi tekrar yapın. br> Doğum Sonrası Egzersizler, Baş Kaldırma Omuz Kaldırma Baş kaldırma, omuzların kalkmasına ve kıvrılmasına yol açar. Bunları...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Egzersizler

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,    Egzersizler

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Egzersizler Günlük egzersiz, kas gücünüzü tekrar kazanmanıza ve gebelikten önceki vücut şekliniz! yakalamanıza yardım edebilir. Egsersiz günlük bir çaba gibi gözükse de, aslında enerji düzeyiniz! yükselttiği ve genel olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağladığı için daha az yorucu sayılmalıdır. Eğer sezeryanla doğum yapmışsanız, zor bir doğum geçirmişseniz ya da doğum komplikasyonları atlatmışsanız, bir egzersiz programına başlamadan önce doktorunuza kontrol olmalısınız. Bunların dışında kendinizi iyi hissederseniz egzersize başlayablirsiniz. Gebelik sırasında takip ettiğiniz tüm genel prensipleri burada da takip etmelisiniz. Eğer gebelik sırasında egzersiz yapmadıysanız kolay egzersizlerle yavaş yavaş başlayın ve gittikçe daha zorları yapmak için vücudunuzu alıştirın. Eğer gebelik boyunca düzenli bi...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Büyükanne Ve Babalar

  Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,    Büyükanne ve Babalar

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Büyükanne ve Babalar Bir torun dünyaya geldiği zaman bazı büyükanne ve bahalar, hiç müdahale etmeksizin olaydan uzak durmaktadırlar. Bazıları ise sıkıntı Erecek düzeyde müdahale etmekte ya da çok faydalı tavsiyelerde bulabilmektedirler. Her durum farklı olmaktadır. Eğer büyükanne ve babalar size yardım etmek ve sizde kairnay geliyorlarsa onlar için belli programlar yapabilirsiniz. Eğer problemin ya da çatışmalar olunuyorsa yeni anneve babanın karar almaları daha önemlidir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuklar

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,    Çocuklar

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuklar Diğer çocuklarınız, yeni bebeğe karşı birçok yolla reaksiyon gösterebilirler. Hayal kırıklığı yaşayabilirler. Onların düşündüğü gibi, bebek onların oyun arkadaşı olmayabilir. Bebek onlara göre "yanlış" cinsiyette olabilir. Çocuklarınız! ne kadar iyi hazırlarsanız hazırlayın, bütün bebeklerin yiyip uyuyup ağlamaları, onların canım sıkacaktır. Yeni bebeğe karşı kıskançlık ve güvensizlik göstererek, dikkati çekmek için bu duygularım belli etmeye çalışırlar. Öfke nöbetleri gösterebilirler. Onlar da mamayla beslenmek ya da emzirilmek isteyebilirler. Donlarım ıslatabılirler. Yeme ve uyku şekilleri değişebilir. Bebeğe çok dikkat etmenizden dolayı size karşı kızgınlık duyabilirler. Bebeğe vurarak, çimdikleyerek ya da bir şeyler atarak kızgınlıklarım gösterebilirler. Yeni bir kız y...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık