Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Trikomoniazis

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Trikomoniazis

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Trikomoniazis Trikomaniazis, vajeni etkileyen ve cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Kadınlarda hiçbir belirti olmayabileceği gibi vajende akıntı, yanma ve kaşıntı görülebilir. Trikomoniazis, bir antibiyotik olan metranidazol ile tedavi edilir. Yine de bu ilaç gebeliğin erken döneminde kullanılmamalıdır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Însan Papılloma Virüsü (Humarı Papılloma

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte  însan Papılloma Virüsü (Humarı Papılloma

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte însan Papılloma Virüsü (Humarı Papılloma Virüs) (HPV) HPV, cinsel organ siğillerine (bazen kondilom olarak da adlandıtılır) sebep olan bir virüstür. Cinsel organlar bölgesindeki siğiller, oral ya da anal cinsel ilişki sırasında kolayca kişiden kişiye geçebilmektedır- Cinsel organ siğilleriniz olmasa da HPV taşıyabilirsiniz. Yıllar sonra bu virüse maruz kalana kadar, HPV taşıdığınız tesbit edilemeyebilmeyebilir. Bazen bir PAP testi, HPV enfeksiyonunun belirtilerim gösterebilir HPV'nın bazı tipleri, yüksek oranda rahim ağzı kanseri oluşturma riski taşımaktadırlar. HPV'li annelerin doğurduğu bebekler, adolesan (13-18 yaşları arası) yasa ulaştiklarında ses tellerinin ya da larink. (gırtlak)'in enfeksiyona kapılma riski çok düşüktür. Cinsel organ siğilleri kendiliklerinden iyileşebilirlerken genelde basit bir ameliyata ya da cil...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Herpes Simpleks Virüsü

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte  Herpes  Simpleks Virüsü

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Herpes Simpleks Virüsü Cinsel organ herpes'i, herpes simpleks virüsü tarafından meydana getirilen bir enfeksiyondur. Cinsel organların etrafında ve üstünde, içinde sıvı toplanmış kabarcık ve yaralar oluşturur. Genelde cinsel yolla ve aktif yaraları bulunan bir kişiyle olan direkt temasla geçmektedir. Bazı durumlarda, yaralar iyileştiği halde, virüsler başkalarına geçebilmektedir. Razı insanlar sadece bir kez bu hastalığı yaşamaktayken bazıları hayatları boyunca zaman zaman bu hastalığı yaşayabilirler. Nadir durumlarda, bebeğe, doğum sırasında herpes virüsü bulaşabilmektedir. Bu durumda, deri enfeksiyonu, sınır sisteminde hasar, körlük, zeka geriliği ya da ölüm görülebilmektedir. Eğer cinsel organ herpesiniz varsa ya da bu hastalığı taşıyan birisiyle cinsel ilişkiye girmişseniz, doktorunuzla görüşmelisiniz. Eğer do...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) Ve Pelviste Enflamatuar Hastalık

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte  Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) ve   Pelviste Enflamatuar Hastalık

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) ve Pelviste Enflamatuar Hastalık Kilamidya ve Gonore, bugün Amerika'da en sık görülen cinsel yolla bulaşan hastalıklardır. Cinsel ilişki sırasında kişiden kişiye geçebilen bakteriler tarafından oluşturulurlar. Birçok yönden benzerlik gösterirler ve sıklıkla aynı kişide birlikte bulunurlar. Kadınların cinsel organlarının aynı bölgelerini tutarlar. En sık tutulan bölgeler, rahim ağzı, rektum (kalın bağırsağın bir bölümü) ve üretra (idrarın geçiş yolu)'dır. Kilamidya ve gonoreli erkeklerdeki en sık belirti, penisten gelen bir akıntıdır. Kadınların bir çoğunda belirti olmaz. Kadınlar hastalıklı olduklarım, eşlerinin bu hastalıkları taşıdıklarının ortaya çıkmasıyla öğrenirler-Bazen bir pelvis muayenesi, hastalığın teşhisi için yeterli değildir. Diğer testlere de ihtiyaç duyulur. Eğer bu hastalık...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Gebelikte Enfeksiyonlar

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Gebelikte Enfeksiyonlar

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Gebelikte Enfeksiyonlar Enfeksiyonlar, vücuda saldırarak çoğalan küçük organizmalar tarafından oluşturulmaktadır. Vücut, savunma sistemim harekete geçirerek saldırganları öldünneye çalışacaktır. Bu mücadele devam ederken siz, döküntü, ağrı, ateş ve şişme (ödem) gibi enfeksiyon bulgularım yasayacaksınız. Kanınızda aynı zamanda enfeksiyonla mücadele etmek üzere özel protein yapısında antikorlar üretilecektir. Antikorlar, savunma sistemimizde anahtar rol oynarlar. Antikorlar oluştuğu zaman, siz bunların farkına varamazsınız. Fakat, bunların oluşup oluşmadığım tesbit için size test uygulanabilir. Eğer antikorlar oluşmuşsa, bu sizin bir hastalığa maruz kaldığınızın göstergesidir. Birçok durumda, bir hastalığa karşı antikorlar bir kere oluştuğu zaman, artık siz aynı hastalığa karşı direnç kazanmış olmaktasınız. Enfek...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık