Fıkralar

Komik Fıkralar- Bana Güvenme

Komik Fıkralar- BANA GÜVENME

Komik Fıkralar- BANA GÜVENME Temel'in 12 oğlu varmış. Kral birçok ülke ile savaş halinde olduğu için Temel' in 11 oğlunu da askere almış. Hepsi de şehit olmuş. Kral Temel'in 12. Oğlunu da askere çağırmış. Bu duruma Temel'in iyice kafası atmış. Kralın yanma gidererek Ona: - Bir daha bana güvenerek başka ülkelere savaş açma demiş. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- İki Takım

Komik Fıkralar- İKİ TAKIM

Komik Fıkralar- İKİ TAKIM Kafası fazla çalıştığı için Kayserili Yavuz'u babası okutmak istememiş. Ona ticaret ahlakı öğretiyormuş. Oğluna: - Bak oğlum alış veriş yapacağın kişi sana hangi fiyatı derse sen ona yarışım ancak vereceğini söyleyeceksin. Ancak böyle başarılı olursun. Oğlu bu mantığı anlamıştır. Sıra test etmeye gelmiştir. Bir yerden birtakım elbise almak için gider. Bir takım elbisenin fiyatım sorar. Yirmi milyon der. - Olmaz on milyon veririm! - On beş olabilir... - Olmaz. Yedi bucuk milyon vereyim. - Git kardeşim. Al bu takım elbiseyi akşam akşam beni uğraştırma. - Olmaz iki takım isterim. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRE...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Eskiyen Arkadaş

Komik Fıkralar- ESKİYEN ARKADAŞ

Komik Fıkralar- ESKİYEN ARKADAŞ Büyük bir sanayici, eski okul arkadaşlarından birinden şöyle bir mektup almıştı: - Sevgili dostum, beraber geçirdiğimiz tatlı günlerin hatırasına hürmeten, oğlum Ali'ye fabrikada bir iş vereceğin! ve... Sanayici mektuba hemen şu cevabı gönderdi: - Sayın Ahmet Bey, beraber geçirdiğimiz günleri ben de unutamam. Fakat ne yazık ki fabrikamda şimdilik boş bir yer olmadığı için... Eski arkadaşın ikinci mektubu: - Geçen mektubumda bir teferruattan bahsetmeyi unutmuşum. Oğlum işe girerken kendisine miras kalan 500 milyar lirayı da sermaye olarak size vermek kararındadır. ikinci cevap: - Sevgili dostum. Oğlunuzu bağrımıza basmaya hazırız. Derhal bana gönder. Lisede ne yaman bir çocuktun, hatırlıyorsun değil mi? Üçüncü ve son mektup: - Düzeltme: 1. Oğlumun hiç sermayesi yoktur. ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Neden Vuramadılar

 Komik Fıkralar- NEDEN VURAMADILAR

Komik Fıkralar- NEDEN VURAMADILAR Temel İstanbul’a gelmiş, yürüyormuş. Bu arada 5 dakikada bir top atışları duyuluyormuş. Merak edip sormuş: - Hemşehrim bu top atışları neyin nesi, diye. - Kraliçe Elizabeth'in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış. Aradan yarım saat geçmiş ve top atışlar» halen sürmekteymiş. Temel yine bir başkasına sormuş: - Bu top atışları neden, diye. Aynı cevabı alınca söylenmiş: - Ulan, yarım saattir bir kadını vuramadılar, be! (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Geri Vites

Komik Fıkralar- GERİ VİTES

Komik Fıkralar- GERİ VİTES Temel ile İdris iddiaya girerler. Temel yeni aldığı mercedes ile on altı saatte Almanya'dan Trabzon'a gidebileceğim' söyler. İdris ise gidemeyeceğini söyler. Mercedesine iddiaya girerler. Temel Almanya'dan yola çıkar. Tam on altı saat sonra Trabzon'a gelir. Hemen idris'i arar. - Ben on altı saatte Trabzon'a gittim. Yeni mercedesi hemen hazırla on altı saat sonra onu gelip alacağım. Aradan on altı saat geçer. Yirmi altı saat geçer. Otuz... elli... yüz... beş yüz... Bin altı saat sonra ancak Alman- ya yo gidebilir. Doğal olarak iddiayı kaybetmiştir. İdris Temel'den mercedesi ister ve nasıl oldu da on altı saatte gelemediğin! sorar. Temel, - Bütün suç hapu Almanlar'da. Bir orbaya beş ileri bir tane geri vites mi koyulur...? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık