Fıkralar

Komik Fıkralar - Dindar Aslan

KOMİK FIKRALAR - DİNDAR ASLAN

KOMİK FIKRALAR - DİNDAR ASLAN … Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakı- yor, "Evrim ne güzellikler "yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Aniden arkasında kocaman bir aslan belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam, bütün gücüyle kaçıyormuş ama arkasına her baktığında aslanın daha da yaklaşmış olduğunu görüyormuş. Dakikalarca süren bir kaçıştan sonra adamın ayağı yerdeki dala takılmış ve düşmüş. Aslan, adamın üzerine atlamış, pençesin! kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam "ALLAH İM" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, aslan donmuş, ovadaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve çok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?", demiş. Adam utanç içerisinde: "Biliyorum, bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksı...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Tünel

KOMİK FIKRALAR - TÜNEL

KOMİK FIKRALAR - TÜNEL … Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temelin önderliğinde ormanda ilerlemektedir. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel: - Yere yatın, tavşan deliği! Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çıkar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik daha karşılarına çıkar. Temel: - Yere yatın, tilki deliği! Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel: - Yere yatın ayı ini. Yere yatarlar. Birazdan çıkan ayıyı vururlar. Acemi avcılar Temel'den avcılığın bütün kurallarım bu şekilde öğrenmeye devam ederler, iyice keyiflenen avcılar kısa bir süre sonra kocaman bir deliğin basında dururlar, ve hep birden Temel'e bakarlar. Temel: - Uşaklar ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Dızzt

KOMİK FIKRALAR - DIZZT

KOMİK FIKRALAR - DIZZT … Üst geçit bulunmayan bir ana cadde. Temel, karşıdan karşıya geçmeye çalışıyormuş. Bir anda karşısına çıkan bir araba Temel'e çarpmış ve kaçmış. Yoldan geçen başka bir araç Temel'i hastaneye kaldırmış. Hemen ameliyata alınan Temel hayati tehlikeyi yeni atlatmış. Polis suçluyu bulmak için Temel'in yanma gelmiş, araç ile ilgili bilgi almak istemiş. Polis Temel'e sormuş; - Size çarpan aracı bize biraz tarif eder misiniz? Temel: (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri N...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Ekip Çalişmasi

 KOMİK FIKRALAR - EKİP ÇALİŞMASİ

KOMİK FIKRALAR - EKİP ÇALİŞMASİ … Temel belediyede işçidir. İşi de ağaç dikmektir. Belediyede işler yoğundur. Çünkü İstanbul'da 100 000 ağaç kampanyası başlamıştır. Yine bir gün parkta çalışmaktadırlar. Biri çukur açmakta diğeri çukuru doldurmaktadır. Etrafındakilerin şaşkın bakışları altında bu eylem devam etmektedir. Etrafta ki l erden biri artık dayanamaz ve sorar: - Ya Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz? Biriniz çukur açıyor, diğeriniz kapatıyor. Olaya el koyan Temel: - izah edeyim güzel kardeşim: Biz üç kişilik bir fidan dikme ekibiyiz. Fidanı çukura ko- yan arkadaş bugün izinli de... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇL...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Sulu Çocuk

KOMİK FIKRALAR - SULU ÇOCUK

KOMİK FIKRALAR - SULU ÇOCUK … Temel tatil hatıralarım anlatmaya başlar. Bu yaz Antalya'ya gittik. Her şey iyi idi. Fakat bir tane sıkıntımız vardı. Benim oğlumu ikinci günden sonra bir daha havuza almadılar. Etrafındaki dostları hemen sordular: - Çocuğu niye almadılar ki? Temel: - Bizim çocuk havuza çiş yapmış, dedi. Dostları: - Aman, bu çocuk, yapabilir. Bunda çocuğu cezalandıracak ne var? Temel olayın ince noktasını saklamıştı: - Ama tramplenden yaptı. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık