Fıkralar

Komik Fıkralar - Benî Arayan Var Mı?

Komik Fıkralar - BENÎ ARAYAN VAR MI?

Komik Fıkralar - BENÎ ARAYAN VAR MI? … Bir gün yaşlı bir teyzeye dört kafadar şaka yapmak istemişler. Kafadarlardan birisi teyzeye telefon açıp: - Alo ben Ali Bey'i aramıştım. Teyze: - Burada Ali Bey diye birisi yok. Yanlış aradınız. Üç dakika sonra diğer kafadar yine aynı teyzeyi arayıp: - Alo telefonu Ali Bey'e verir misiniz? Teyze: - Kardeşim bu evde Ali diye birisi yok. iki dakika sonra diğer kafadar yine teyzeyi arayıp; - Alo teyzeciğim. Size zahmet olacak ama telefonu Ali Bey'e vermeniz mümkün mü? Teyze: - Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu evde Ali Bey diye birisi yok. Beş dakika sonra dördüncü kafadar teyzeye telefon açar: - Alo ben Ali Bey. Beni arayan var mı acaba? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… <...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Gelor Mu Gidor Mu?)

Komik Fıkralar(GELOR MU GİDOR MU?)

Uzun ikna turlarindan sonra Ermeni mahallesinin 17 yasindaki guzeller guzeli ve yoksul aile kizi ZIVART, mahallenin zengin ve 75 yasindaki MIGIRDIC beyi ile evlendirilir. ilk gece Migirdic bey ölür.Durumu supheli bulan savciligin actigi dava sonucunda; Mahkemede hakim sorar: - "Kizim anlat bakalim nasil oldu?" Zivart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatir: - "Valla hakim bey, malumunuz zifaf gezesi... Migirdic bey ustume geldi...basladi titremege...ben zanetim geloor, meger gidoormus." -ALINTI- Komik Fıkralar(GELOR MU GİDOR MU?) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Öğretmeni Seçtim)

Komik Fıkralar(ÖĞRETMENİ SEÇTİM)

Temel in 3 tane sevgilisi vardır. Biri öğretmen, biri doktor, biri de santralcidir. Fakat öğretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadaşı sorar - "Niye öğretmen de diğerleri değil?" diye. Temel de ona döner: - Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "Şu an meşgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama öğretmen ne der? Hadi bir daha tekrarlayalım... -ALINTI- Komik Fıkralar(ÖĞRETMENİ SEÇTİM) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Ne Olacak Bu Almanya'Nın Hali)

Komik Fıkralar(NE OLACAK BU ALMANYA'NIN HALİ)

Iki Alman, Hans ile Mans Türklerin rakidan ne anladiklarini merak edip bir gece meyhaneye gitmeye karar vermisler. Meyhaneden içeri girip acemi bakislar ile etrafa baktiktan sonra, yan masa ne siparis ettiyse aynisini siparis edip içmeye baslamislar rakiyi.. Birinci kadehin sonunda Hans Mans'a sormus.. Mans bir sey hissediyor musun? Hayir Hans..devam edelim içmeye.. Bir süre sonra yedikleri mezelerin de esliginde ikinci kadehe baslamislar.Bu sefer Mans dayanamamis ve.. - Hans demis..Hans...Birsey anladin mi? - Hayir..devam et... Üçüncü kadehi de bitirdikleri sirada Hans tekrar Mans' a sormus.. - Ne hissediyorsun Mans? Mans agir agir gözlerini kaldirmis.. - Ne hissettigimi siktir et de Hans...Ne olacak bu Almanya'nin durumu???? -ALINTI- Komik Fıkralar(NE OLACAK BU ALMANYA'NIN HALİ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, f...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Mühendis Ve Yönetici)

Komik Fıkralar(MÜHENDİS VE YÖNETİCİ)

Buyuk bir sirketin ust duzey yoneticilerinden biri bir gun New York uzerinde balonla dolasmaya cikar. Aksilik bu ya, pusulasini asagiya dusurur ve kaybolur. Inmek icin uygun bir yer ararken bir gokdelenin tepesinde sigara icen bir adam gorur ve alcalir. "Pardon. Ben neredeyim acaba?" diye sorar. "Yerden 500 feet yukseklikte bir balonun icindesin" der adam. Yonetici sinirlenir: "Sen muhendissin degil mi?" diye sorar. "Evet." der adam. "Nereden bildin?" "Cunku basim belada ve sana bir soru soruyorum. Verdigin cevap 100% dogru fakat hic bir isime yaramiyor." "Sen de yoneticisin degil mi?" "Evet sen nereden bildin?" "Cunku yerden 500 feet yukseklikte bir balonun icinde kaybolmussun.Pusulan yok, berbat durumdasin. Fakat bu simdi benim sucum oldu." -ALINTI- Komik Fıkralar(MÜHENDİS VE YÖNETİCİ) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık