Fıkralar

Komik Fıkralar- Fakirliğin Zevki

Komik Fıkralar- FAKİRLİĞİN ZEVKİ

Komik Fıkralar- FAKİRLİĞİN ZEVKİ Eşkıyalar yolda giden otobüsü durdurmuşlar. Herkesi aşağıya indirip don gömlek soymaya başlamışlar. Yolcuların neyi var neyi yoksa almışlar. Yolculardan biri her halinden fakir olduğu belli olan derviş, kenarda çubuğunu yakıp keyfine bakmış. Teröristler hırsızlık yapıp olay yerinden ayrıldıktan sonra yolcular dervişe çıkışmışlar: - Tuuu, utanmaz adam! Biz can korkuşu, mal korkuşu ile tir tir titrerken sen hiç sıkılmadan çubuğunu tüttürdün. Derviş yolculara dönerek: - Efendiler ben kırk yıldır fakirliğin çilesini çekiyorum. Bir defa da sefasını sürsek olmaz mı? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Uğursuzluk

Komik Fıkralar- UĞURSUZLUK

Komik Fıkralar- UĞURSUZLUK Bir kral sabahleyin ava çıkmış. Avlanacağı yere giderken bir adama rast gelmiş. Adamı yakalattırıp hapse atmış ve adama: - Bugün önüme çıkan ilk kişi sensin. Av kötü giderse uğursuzluğundan kaynakladığı ortaya çıkar. Sen uğursuz birisi olduğun için de ölümü hak etmiş olursun. O gün kralın işleri iyi gitmez. Hiçbir hayvan vuramaz. Döndüğünde bu olayların sebebi olan uğursuz adamı astırmak ister. Adam asılmaya giderken son sözü sorulur, idam mahkumu son sözünü ancak krala söyleyebileceğin! bildirir. Kralın huzuruna çıkan adam: - Sayın kralım! Ben sizin sabah ilk karşınıza çıktığım için uğursuzum. Bundan dolayı bir şey avlayamadınız. Olaya benim açımdan da bir bakınız. Sabah ilk karşıma çıkan kişi sizsiniz. Sizinle karşılaştığım için kellem gidiyor. Acaba hangimiz daha uğursuzuz? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkral...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Gardiyan

Komik Fıkralar- GARDİYAN

Komik Fıkralar- GARDİYAN Fransa'da bir general tımarhaneyi ziyaret etmeye karar verir. Tımarhane görevlileri, başlarına bir iş gelmemesi için delileri selam vermeye alıştırma kararı alır. Uzun çalışmalar sonra bütün deliler selam verecek hale gelir. Derken general tımarhaneyi ziyaret eder. Bütün deliler aldıkları talimatı yerine getirmeye özen gösterir. Esas duruşta selam verirler. Fakat general uzakta duran bir adamı tımarhane müdürüne göstererek: - Bu adam niye selam vermiyor, diye sormuş. Müdür derhal orada duran deliyi yanma çağırıp sormuş? - Sen niye selam vermiyorsun? - Efendim ben deli değilim, buranın gardiyanıyım. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Kocaman Bir Yalan Olur

Komik Fıkralar- KOCAMAN BİR YALAN OLUR

Komik Fıkralar- KOCAMAN BİR YALAN OLUR Öğretmen, Temel'e zamanları anlatıyordu: - Bak oğlum. Ben güzeldim, dersem, bu geçmiş zaman olur tamam mı? Şimdi söyle bakayım "Ben güzelim." dersem ne olur. Temel düşünmeden düşündüren cevabı yapıştırır: - Kocaman bir yalan olur. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkr...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Yol Göründü Yine

Komik Fıkralar- YOL GÖRÜNDÜ YİNE

Komik Fıkralar- YOL GÖRÜNDÜ YİNE Padişahın birisi şiir yazmaya meraklıymış. Fakat her işte mahareti olan padişahın şiir yazma kabiliyeti pek yokmuş. Yazdığı şiirleri yanındaki dalkavuklara okurmuş. Onlar da işin erbabı olmadığından ve ele geçirdikleri makamları bırakmamak için - Efendim çok güzel yazmışsınız! Gibi sözlerle düşüncelerini ifade ederlermiş. Bu durum padişahı biraz daha cesaretlendirmiş. Yazdığı şiirleri devrin en büyük şairine göstermeye karar vermiş. Şair, padişahın yazdığı şiirleri görünce padişaha: - Efendim bu şiirler çok kötü. Siz bu işi burada bilirseniz iyi olur, demiş. Padişah da bu olay üzerine şairi atlarının yanma, ahıra bağlatmış, iki yıl daha şiir konusunda çalışmış, iki yıl sonra atların yanında bağlı bulunan şairi çözdürtmüş ve şiirlerinin değerlendirmesin! istemiş ondan. Şair şiirleri dinledikten sonra: - Tamam, anlaşıldı. Ben ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık