Fıkralar

Komik Fıkralar- Kevser

Komik Fıkralar- KEVSER

Komik Fıkralar- KEVSER Müfettiş, imam Hatip Lisesin! teftiş etmek için gelmiştir. Oğretmenlere iyi puan verdikten sonra sınıfın birisine girip öğrencilerin durumunu öğrenmek istemiş. Ön sırada oturan öğrenciye seslenerek: - Oğlum adın ne? diye sormuş. - Fatih, hoca m. - Peki, Fatih, Fatiha suresini oku. Fatih, Fatiha süresin! okumaya başlar. Müfettiş başka bir öğrenciye seslenir. - Oğlum senin adın ne? - Öğretmenin adım Yasin, fakat arkadaşlar genellikle bana Kevser derler. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Eşek Kaçardı

Komik Fıkralar- EŞEK KAÇARDI

Komik Fıkralar- EŞEK KAÇARDI Çiftçinin birisinin çok büyük bir tarlası varmış. Tarlasıyla övünür, herkese hava atarmış. Bir gün tarlasına geldiğinde onu çok kızdıran bir şey görmüş. Tarlasının ortasına birisi bir yol yapmış. Oturup beklemeye başlamış ve "ilk gelen kim olursa hırsımı ondan çıkaracağım" demiş. Biraz sonra eşeğin üzerinde bir adam, tarlasının kenarından geçmek için gelmiş. Mal sahibi, adamı eşekten indirip eşeği dövmeye başlamış. Eşeği bayıltıncaya kadar dövmüş, daha sonrada adamı aynı şekilde dövmüş. Olayı uzaktan seyreden üçüncü bir şahıs sormuş: - Neden ilk önce eşeği dövdün? Adam cevap vermiş: - ilk önce adamı dövseydim eşek kaçardı. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- En Güzel Şey

 Komik Fıkralar- EN GÜZEL ŞEY

Komik Fıkralar- EN GÜZEL ŞEY Demirperdenin hüküm sürdüğü yıllarda geçen bir konuşma... Bir Polonyalı'ya sormuşlar: - Dilediğin üç şey olsa, ne dilersin? - İlk olarak Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Çıldırdın mı sen, güzel şey istesene... - Benim için en güzel şey budur. - Peki öyle olsun, ya ikinci isteğin. - Yine Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Ya üçüncü isteğin. - Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Sen ne demek istiyorsun? - Kızıl Çin, Polonya'yı üç defa işgal etmek için 3 defa Sovyet Rusya'yı çiğneyip geçecek. Bir Polonyalı için bun- dan daha güzel istek ne olabilir? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK H...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Sifonu Çekmeyin

 Komik Fıkralar- SİFONU ÇEKMEYİN

Komik Fıkralar- SİFONU ÇEKMEYİN Temel Dallas’taki kuzeni idris'i görmeye gitmiş, idris Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin: - Uyyy, amma da büyük bu, da? idris hafifçe gülmüş. - Temel'im burası Amerika! Burada her şey büyük. Yola çıkmışlar, idris'in çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve yaramıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: - Uyy, amma da büyük çiftlik da. İdris yine hafifçe gülmüş: - Temel'im burası Amerika! Burada her bir şey büyük. Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna geçmişler. Salonun ortasında kocaman bir masa. Bir uçunda Temel diğer uçunda idris. Temel idris'i uzaktan zor seçiyor. - Uyy amma büyük masa, da! idris'in sesi gelmiş: - Temel'im burası Amerika! Burada her şey büyük! - Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. İdris: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Her Zaman Boğa Kaybetmez

Komik Fıkralar- HER ZAMAN BOĞA KAYBETMEZ

Komik Fıkralar- HER ZAMAN BOĞA KAYBETMEZ İspanya'da tatilim geçiren turist, ilk defa geldiği bu restoranda tipik bir ispanyol yemeği yemek istemiş. Listeyi uzun uzun incelemiş. Cojano adı dikkatim çekmiş. İspanyolyacı hiç bilmiyormuş. Ne olduğu hakkında hiçbir fikri yokmuş. CoJano bir hayvanın adıdır herhalde diye düşünmüş. Parmağım listede bulunan Cojano'nun üzerine basıp, garsondan getirmesini istemiş. Garson bir tabak içerisinde yemeğini getirmiş. Nefis bir şey ama içindeki ne acaba? diye düşünmeye başlamış. Bir çeşit et türü ama ne? diye düşünmüş... Garsonu çağırmış ve sormuş... Garson anlatmış: - Bugün boğa güreşlerine gittiniz mi bayım? demiş. - Evet... demiş turist. - İşte bu yediğiniz yemek bugün arenada öldürülen boğanın yumurtalıklarından yapıldı, demiş garson. - Adam ertesi gün gene aynı restorana gitmiş. En azından artık tanıdığı bir İspanyol yemeği de varmış. Tadı da...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık