Fıkralar

Fıkralar Ve Hikayeler( Hile )

Fıkralar ve Hikayeler( HİLE )

HİLE Samsun' da Recep Ağa adında bir adam bütün malını, ııııilkünü ve hayvaıılarını satarak buııların parasını altın liraya \ıovirip bir keseye doldurup İstanbul'a yerleşmek üzere gemiye hiner. Gemide oturduğu koltuğun tam karşısında maymunu olan ynşlı bir adam oturmaktadır. Gemi hareket edip epeyce bir yol aldıktan sonra Recep Ağa'nın uykusu gelir, uyumaya başlar. Bu esnada yaşlı adamın maymunu Recep Ağa'nın altın kesesini kapar ve kaçmaya Imşlar. Hemen uyanan Recep Ağa maymunu kovalamaya başlar. Maymun geminin mendireğinin tepesine çıkar ve elindeki altın kesesinin ağzını açıp bir altın lira Recep Ağa'nın kafasına bir altın lira da denize fırlatır ve devam eder, bir altın Recep Aga'ya bir altın denize... Altınlar denize atıldıkça çaresiz kalan Recep Ağa maymuna bağırır, çağıırır. Tabü maymun durdan ne anlar, atmaya devam ederken maymunun sahibi yaşlı adam da recep Ağa'ya yanaşarak kardeşim sen ne iş yaptın da bu kadar altını kazanmışsın" diye sorar. Recep Ağa cevap olarak sütçül...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Kazık)

Fıkralar ve Hikayeler(KAZIK)

KAZIK Kasabada ölü soyuculuğu yapan Şaban adında bir adam varmış. Şaban o gün ölen ölülerin gece mezarını açar, ölülerin ağzındaki altın dişleri kerpeten ile çeker ve ölüleri soyarmış. Nihayet ölü soyucusu Şaban günün birinde ölmüş. Şaban'ın askerden yeni gelen oğlu Veysel ise kasabada nereye gitse (kahveye, çarşıya, pazara gibi) ahali tarafından kötü karşılamyor ve bu ölü soyucusu Şaban'ın oğlu deyip babasına küfürler ediyorlarmış. Bu her yerde babasının aleyhinde olan ağır konuşmalar ve küfürler Veysel'i çok rahatsız ediyormuş ve ağrına gidiyormuş. Veysel düşünmüş, taşınmış ve babama küfredeıılere, ben öyle bir şey yapacağım ki bu insanlar babama rahmet okuyacaklar diye kendisi de ölü soyuculuğuna başlamış. Veysel babası gibi altın dişlerini soyduğu ölülerin bir de kıçlarına kazık çakmaya başlamış. Bunu gören ahali "Bu Veysel'in RAHMETLİK BABASı Şaban ölü soyarda ama kazık çakmazdı" diye Şaban'ı rahmetle anmışlar. Veysel de bu durumdan mutlu olmuş. ler Fıkralar ve Hikayeler(KAZIK) <...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Tabut)

Fıkralar ve Hikayeler(TABUT)

TABUT Nasreddin Hoca'ya soRMuşlar; -cenazenin önünde mi, arkasında mı, sağında mı, solunda mı gitmek daha makbuldür. Hoca da; -Tabutun içinde gitmede neresinde gidersen git. Fıkralar ve Hikayeler(TABUT) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated online My girlfriend cheated on me when your husband cheats redirect website why do married men cheat infidelity why wifes cheat read here...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Milyoner)

Fıkralar ve Hikayeler(MİLYONER)

MİLYONER Amerika'da Mr. John adındaki bir kişi "ben milyoner olmanın sırrını çözdüm, keşfettim" demiş. Bank of America Iınnkasındaki 1555 no'lu hesabıma bir dolar ve adresini "gönderenlere milyonerlik reçetesini postalayacağım diye Amerika'nın en büyük gazetesine koca bir ilan vermiş. Bu ilam gören Amerikalı'lar reçeteyi çok ucuz ve cazip bulduklanndan Mı', John'un Bank of Amerika'daki hesabına birer dolar yağdırmaya başlamışlar, Ve bu çok çabuk gelen birer dolarlar ile üç gün gibi kısa bir sürede dolar milyoneri olan uyamk Mr. John her gelen mektup adresine dört kelime ile "SİZ DE BENİM GİBİ YAPıN" diye 5 sentlik posta parası ile cevap vermış. Fıkralar ve Hikayeler(MİLYONER) online how many people cheat when your husband cheats cheaters caught my husband cheated why me...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Öncecan)

Fıkralar ve Hikayeler(ÖNCECAN)

ÖNCECAN Hayatta birbirlerini çok seven, birbirlerine çok düşkün, birbirleri için canını verecek kadar fedakar, birbirlerinden başka güvenecek kimseleri olmayan, çocukları olamadığı içinde birbirlerinin herşeyi olan 40 senelik evli çok zengin Zeki isminde bir adam ve kansı Zeynep varmış. Çok mutlu bir hayat yaşamışlar ve nerede ise ömrün sonu olan 60 yaşlanna gelmişler. Bir akşam çiftliklerinde karşılıklı oturmuş, koyu koyu muhabbet ediyorlarınış. O arada azrail çıkıp gelmiş ve ben sizin birinizin canını alacağım, hanginizinkini alayım, aranızda karar verin diye sorunca Zeki Bey; "Aman benİm canımı alma Zeynep'in canını al" Zeynep' de; "Aman benim canımı alma Zeki Bey'in canını al" diye aralannda saç saça baş başa kavga etmeye başlamışlar. Fıkralar ve Hikayeler(ÖNCECAN) redirect website why do married men cheat married men cheat with men Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık