Fıkralar

Komik Fıkralar- Sifonu Çekmeyin

 Komik Fıkralar- SİFONU ÇEKMEYİN

Komik Fıkralar- SİFONU ÇEKMEYİN Temel Dallas’taki kuzeni idris'i görmeye gitmiş, idris Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin: - Uyyy, amma da büyük bu, da? idris hafifçe gülmüş. - Temel'im burası Amerika! Burada her şey büyük. Yola çıkmışlar, idris'in çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve yaramıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: - Uyy, amma da büyük çiftlik da. İdris yine hafifçe gülmüş: - Temel'im burası Amerika! Burada her bir şey büyük. Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna geçmişler. Salonun ortasında kocaman bir masa. Bir uçunda Temel diğer uçunda idris. Temel idris'i uzaktan zor seçiyor. - Uyy amma büyük masa, da! idris'in sesi gelmiş: - Temel'im burası Amerika! Burada her şey büyük! - Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. İdris: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Her Zaman Boğa Kaybetmez

Komik Fıkralar- HER ZAMAN BOĞA KAYBETMEZ

Komik Fıkralar- HER ZAMAN BOĞA KAYBETMEZ İspanya'da tatilim geçiren turist, ilk defa geldiği bu restoranda tipik bir ispanyol yemeği yemek istemiş. Listeyi uzun uzun incelemiş. Cojano adı dikkatim çekmiş. İspanyolyacı hiç bilmiyormuş. Ne olduğu hakkında hiçbir fikri yokmuş. CoJano bir hayvanın adıdır herhalde diye düşünmüş. Parmağım listede bulunan Cojano'nun üzerine basıp, garsondan getirmesini istemiş. Garson bir tabak içerisinde yemeğini getirmiş. Nefis bir şey ama içindeki ne acaba? diye düşünmeye başlamış. Bir çeşit et türü ama ne? diye düşünmüş... Garsonu çağırmış ve sormuş... Garson anlatmış: - Bugün boğa güreşlerine gittiniz mi bayım? demiş. - Evet... demiş turist. - İşte bu yediğiniz yemek bugün arenada öldürülen boğanın yumurtalıklarından yapıldı, demiş garson. - Adam ertesi gün gene aynı restorana gitmiş. En azından artık tanıdığı bir İspanyol yemeği de varmış. Tadı da...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Fakirliğin Zevki

Komik Fıkralar- FAKİRLİĞİN ZEVKİ

Komik Fıkralar- FAKİRLİĞİN ZEVKİ Eşkıyalar yolda giden otobüsü durdurmuşlar. Herkesi aşağıya indirip don gömlek soymaya başlamışlar. Yolcuların neyi var neyi yoksa almışlar. Yolculardan biri her halinden fakir olduğu belli olan derviş, kenarda çubuğunu yakıp keyfine bakmış. Teröristler hırsızlık yapıp olay yerinden ayrıldıktan sonra yolcular dervişe çıkışmışlar: - Tuuu, utanmaz adam! Biz can korkuşu, mal korkuşu ile tir tir titrerken sen hiç sıkılmadan çubuğunu tüttürdün. Derviş yolculara dönerek: - Efendiler ben kırk yıldır fakirliğin çilesini çekiyorum. Bir defa da sefasını sürsek olmaz mı? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Uğursuzluk

Komik Fıkralar- UĞURSUZLUK

Komik Fıkralar- UĞURSUZLUK Bir kral sabahleyin ava çıkmış. Avlanacağı yere giderken bir adama rast gelmiş. Adamı yakalattırıp hapse atmış ve adama: - Bugün önüme çıkan ilk kişi sensin. Av kötü giderse uğursuzluğundan kaynakladığı ortaya çıkar. Sen uğursuz birisi olduğun için de ölümü hak etmiş olursun. O gün kralın işleri iyi gitmez. Hiçbir hayvan vuramaz. Döndüğünde bu olayların sebebi olan uğursuz adamı astırmak ister. Adam asılmaya giderken son sözü sorulur, idam mahkumu son sözünü ancak krala söyleyebileceğin! bildirir. Kralın huzuruna çıkan adam: - Sayın kralım! Ben sizin sabah ilk karşınıza çıktığım için uğursuzum. Bundan dolayı bir şey avlayamadınız. Olaya benim açımdan da bir bakınız. Sabah ilk karşıma çıkan kişi sizsiniz. Sizinle karşılaştığım için kellem gidiyor. Acaba hangimiz daha uğursuzuz? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkral...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Gardiyan

Komik Fıkralar- GARDİYAN

Komik Fıkralar- GARDİYAN Fransa'da bir general tımarhaneyi ziyaret etmeye karar verir. Tımarhane görevlileri, başlarına bir iş gelmemesi için delileri selam vermeye alıştırma kararı alır. Uzun çalışmalar sonra bütün deliler selam verecek hale gelir. Derken general tımarhaneyi ziyaret eder. Bütün deliler aldıkları talimatı yerine getirmeye özen gösterir. Esas duruşta selam verirler. Fakat general uzakta duran bir adamı tımarhane müdürüne göstererek: - Bu adam niye selam vermiyor, diye sormuş. Müdür derhal orada duran deliyi yanma çağırıp sormuş? - Sen niye selam vermiyorsun? - Efendim ben deli değilim, buranın gardiyanıyım. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık