Fıkralar

Komik Fıkralar(20 Dakika Sonra)

Komik Fıkralar(20 DAKİKA SONRA)

Karanlik ve issiz parkta devriye gezen polis memuru bir agacin altinda park etmis olan arabayi görür ve sessizce yaklasir. Ancak bu kez alismis oldugu manzara ile karsilasmaz. Gerçi, çogu zaman oldugu gibi, arabada genç bir kiz ve oglan vardir; ancak polisin düsündügü seyi yapmamaktadirlar. Oglan ayisiginda gazete okumaya çalismakta; kiz ise örgü örmektedir. Düsündüklerinden dolayi utanan polis memuru, muhabbet olsun diye cama vurur ve arabaya girip konusmaya baslar: - "Gençler, ne güzel bir gece, degil mi?. Siz de ne güzel, iki kardes oturuyorsunuz..." - "Evet polis bey...Gerçekten güzel bi gece...Ama biz kardes degiliz ki..." Polis killanir... -"Kardes degil misiniz... Sonra oglana sorar: - "Sen kaç yasindasin bakiyim?..." Oglan cevaplar: - "19..." Polis bu kez kizi isaret eder ve sorar: - "Pekiii.... O kaç yasinda?..." Oglan, sinsice siritarak cevap verir: - "20 dakka sonra 18 yasinda olacak...." -ALINTI- Komik F...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Gören Kimse Olmadı)

Komik Fıkralar(GÖREN KİMSE OLMADI)

Arabasini park edip lokantaya giren adam, çiktiginda arabasini akordeona dönmüs bir halde bulur. Cam sileceginin altinda bir kagit vardir. Kagidi açtiginda, su satirlarla karsilasir : - Ön vitesle geri vitesi karistirip arabaniza sert bir sekilde çarptim. Arabanizda gördügünüz gibi çok büyük hasar var. Olayi gören kimseler de su an, ben bu satirlari yazarken çevremde toplanmis bulunuyorlar ve bu kagida adimi ve adresimi yazdigımi saniyorlar. Ne halin varsa gör, o kadar enayi degilim! -ALINTI- Komik Fıkralar(GÖREN KİMSE OLMADI) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör) cheater link go all wife cheat women w...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Denizciler)

Komik Fıkralar(DENİZCİLER)

Alican çok terbiyesiz bir çocukmus. Bir gün annesinin misafirleri konken oynamaya gelmisler.Oglunun yanlis hareketlerde bulunacagindan korkan annesi misafirlere Alican terbiyesiz bir laf ederse kalkip gidiyormus gibi yapin belki utanir demis. Misafirler tamam deyip oyuna basladiklari sirada Alican içeri dalarak "Anne anne limana bir gemi yanasti içinde bir sürü abaza denizci var, etrafta kari ariyorlar demis. Bunun üzerine kadinlar ayaga kalkip gidermis gibi yapmislar. Bu sirada Alican atilmis "Oturun oturun, acele etmeyin, daha bir hafta buradalar" -ALINTI- Komik Fıkralar(DENİZCİLER) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has che...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Polis Köpeği)

Komik Fıkralar(POLİS KÖPEĞİ)

Adam kirmizi isikta dururken karsida kucaginda köpek olan bir cocugun bir trafik polisinin pacasindan cekistirdigini gormus ve olayi izlemeye koyulmus. Cocuk cekistirdikce polis sinirlenip "git buradan" der gibi bir seyler yapiyormus. Cocuk birazdan tekrar gelip adamin pacasindan cekistirip kopegi isaret ediyormus ve bu olay bir kac dakika devam ettikten sonra polis bir ara iyice kizmis ve cocugu oradan kovmus. Olayi izleyen adam oraya dogru gidip polise cikismis: "Ayip ayip! Kucucuk cocuga nasil davraniyorsunuz!!!" Polis adama dönerek: -Kardesim sen cocugun ne dedigini biliyor musun? -Yahu kucucuk cocuk ne diyecek!?? Herhalde karsiya gecmek isteyecekti... -Yok yaaa... O cocuk kucagindaki kopegi becermemi istiyor!! Yavrularinin Polis Kopegi olmasini istiyormus!!! -ALINTI- Komik Fıkralar(POLİS KÖPEĞİ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (k...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Pazarlık)

Komik Fıkralar(PAZARLIK)

Bir partide adamin biri, guzel bir bayanin yanina yaklasmis ve : - "Bayan, size bir milyar lira versem bu gece benimle beraber olur musunuz?" demis Kadin biraz duraksamis ve; - "Neden olmasin?" diye cevap vermis. Adam biraz sonra : - "Peki 5 milyon versem benimle beraber olur musunuz ?" demis. Kadin bu sorunun uzerine bozulmus ve, - "Siz beni ne sandiniz ?" demis. Adam bunun uzerine cevap vermis: - "Ne oldugunuzu anladik da, fiyatta anlasmaya calisiyoruz." -ALINTI- Komik Fıkralar(PAZARLIK) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör) all wife cheat why people cheat read here redirect Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık