Hamilelik

Hamilelik Hakkında ( Bebek Ne Zaman Doğar? )

Hamilelik Hakkında ( Bebek Ne Zaman Doğar? )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Bebek Ne Zaman Doğar? Ortalama gebelik süresi, son adet tarihinden itibaren 280 gün ya da 40 haftadır. Yine de tam süresini doldurmuş normal bir gebelik, 37 île 42 hafta kadar da sürebilir. Sadece bebeklerin 20'de biri zamanında doğmaktadır. Kadınların çoğunda bebek, doğum tarihinden 2 hafta önce ya da sonra doğmaktadır. ( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan) DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik) Sünnet)

 Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik) Sünnet)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Sünnet Sünnet olmamış bir erkek çocuğun penis (kamış)inin en duyarlı 'bölgesi olan uç kısmım saran bir deri tabakası (sünnet derişi) bulunmaktadır. Sünnet, bu deri tabakasının kesilip uzaklaştırılmasından ibarettir. Eğer ebeveyn bebeklerinin sünnet olmasını istiyorlarsa, bebek hastaneden ayrılmadan önce sünnet edilebilmektedir. Bu konuyla ilgilenen insanlar ciddî şekilde sünnet hakkında pozitif ve negatif düşüncelerin! belirtmişlerdir. Sünnet acil olmayan bir operasyondur ya da genel olarak tıbbî açıdan sünnet için bir neden yoktur. Amerika'da erkek bebeklerin yandan çoğu sünnet olmasına karşın, Kuzey Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde sünnet o kadar yaygın değildir. Bazı aileler çocuklarının sünnetim dinî ve kültürel nedenlerle yaptırmaktadır. Örneğin; müslümanlar ve yahudiler, yüzyıllardan beri erkek çocuk...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Anne Sütüyle Besleme)

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Anne Sütüyle Besleme)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Anne Sütüyle Besleme Bebeğinizin kendi sütünüzle mi yoksa biberonla mı beslenmesi gerekir? Bu konudaki kararınız, bebeğinizin bakımı için vermeniz gereken en temel karardır. Gebelik boyunca, çocuğunuzu kendi sütünüzle besleme planı yapmasanız da vücudunuz süt üretmektedir. Anne sütü (doğumdan sonraki ilk 2 ile 4 gün boyunca üretilen süt kolostrum adını alır) bebeği besleyecek ve koruyacak şekilde üretilmektedir. Bebeğin savunma mekanizmasını oluşturarak hastalıklara karşı onu koruyan antikor içermektedir. Bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm gıdaları gerekli oranlarda kapsamaktadır. Anne sütüyle beslenen bebekler daha az beslenme sorunuyla karşılaşır. Örneğin daha az kabız olurlar. Daha az enfeksiyon ve alerjiye yakalanırlar. Anne sütüyle beslenmesi aynı zamanda rahim kastıncı hormonlar salgılatacak, kısa sürede rahmin e...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Tercihler)

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Tercihler)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Tercihler Bebek doğduktan kısa bir süre sonra almanız gereken birçok karar vardır. Tercihlerinizi düşünmeniz ve kısa sürede sonuçlandırmanız ge- rekmektedir. Örneğin çocuğunuzu anne sütüyle beslemek isteyip iste- mediğiniz, çocuğunuz erkekse sünnet olmasını isteyip istemediğiniz ve doğumdan sonra doğum kontrol için ne istediğiniz bunlardan birkaçı- dır. Çalışma ve seyahat konuları ayrıca bir plan gerektirir. ( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan) DERLEYEN: ALINTIDIR. Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik), Doğum Arkadaşınız)

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik),  Doğum Arkadaşınız)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Doğum Arkadaşınız Öncelikli kararlannızdan bir tanesi de, size gebelik ve doğumda yardım edecek doğum arkadaşınızın seçimidir. Baştan beri bir arkadaş tarafından desteklenme, kadının stresini kolaylıkla yenmesini sağlayacaktır. Doğum daha da kolay hale gelecektir. Bu kişi, doğum öncesi kontrollerinize sizinle gelebilir ve doğum eğitim sınıflarına katılarak size rahatlama ve solunum egzersizlerinde yardım edebilir. Doğum sırasında, arkadaşınız bir antrenör gibi doğum sınıfında öğrendiklerinizi uygulamada aktif bir rol alacaktır. Genel olarak baba doğum arkadaşı olmaktadır. Eğer herhangi bir sebeple baba gebelik hadisesine katılmamışsa başka bir kişi anneye destek olabilir. Destek verecek kişi, aile üyelerinden herhangi bir kişi olabileceği gibi, bir arkadaşınız da olabilir. Aile merkezli bakım...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Yukarı Çık