Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Havayoluyla Seyahat

Hamilelik Hakkında,  Havayoluyla Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Havayoluyla Seyahat Gebelikte uçuş yapmak genelde güvenlidir. Gebe bayanlara, gebeliğin 36. hafasına kadar uçuş izni verilmektedir. Ticarî uçaklar, hava basınçlı olmasına karşın, özel uçaklar değildir. Hava basınçsız uçaklarin, 7.000 île 9.000 fitten daha fazla yükselmemeleri en iyisidir. Metal dedektörler ve hava güvenliği kontrolleri, fetüse zararlı değildir: Konforlu bir uçuş için aşağıda bazı öneriler bulacaksınız; — Koridor kısmında bir koltuk bulmaya çalışın. Böylece, yürüyüş yapabilir ve banyoya kolayca ulaşabilirsiniz. Uçağın ön kısmı genelde daha sabit koltuklara sahiptir. Acil durumlarda sizden yardım beklenebileceği bir yer olan çıkış yerlerinde oturmamaya dikkat ediniz. - Kabin ısısı, kısa bir uçuşta bile değişebilir- înce giysilerden bir. kaç takım alarak, kabin ısısına göre giyinmenizi ayarl...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

 Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması Korunmanın en iyi yolu, hasta neye doğum için giderken de dahil olmak üzere taksiyle her seyahat edişinizde omuz ve kucaktan geçecek şekilde emniyet kemerini takmanızdır. Bazı taksilerin, arka koltuklarında sadece kucak kemerleri bulunur. Kucak kemerini kalçalarınıza yakın olacak şekilde mümkün olduğu kadar karın bölgesinin alt tarafında yerleştim. Emniyet kemerini asla karın bölgesinin üst tararından geçirmeyiniz. Çünkü kaza anında büyük yaralanmalara yol açabilir. Emniyet kemerinin üst kısmım iki göğsünüzün arasından geçiriniz. Emniyet kemerinin alt ve üst kısımlarım mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde yerleştirin. Emniyet kemerinin üst kısmı, boynunuza sürtmeyecek şekilde, omuzunuzdan geçmelidir. Karnın çok üstünden ve bolca takılan emniyet kemerleri, karın bölgesine zarar verebi...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Karayoluyla Seyahat

Hamilelik Hakkında,  Karayoluyla Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Karayoluyla Seyahat Bir taksi, özellikle kısa seyahatler için olmak üzere iyi bir seyahat aracıdır. Eğlenceli olması için günlük araba kullanımınız yeterince kısa olmalıdır. Gebe olmasanız bile 10 saat araba kullanmak yorucudur. Günde 5 veya 6 saatten fazla araba kullanılmaması iyi bir hedeftir. Emniyet kemerini sürekli takın. Bazı anneler, ani duruşlarda kemerin fetüse zarar vereceğinden endişe etmektedirler. Anne çok ciddi bir yaralanma geçirmediği takdirde fetüse zarar gelmeyecektir. Fetüs .rahimde sıvı dolu bir kese içerisinde bulunmaktadır. Kas, organ ve kemikler tarafından korunmaktadır. Yapılan çalısmalara göre araba kazalarının % 100'e yakınında, fetüs, emniyet kemerinin uyguladığı basınçtan çabucak kurtulmakta ve fazla bir zarar görmemektedir. Eğer emniyet kemerini takmazsanız, arabadan fırlayabilir ya da beyin travması geç...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Aşılar )

Hamilelik Hakkında (  Aşılar )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Aşılar Bazı ülkeler, turistlerin ülkelerine seyahat edebilmeleri için bazı hastalıklar için aşı olma zorunluluğu koymuştur. Gerekli olan aşıklar değişebilmektedir- Dolayısıyla gideceğiniz ülkede hangi hastalıklar için aşılı olunması istendiğini araştırınız. ideal olanı, gebe kalmadan önce tüm aşıları yaptırmış olmanızdır. Fakat bazı aşılar, Gebelikte de yapılabilir. Doktorunuz ve siz, hastalığın risklerinin, aşısında dana fazla olup olmadığına karar vermelisiniz. Bazı durumlarda, doğum yapana kadar gezinizi ertelemeniz en iyi yol olacaktır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında (Malarya (Sıtma)

Hamilelik Hakkında (Malarya (Sıtma)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Malarya (Sıtma) Sıtma, sıcak bölgede görülen ve sivrisinek ısırmasıyla ortaya çıkan bir enfeksiyondur. Gribe benzer belirtiler ve kansızlık görülür. Düşük, ölü doğum, düşük tartılı çocuk ya da diğer problemlere se- bep olabilir. Sıtmanın görülebileceği bir bölgede sivrisinek ısırıklan- nı önlemek için, uzun kollu elbiseler giyilebilir. Ya da sivrisinekleri vücuda yaklaştı rmayan kremler kullanılabilir. Sıtmaya karşı tam koruma sağlayan bir ilaç yoktur. Yine de klo- rokin adı verilen bir ilaç, sıtmayı önleyebilir ve tedavide kullanılabi- lir. Gebelikte güvenle kullanılabilir. Seyahate başlarken birkaç hafta önce bu ilaç kullanılmaya başlanır ve seyahat sırasında birkaç haf- 'akullanmaya devam edilir. Gebelikte başka güvenle kullanılabile- cek ilaç olmadığı için, klorokine dirençli sıtma tiplerinin olduğu böl- gelere seyahat e...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Yukarı Çık