Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Doğum Kontrol

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,    Doğum Kontrol

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Doğum Kontrol * Doğum kontrol hapları * Vücuda yapıştırılabilen ilaçlar * iğneler yoluyla kontrol Rahim içi Araç Engelleme yöntemleri - Diafram - Rahim ağzı başlığı - Prezervatif (kadını ve erkek için) - Sperm öldürücüler içeren krem, jel ya da köpük DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] ww...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Emzirme Ve Aile Planlaması

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,  Emzirme ve Aile Planlaması

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Emzirme ve Aile Planlaması Emzirme döneminde, yumurtlama olmayabilir ya da adet görmeyebilirsiniz. Bu sizin emzirmeyen kadınlara göre gebe kalma şansınız! düşürür. Yine de emzirme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Gebelikten sonra adet görmeye başlamadan önce yumurtlama mcydana gelebılır. Eğer doğum kontrol yöntemi uygulamazsanız, emzirseniz bile gebe kalabilirsiniz. Emzirme döneminde doğum kontrol hapları kullanmayı planıyorsanız birkaç hafta emzirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsin' Östrojen hormunu içeren doğum kontrol hapları, üretilen süt miktarını az da olsa azaltacaktır. Fakat bu herhangi bir problem oluşturma Emzirme döneminde östrojen içermeyen mini hapları da kullanmaya düşünebilirsiniz. Mini haplar da sadece progesteron hormonu bulunmaktadır. Süt üretimi üzerinde etkisi yoktur. Sağlık...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Aile Planlaması

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası, Aile Planlaması

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Aile Planlaması Eşinizle tekrar cinsel ilişkiye karar vermişseniz, çocuklarınız arasında belli bir zaman aralığının elması gerektiğini dikkate almalısınız. Kadınların çoğu için doğumlar arasında 1,5-2 yıllık zamanın geçmesi en idealidir. Doğumdan sonra tekrar gebe kalabileceğiniz için ilk cinsel ilişkiden önce doğum kontrol yöntemlerinden birisin! seçmelisiniz. Bugün kadın ve erkekler için birçok doğum kontrol yöntemi bulunmaktadır. Her birisinin kendine göre avantajları vardır. Bu metotları doktorunuzla detaylı bir şekilde tartişarak sizin için en iyi olanı eşinizle beraber seçmelisiniz, işte dikkate alınması gereken bazı hususlar: Metot gebeliği nasıl önlemektedir? Bütün vücudunuz için güvenli mi? Fiyat durumu nasıl? Kullanım kolaylığı var mı? Bir ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuk Bakım Seçenekleri

 Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,  Çocuk Bakım Seçenekleri

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuk Bakım Seçenekleri Bir bebeğin bakımı evde ya da başka bir yerde yapılabilir. Evde bakım için, işveren kurumlarıyla irtibat kurarak çocuk bakıcıları bulabilirsiniz. Bu özel bakım çok pahalı olmaktadır. Çocuğunuzu, bir gündüz bakım merkezine ya da evde bir akrabanızın yanma bırakabilirsiniz. Çocuk uzmanınız, çocuk bakımı hakkında iyi bir bilgi kaynağı olabilir. Çocuk bakımı hakkında gözönünde bulundurmanız gereken bazı noktalar aşağıdadır: • Ulaşabildiğiniz merkezler hakkında bilgi toplayın. Nerede kurulu olduklarım, ne zaman çalıştıklarım ve bakım ücretin! öğrenin. • Merkezi ziyaret edin. Birden fazla ziyaret ederek emin olun. İlk önce randevu alın sonra da haber vermeden ansızın ziyare de gidin. Fiziksel yerleşiminin nasıl olduğunu göçün. Hangi çocukların orada olduklarım gözlemleyin. ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, İş

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,    İş

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, İş Doğumdan sonra işe dönmeden önce gücünüzü tekrar toplamak için belli bir süre evde kalmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bebeğin doğumundan sonra, ne zaman işe döneceğinize ya da dönüp dönmeyecenize karar verirken bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Çocuk bakımı için bulunan seçenekleri, ücretin! ve şüphesiz durumunuzu dikkate almalısınız. Eğer emziriyorsanız, meme pompaları kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kullanım tekniğini öğrenineye başlayabilirsiniz. Bu aynı zamanda bebeğinizin şişeden emmeye alış sağlayacaktır. Anne sütü, her beslenmede sizin bulunmadığınız durumlarda, daha sonra bebeğe içirilmek üzere saklanabilir. İşverenler, çalışan annelere daha fazla seçenekler sunmakta ve daha toleranslı davranmaktadırlar. Birçok kadın part-time çalışmakta ya da ful-time bir işi başkasıyla paylaş...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Yukarı Çık