Sözler

Paylaşmak İle İlgili Sözler

PAYLAŞMAK İLE İLGİLİ SÖZLER

Paylaşmak ile ilgili güzel sözler yardım edin. Paylaşmak ile ilgili hadisler Paylaşmak hakkında ayet ve hadisler Paylaşmakla ilgili hadisler Paylaşmak ile ilgili ayet ve hadisler Paylaşmak hakkında hadisler Paylaşmak ile ilgili ayetler Paylaşmak ile ilgili ayetler ve hadisler Paylaşmakla ilgili ayet ve hadisler Paylaşmakla ilgili ayetler Paylaşmak ile ilgili sözler Paylaşmak ile ilgili hadisler ve ayetler Paylaşmak hakkındaki ayet ve hadisler Paylaşmak hakkında hadis ve ayetler Paylaşmak ile ilgili hadis ve ayetler Paylaşmak ile ilgili hadisi şerif • Parktaki çiçek, koparılırsa bir kişinin; koparümazsa bin kişinin olur. • Ekmeğini yalnız yiyen, yükünü yalnız taşır. • Yalnız yiyen, felaket gününde de yalnızdır. Rig Veda • Paylaşıl...Devamını Oku »

İletişim İle İlgili Özlu Sözler Güzel Sözler Şiir

İletişim İle İlgili Özlu Sözler Güzel Sözler Şiir

Haberleşme vasıtaları çoğalırken, insanlar ruhen birbiriyle haberleşemiyor. Rasim Ozdenören Bir köpek bir adamı ısınrsa bu haber değildir. Fakat bir adam bir köpeği ısınrsa bu bir haberdir. Kitle iletişim araçları -Sadece- ideolojileri taşımakla yetinmemektedir. Çünkü bu araçların bizatihi kendileri birer ideolojidir. Mc. Luhan Dünyayı yönetenler; kalem, mürekkep ve kağıttır. J. Hovel Ma'lumu i'lam gerekmez. (Bilineni yaymak gerekmez.) "-Tuhaf şey! Yabancı girmesin diye evlerin kapısını kilitliyorlar; sonra da: Televizyonlarını açıyorlar." Kötü bir gazete, bir çuval dolusu zehirden daha zehirleyicidir. Türkiyede basının en bariz vasfı dalkavukluktur. Kötü haberlerin kanatları vardır. İyi haberlerin ayakları bile yoktur. M....Devamını Oku »

Sorumluluk İle İlgili Sözler

Sorumluluk İle İlgili Sözler

"Hayatın kendilerine borçlu olduğunu düşündükleri için başkalarının omuzlarında taşınmak isteyen insanlar vardır Bunlar, hayatın yükünü birlikte kaldırmamız ve birlikte çekmemiz gerektiğini anlamamış olanlardır" (Henry Ford II) Her insan herkes karşısında her şeyden sorumludur. (Dostoyevski) "Sorumluluk insanların en fazla korktukları şeylerden birisidir, ama bizi hem erkek ve hem de kadın olarak en fazla geliştiren de odur" (Frank Crane) "Sorumluluk, insanı eğitir" (Wendell Phillips) "Sorumluluk büyük olmanın bedelidir" (Winston Churchili) Yalnızca yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. (Anonim) "Çok az şey, bir insana sorumluluk vermek ve ona güvendiğinizi belli etmek kadar onun gelişmesine hizmet eder"(Booker T Washington) "Her doğru, insana bir sorumluluk, her fırsat bir zorunluluk ve sahip olduğu her şey de ona bir görev yükler" (John D Rockefeller Jr) ...Devamını Oku »

Kıskançlık İle İlgili Sözler

KISKANÇLIK İLE İLGİLİ SÖZLER

Kıskançlık ile ilgili güzel sözler yardım edin. Kıskançlık ile ilgili hadisler Kıskançlık hakkında ayet ve hadisler Kıskançlıkla ilgili hadisler Kıskançlık ile ilgili ayet ve hadisler Kıskançlık hakkında hadisler Kıskançlık ile ilgili ayetler Kıskançlık ile ilgili ayetler ve hadisler Kıskançlıkla ilgili ayet ve hadisler Kıskançlıkla ilgili ayetler Kıskançlık ile ilgili sözler Kıskançlık ile ilgili hadisler ve ayetler Kıskançlık hakkındaki ayet ve hadisler Kıskançlık hakkında hadis ve ayetler Kıskançlık ile ilgili hadis ve ayetler Kıskançlık ile ilgili hadisi şerif Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE ...Devamını Oku »

Para İle İlgili Sözler

PARA İLE İLGİLİ SÖZLER

PARA İLE İLGİLİ SÖZLER • İnsanlar sahte paralar yaparlar; ama çok kere para da sahte insanlar meydana getirir. S. Pascal • "Mala mülke olma mağrur, deme: "Var mı ben gibi', Bir ters yönden yel eser, savurur harman gibi." • Paranın öldürdüğü ruhlar, demirin öldürdüğü bedenden daha çoktur. W. Scott • Vallahi parayı üstün tutan kimseyi Allah zelil eder. Hasan-ı Basrî (r.a.) • Biz öyle insanlara yetiştik ki onların din ve ömürlerine karşı olan sevgileri, sizin altın ve gümüşe olan sevginizden daha kuvvetli idi." Hasan-ı Basrî (r.a.) • Para her kapıyı açar fakat kilitleyemez. Kilitleyebilseydi, ölüm kapısı çoktan kilitlenirdi. •" Maddî hayata tapanlar, deniz suyu içenlere benzerler, içtikçe susuzlukları artar. Muhyiddin Arabî • "Para her şeyi yapar" diyen adam, para için herşeyi ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık