Sözler

Etkileyici Veda Sözleri 2014

Etkileyici Veda Sözleri  2014

Elveda Diyen Unutur gider günleri ağLayan ise elvedayla Kalır Başbaşa Anlatır Derdini, Sen Bana Elveda Dedin Gül Hayata Şimdi Ağlayacaksın Sonunda! Yokluğuna Alışmak Zor Olsada Avutucam kalbimi Oda Anlıcak Sonunda Gerçekleri Saklıyorum Kendimden Biliyorum Haklıyım, Sen gittin terk Etmeden Sadece Elvedayla Bıraktın Anılarımızı Çok Erken. ben sensizliği kendime armağan ediyorum ve bu armağanı bir ömür boyu saklayacağım kalbimde.. Sadece hayatın Acı bir Piyonuyum, Dert Keder Hüzünler Bende Saklı, Seni Bulmuşken Mutluluğu yakalamışken Şimdi Ellerimiz Ayrı Elveda Zamanı. Yüzüm Hayatın derdiyle çizilmiş her çizgide bir dert var her çizgide aslında sen varsın yanlış zamanların çizgilerini atmışsın yüzüme elveda dediğin zamanların dertleri bunlar. Kalmadı Gücüm Gidiyorum üzülme ne olur seni yine seviyorum a...Devamını Oku »

Merak İle İlgili Sözler

Merak İle İlgili Sözler

Önemli olan sorgulamayı bırakmamak. Merağın var olmak için kendi nedeni vardır. Kimse bunu anlayamaz ancak bunun içinde, sonsuzluğun, hayatın, gerçekliğin inanılmaz yapısının gizlerini çözmeye çalışarak, olabilir. ~ Albert Einstein İleri gitmeye devam edeceğiz, yeni kapılar açacağız, yeni şeyler yapacağız, çünkü biz meraklıyız ve merak bizi yeni yollara götürüyor. ~ Walt Disney Merak ve tecessüsün türlü şekilleri vardır, biri menfaat mahsulüdür ki bizi kendimize faydalı olabilecek şeyleri öğrenmeye sevkeder, diğeri gurur mahsulüdür ki başkalarının bilmediklerini bilmek arzusundan doğar. François de La Rochefaucauld Meraklı olduğunda, yapacak bir sürü ilginç şey bulursun. ~ Walt Disney Merak bir günah değildir... Ama merakımız konusunda daha dikkatli olmamız gerek... Evet, buna rağmen. ~ Albus Dumbledore Önemli olan soru sormaktan vazgeçmemektir, merak duygusunun yaratılmış olmasının da kendine göre bir amacı vardır. İnsan sonsu...Devamını Oku »

Romantık Dogum Günü Mesajları 2014

Romantık dogum günü mesajları 2014

Her mum hayatinin ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yasamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun___ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara... Sen bugün sadece dünyaya doğduğunu sanma... Sen öyle bir yere doğdunki, ordan seni kimse çıkaramaz...! Mutlu yıllar Sevgilim..! Senin doğum gününde seninle evlenmek isterdim...! Mutluyum çünki sen varsın! Mutluyum çünkü hayatımdasın! Mutluyum çünkü bugün sen doğmuşsun..! İyiki doğdun, İyiki doğmuşsun hayatımın anlamı...! Sizlerde size a...Devamını Oku »

En Anlamlı İyi Geceler Sözleri 2014

En Anlamlı İyi Geceler Sözleri 2014

Sizler için seçtiğimiz en güzel anlamlı iyi geceler mesajları ve anlamlı iyi geceler sözleri. Sabahların güneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gözlerini Anımsatır Bana herşeyim iyi Geceler. Bir Müzik Çalıyor içimde Adı Aşk Nağmeleri ile Süslenmiş, Bir Aşk var Kalbimde Adı Seninle Başlar Sonunu Sadece ölüm yazar Seni Seviyorum Birtanem iyi Geceler Rüyalarda hayal Ettiğim Hayallerimi Gerçekleştirmek için Sevdiğim Yaşama Sebebim İyi Geceler Hayatı Seviyorsam Anlamı Sen Olduğun için Seviyorum geceleri uyuyorsam Sabaha Adınla Başlamak için uyuyorum biriciğim iyi geceler. Sabahların güneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gözlerini Anımsatır Bana herşeyim iyi Geceler. Ben ay olsam Sen benim gökyüzümsün, ben güneş olsam sen yine benim gökyüzümsün. Ben sensiz olamam, sende b...Devamını Oku »

2014 Aşk Mesajları

2014 aşk mesajları

Yanındayken içimi saran ateş, sen yokken hayalinle canlanır Gözlerimdeki parıltı senin sevginin eseri, Ve benim varlığım yanlız senin eserin Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak.. Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum, Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum Sensizlik acısını çekemiyorum, Dönersen diye koştum camlara Ama yoksun yine yok Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!… özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin, Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin, Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyad...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık