Sağlık

Hamilelik Hakkında ( Yurtdışı Sağlık Hizmetleri)

Hamilelik Hakkında ( Yurtdışı sağlık hizmetleri)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Yurtdışı sağlık hizmetleri Gitmeyi düşündüğünüz ülkede, sağlık imkanları ve doktorlar nerelerde bulunduğum) araştırın. Türkçe konuşmayı bilmeyen bir doktorla görüşmek zorunda kalırsanız, yanınızda bir yabancı dil sözlüğü bulundurmanız faydalı olacaktır. Ülkeye ulaştıktan sonra, ülkemizin konsolosluk ya da büyükelçiliğine kayıt olunuz. Bu, acil tahliye durumunda size yardımcı olacaktır. Kan nakillerinin güvenliği ülkeden ülkeye değişmektedir. Doktor ya da hastane bulmanıza yardım edebilecek gruplar bulunmaktadır. Bir tanesi, Uluslararası Turistlere Sağlık Yardımı Derneği'dir. Başka birisi de, üye olmanızı şart koşan uluslararası SOS yardımı demeğidir. Geniş bilgi için gezinizin ilerleyen zamanlarında bunlarla bağlantı kurabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAMDevamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Aile Ve Sağlık İzni Kanunu )

Hamilelik Hakkında (  Aile ve sağlık izni kanunu )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Aile ve sağlık izni kanunu Bu kanun 50 ya da daha fazla çalışanı olan özel ya da kamu patronlarım, aşağıda belirtilen durumlarda işçilerini para ödemeden 12 iş haftası izin vermesini öngörebiîmektedir. 1- Doğum, evlat edinme ya da çocuğun bakımı. 2- Eş, çocuk, anne ya da babanın ciddi bir sağlık durumundan dolayı (örneğin bir hastalık, kaza, fiziki ya da zeka durumunu ilgilendiren vakalar) bakıma ihtiyaç duyulduğu zaman. 3- Bir çalışan, kendi sağlık durumundan dolayı işini yapamayacak durumda ise... (Örneğin hamilelikle ilgi!i soruniar olabilir). Bir patron çalışanının, 12 haftalık sürenin herhangi bir döneminde kişisel ya da hastalık iznini ya da ödemeli tatilin! geçirebilme imkanını sunabi1melidir. Bunun dışında hareket edenler için patronlar, ödemeli izin sağlamak zorunda değildirler. ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( İş Güvenliği Ve Sağlık Yönetimi Kanunu )

Hamilelik Hakkında ( İş güvenliği ve sağlık yönetimi kanunu )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelikle İş güvenliği ve sağlık yönetimi kanunu 1978’de ( amerika’da) kabul edilen gebelikle ilgili kanun patronunuza diğer sakatlıklarda olduğu gibi gebelikle ilgili sakatlıkların da tazmin edılmesi görevini yüklemektedir. İş güvenliği ve sağlık yönetimi kanunu Bu kanun işverenlere, fiziksel bir bozukluğa yol açabilecek kazalardan uzak bir iş alanı oluşturmak zorunluluğu getirmektedir patronlar çalışanlara tehlikeli kimyasal madde ve diğer maddeler hakkında bilgi vermelidirler. Belediye kararları da çalışanlara ve sendikalılara, çalışma alanında bulunan maddelerin isimlerim sorma hakkını vermektedir. '"' Ulusal çalışma güvenliği ve sağlık enstitüsü kazaları tesbit eri kontrol yöntemlerini oluşturur ve tehlikeleri önleme yöntemlerini önerir. DERLEY...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı Bir Sırt )

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı bir sırt )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Sağlıklı bir sırt Aşağıdaki egzersizler, sırt ve bacak kaslarının gerilimim ve güçlenmesine sağlayarak iyi bir duruş şeklinin elde edilmesine sağlamaktadırlar. (B" kaslar; sırt, karın, kalça ve vücudun üst kısım kaslarından oluşur.) Bu egzersizler sadece sırt ağrılarınız) kesmekle kalmayıp aynı zamanda doğuma hazırlanmanıza da yardımcı olacaklardır. Vücudun üst kısmıyla eğilme: Bu egzersiz sırt ve gövde kaslarının güçlenmesini sağlar. - Bacaklarınızı açarak ayakta dürün, dizleriniz!' hafifçe bükün ve elleriniz!' belinize koyun. - Yavaşça öne eğitirken üst sırt kısmım düz tütün. Üst kalça bölgeniz boyunca hafif bir çekme hissetmelisiniz. Çapraz kıvrılma: Bu egzersiz sırt, kalça ve karın kaslarım güçlendirir. Şimdiye kadar düzenli egzersiz yapmıyor idiyseniz bunu atlayabilirsi...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı)

Hamilelik Hakkında (  Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı Günlük yaşamınızda yaptığınız birçok tercih, fetüsünüzü etkilemektedir. Egzersiz, istirahat ve çalışma gibi yaptığınız, ya da içki tüketimi, sigara ve yasadışı ilaç kullanımı gibi yapmadığınız birçok şey için aynı durum sözkonusudur. Bazı kadınlar, gebelik sırasında yaşam tarzlarını değiştirme ihtiyacı duyabilirler. Bu değişim kolay olmayabilir. Fakat doktorunuz ve sağlık bakım ekibiniz, bilgi vererek size destek olabilirler. Daha iyisi, başta eşiniz olmak üzere aileniz ve arkadaşlarınızin size yardımcı olmasıdır. Hep beraber sizin ve bebeğinizin karlı çıkabileceği sağlıklı bir yaşam tarzı kurabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Yukarı Çık