Hamilelik Hakkında ( Aile ve sağlık izni kanunu )

Hamilelik Hakkında (  Aile ve sağlık izni kanunu )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Aile ve sağlık izni kanunu

Bu kanun 50 ya da daha fazla çalışanı olan özel ya da kamu patronlarım, aşağıda belirtilen durumlarda işçilerini para ödemeden 12 iş haftası izin vermesini öngörebiîmektedir.

1- Doğum, evlat edinme ya da çocuğun bakımı.

2- Eş, çocuk, anne ya da babanın ciddi bir sağlık durumundan dolayı (örneğin bir hastalık, kaza, fiziki ya da zeka durumunu ilgilendiren vakalar) bakıma ihtiyaç duyulduğu zaman.

3- Bir çalışan, kendi sağlık durumundan dolayı işini yapamayacak durumda ise... (Örneğin hamilelikle ilgi!i soruniar olabilir).

Bir patron çalışanının, 12 haftalık sürenin herhangi bir döneminde kişisel ya da hastalık iznini ya da ödemeli tatilin! geçirebilme imkanını sunabi1melidir. Bunun dışında hareket edenler için patronlar, ödemeli izin sağlamak zorunda değildirler.

Bir sağlık grubuyla, sağlık bakım hizmeti sağlayan iş yerleri, aynı imkanı, izin döneminde de sağlamalıdır, işçi görevine geri döndüğü zaman aynı hak ve statüye sahiptir. Bazı devletler bu konularla ilgili olarak daha liberal ve sağlıklı bir izin sistemine sahiptirler.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
online My girlfriend cheated on me when your husband cheats
why do men cheat husband cheated My husband cheated on me
women who love to cheat read read
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık