Sağlık

Mükemmel Bir Sağlık

Mükemmel Bir Sağlık

Mükemmel Bir Sağlık Mükemmel bir sağlığa sahip olmak için neler yapmalıyız. Tutum Tutum: Sağlığın korunmasında zihin çok önemli vardır. Kendine güvenen ve cesur insanlar normal olarak sağlıklıdır. Korku, utanç ve endişe sağlığınızı olumsuz etkiler. Vücudunuzun uyarlanabilme mekanizmasına inanın. Sağlığınızı aşırı derecede kafanıza takmayın. Endişe insanı güçsüzleştirir. Birçok politikacı ilerleyen yaşlarda bile sağlığım koruyabilmektedir. Onların sağlığına katkıda bulunan tek faktör yaşamda gösterdikleri güven ve cesarettir. Mükemmel Bir Sağlık(Bi...Devamını Oku »

Stresten Kurtulma Ve Sağlıklı Beslenme Teknikleri

Stresten Kurtulma Ve Sağlıklı Beslenme Teknikleri

Stresten Kurtulma Ve Sağlıklı Beslenme Teknikleri Araştırmalar, stres veya depresyondan şikayet eden kişilerin, bazı önemli beslenme kurallarına uyarak vücut biyokimyasını desteklemeleri gerektiğini ortaya koydu. Kimyasal madde bağımlılığı, aşırı yemek ve kilo alma, sürekli TV izleme, çaresizlik, aşırı para harcama gibi pek çok zararlı şeye neden olan stresin pençesinden kurtulmanın yolunun besinlerde gizli olmaktadır. Stresin çaresizlik hissi, aşırı para harcama ve duygusal patlamalara neden olabileceğini belirterek ''Stresi hafifletmede zihni ve vücudu yatıştırmayı öğrenmek son derece önemlidir. Egzersiz ve spor yapma, egzersizin vücut üzerindeki anlık etkisi strese yol açmaktır. Anc...Devamını Oku »

Makul Ve Uzun Süreli Kilo Verme

Makul Ve Uzun Süreli Kilo Verme

Makul Ve Uzun Süreli Kilo Verme Niye kilo veririz? Fazla kilolarımızı vermek için bir sürü iyi neden var. Aşırı kilolu olmak pek çok sağlık sorunları yaratmaktadır; yüksek tansiyon, diabet, böbrek problemleri ve eklem iltihaplanmaları bunlardan sadece bir kaçıdır. Kilo vermek bazen kan basıncım düşürdüğü gibi kolestrolü azaltır, yanı sıra kalp krizi geçirme riskim' de düşürür. Acıdır ki, aşırı kilolu insanlar açıkça normal kilolu olan akranlarına oranla hastalıklara karşı daha büyük risk altındadır ve kilo verme sağlık için bir önceliktir. Kaç kilo vermelisiniz? Özel doktorunuz...Devamını Oku »

Solunum Bozukluğu

Solunum Bozukluğu

Solunum Bozukluğu Yanlış nefes alıp vermek sizi soluksuz bırakabilir! Nefesiniz! tutmayin. "Solunum bozukluğunun etkilerim" anlamak için okumaya devam edin. Kabul etmeliyiz ki nefes alıp verme yaşamsal fonksiyonlarımızdan biridir. Öyle görünüyor ki kendine bilinçsiz bir şekilde dikkat eden doğal bir reflekstir. Bununla birlikte, pek çok insan yanlış sonlunum yapar ve solunum bozukluğu sendromuna yakalanır. Her soluk verişimizde ciğerlerimizden karbondioksit(COz) dışarı atarız. Bu iyidir, çünkü eğer bedenimizde çok fazla miktarda COz olursa sağlığımız bozulur ve hoş olmayan sendromlarla sonuçlanır. Fakat çok fazla COz vermek de çok büyük heyecanlara ve semptomlara neden olur; baş dönmesi, ne...Devamını Oku »

Topuklu Ayakkabılardan Uzak Durun!

Topuklu Ayakkabılardan Uzak Durun!

Topuklu Ayakkabılardan Uzak Durun! Anketlerde ayak rahatsızlıklarının yüzde 97'sinin kadınlarda görüldüğü ortaya çıkmıştır. Bu ayak rahatsızlıklarının da temel kaynağının topuklu ayakkabılardır. Topuklu ayakkabı tutkusu kadınların, sağlıklarını hiç düşünmeden tehlikeye atmalarına neden olmaktadır. Bunun yanı sıra spor ayakkabılar da ayakları deforme edebilir. Bu noktada ömür boyu sizi taşıyan ayaklarınızın bakımına ve konforuna için doğru ayakkabı tercihi yapmanız son derece önemli. Ayak rahatsızlıklarının başlıca sebebi olarak ayağa uyumu düşünülmeden yalnızca estetik kaygılarla satı...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Yukarı Çık