Psikoloji

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Samyeling Tibet Merkezi

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Samyeling Tibet Merkezi

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Samyeling Tibet Merkezi Tibet Budist okullarından birisidir. Kişisel gelişim hareketim etkilemiştir. Budist öğreti yarımda akupunktur, osteopati (kemik ve kaslar üzerinde çalışarak tedavi) ve kranyo sakral terapi (kafatası ve kuyruk sokumu üzerinde çalışarak tedavi) gibi çeşitli alternatif tıp tedavileri uygulanmakta ve öğretilmektedir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (tibet yoga, tibet lama, ...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Tai Chi

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Tai Chi

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Tai Chi Kişisel Gelişim, Psikoloji, Tai Chi Tai Chi, Çin egzersiz sistemidir. Hareket halinde uygulanan bir meditasyon yöntemidir. Çin yogası olarak adlandırılır. Özünde "hareketli meditasyon", "koruyucu hekimlik" ve "savunma sanatını" barındırır. Lam Kam Chuen tarafından geliştirilmiş olup, hareketler oldukça yavaş, kesintisiz ve döngüsel olarak uygulanır. Kas gücü en alt düzeyde kullanılır. Temel amaç gevşemektir ve hareketler bedene "akupunktur" etkisi yapar. Rahatlama sağlar. Birçok hastalık üzerinde olumlu etkisi vardır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Sufi, Hareketi Ve Ruhsal Sifaçılık

 Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Sufi, Hareketi Ve Ruhsal Sifaçılık

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Hareketi Ve Ruhsal Şifacılık Sufi Hazret İnayet Han'ın kurduğu international Sufi Movement'ın dördüncü etkinliği Ruhsal Şifadır (Spiritual Healing). Bu çalışmaların sırrı, ruhsal şifanın, nefsin ya da egonun yokluğu ile bağlantılı olmasıdır. İnayet Han bedenlerimizi tanrının tapınağı olarak görmemizi ve bu tapınaklarımızın içinde yaşamlarımızı birer göksel ziyaretçi gibi yaşamamızı Önerir. Nefes çalışmaları zihinsel ve bedensel sağlığın temelidir. Ruhsal eğitimden geçmiş insanların nefesleriyle çevreye sevgi ve sempati duyguları yayılır. Bunun doğal bir şekilde şifa verici, iyileştirici özelliği vardır. Zihin ve beden uyum ve sempati ilişkileriyle dolu olduğunda, bu sağlık göstergesidir. Temel ilke şudur: "Hastalık bir uyumsuzluktur". Dolayısıyla sağlığın sırrı uyumda yatmaktadır. Dr. H.J.Witteveen, Hazret İnayet Han'ın Ruhsal Şifa çalışmalarını şöyle özetler; "Sağlık bir vibrasy...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Yoga

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Yoga

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Yoga Dr. Svami Puma, Herkes için Uygulamalı Yoga adlı kitabında on iki haftalık bir yoga eğitim programım resimlerle ve açıklamalarla başarılı bir şekilde sunmaktadır. Yoga bir din, bir politik hareket ya da bir inanç değildir. Çeşitliliğe uyum katmanın bir yoludur. Tüm kültür, inanç ve milletlere saygılıdır. İnsanlığın en yüksek değerleri olan şefkat, işbirliği ve huzuru besler. insanın, yaratıcısının bir aynası olarak, sağlıklı, mutlu, hareketli ve akıllı olarak yaratıldığı söylenir. Zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı olmak ve canlılık insan yaşamının doğal özellikleridir. Bunlar insanın doğuştan hakkıdır. Oysa bugünün insan yaşamı bedensel, zihinsel ya da psikolojik olarak hastalık veya acıdan kaçınmayı olanaksız görerek, bunları normal kabul eden bir yaklaşımı yansıtmaktadır. Olumsuz şartlanmalar, alışkanlıklar ve düşünceler böylece insanın hayat beklentilerim daraltmıştır. Bi...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Jung Psikoloji

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Jung Psikoloji

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Jung Psikoloji Cari Gustav Jung modern psikiyatri alanının içine dünyanın dinsel ve büyüsel geleneğini yerleştirmeye çalışmıştır. Kendini gerçekleştirme kavramım ilk olarak kendisi kullanmıştır. Bu kavramla, Freud'un bilinçaltı dürtülerine ağırlık veren, yaşamın amacım ve hedefini ihmal eden görüşüne karşılık vermiştir. İnsanın biyolojik ve fizyolojik ihtiyaçları gençlik yıllarında fazla önem taşımaktaysa da, zamanla yerini manevi doyum sağlayan yüksek amaç ve arzulara bırakır. Bireyleşme (individuation) adım verdiği bu süreçte, kişinin kendini gerçekleştirme (şelfrealization) güdüsü merkezi bir konuma sahiptir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Yukarı Çık