Hamilelik

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı Bir Sırt )

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı bir sırt )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Sağlıklı bir sırt Aşağıdaki egzersizler, sırt ve bacak kaslarının gerilimim ve güçlenmesine sağlayarak iyi bir duruş şeklinin elde edilmesine sağlamaktadırlar. (B" kaslar; sırt, karın, kalça ve vücudun üst kısım kaslarından oluşur.) Bu egzersizler sadece sırt ağrılarınız) kesmekle kalmayıp aynı zamanda doğuma hazırlanmanıza da yardımcı olacaklardır. Vücudun üst kısmıyla eğilme: Bu egzersiz sırt ve gövde kaslarının güçlenmesini sağlar. - Bacaklarınızı açarak ayakta dürün, dizleriniz!' hafifçe bükün ve elleriniz!' belinize koyun. - Yavaşça öne eğitirken üst sırt kısmım düz tütün. Üst kalça bölgeniz boyunca hafif bir çekme hissetmelisiniz. Çapraz kıvrılma: Bu egzersiz sırt, kalça ve karın kaslarım güçlendirir. Şimdiye kadar düzenli egzersiz yapmıyor idiyseniz bunu atlayabilirsi...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Egzersiz)

Hamilelik Hakkında (  Egzersiz)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Egzersiz Gebelik sırasında yapılan düzenli egzersiz, daha iyi görünmenizi ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Vücut yapınızın korunmasına, sırt ağrısı ve yorgunluk gibi rahatsızlıklar veren durumların azalmasına yardımcı olur. Gebelik sırasındaki egzersizin amacı, güvenli olacak bir düzeye kadar bir form yakalamak ve bunu korumaktır. Gebelikte, kilo vermek için egzersiz yapılmamalıdır. Bazı egzersizler kalp ve akciğerlerin oksijenlenmesini sağlarken bazıları stresi gidermektedir. Sağlık için yapılan bir egzersiz programı oksijenlenmeyi ve güçlenmeyi sağlayacak şekilde hazırlanmalıdır. Gebelikte, vücudunuzda egzersiz yapabilmenizi etkileyebilecek birçok değişiklik oluşmaktadır. Gebelik sırasında üretilen hormonlar, eklemleri destekleyen bağların gerilmesine neden olurlar. Bu da eklemlerin ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( İstirahat )

Hamilelik Hakkında (  İstirahat )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, İstirahat Gebelikte, gelişen fetüs, normalden daha kolay yorulmanıza nedenn olabilecek şekilde vücudunuza yeni yükler yüklemektedir. Bir durumda enerjinizin tükendiğin! hisseedebilirsiniz. Bu yorgunluk normaldir. Fakat dayanmak oldukça zordur. Rahatlayana kadar dinlenmelisiniz. Mümkünse erken yatıp geç kalkabilirsiniz. Gün boyunca dinlenmek için molalar verebilirsiniz, işteyseniz, ayaklarınız! yukarı kaldıracak şekilde yatacak bir yer ya da sakin bir oda kullanınız. Uyumanıza izin veriliyorsa, kısa kestirmeler sizin için iyi olacaktır. Kısa yürüyüşler yapabilirsiniz ya da geriliminiz; atmanızı sağlayarak kendinizi daha rahat hissettirecek diğer egzersizleri yapabilirsiniz. Gebelik sırasında ev ve çocuk bakım işleri bitmediğinden çalışmak zor olabilir. Bu görevler, kendinizi yorgun ve stresli hissetmenize neden olabil...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Beslenme )

 Hamilelik Hakkında ( Beslenme )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Beslenme Gebelik sırasında, fetüsünüzün yeterli düzeyde besin aldığından emin olacak şekilde dengeli ve sağlıklı bir diyetle beslenme çok önemlidir. Yediğiniz gıda hem size hem de fetüsünüze enerji sağlayacaktır. Gebelikte gebelikten önce yediğinizden daha fazla yemeniz gerektiği gıktır. Bölüm 9 gebelik sırasında dengeli beslenmek için önemli bilgiler kapsamaktadır, iyi bir beslenmenin düzenli egzersizle kombine edilmesi, formda kalmanın en iyi yoludur. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı)

Hamilelik Hakkında (  Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı Günlük yaşamınızda yaptığınız birçok tercih, fetüsünüzü etkilemektedir. Egzersiz, istirahat ve çalışma gibi yaptığınız, ya da içki tüketimi, sigara ve yasadışı ilaç kullanımı gibi yapmadığınız birçok şey için aynı durum sözkonusudur. Bazı kadınlar, gebelik sırasında yaşam tarzlarını değiştirme ihtiyacı duyabilirler. Bu değişim kolay olmayabilir. Fakat doktorunuz ve sağlık bakım ekibiniz, bilgi vererek size destek olabilirler. Daha iyisi, başta eşiniz olmak üzere aileniz ve arkadaşlarınızin size yardımcı olmasıdır. Hep beraber sizin ve bebeğinizin karlı çıkabileceği sağlıklı bir yaşam tarzı kurabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık