Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Yorgunluk

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Yorgunluk

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Yorgunluk Birçok kadın, özellikle gebeliğin başlangıcında ve sonuna doğru olmak üzere, gebelikte çok yorgunluk hissetmektedir. Eğer yeterince egzersiz yapar, istirahat eder ve sağlıklı bir diyet takip ederseftiz, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (hamile kıya...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Başağrısı

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Başağrısı

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Başağrısı Başağrısı, gebelikte sık görülür. Genelde ciddi bir tehlike belirtisı değildir. Ne kadar çok ve ne kadar kötü olduğu duruma göre değişmektedir. Başağrısı için ne gibi ilaçlar alabileceğiniz! sağlık bakım ekibinizle tartışmanız önemlidir. Eğer başağrınız geçmiyorsa, sık sık tekrar ediyorsa, çok şiddetliyse, görme sorunları oluşturuyorsa, gözlerinizin önünde noktacıkların oluşumu söz konuşu ya da mide bulantısı eşlik ediyorsa, doktorunuzla irtibata geçmelisiniz, DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kabızlık

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Kabızlık

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kabızlık Bütün gebe kadınların kabız sorunun yaşamaktadırlar. Bunun sebeplerinden birisi sindirim kanakında gıdaların hareketinin yavaşlamasına neden olan hormonlardaki değişmeler olabilir. Bazen demir tabletleri kabızlık nedeni olabilirler. Gebeliğin son dönemlerinde, rahmin rektuma baskı yapması da kabızlığın oluşmasına katkıda bulunabilir, işte size yardım edebilecek bazı öneriler; - Çok fazla sıvı alın (günde en az 6-8 bardak su, 1-2 bardak meyve suyu almalısınız.) - Turunçgiller, çiğ sebze ye meyveler gibi liften zengin gıdalardan bolca yiyin. - Günlük egzersiz yapın, yürüme iyi bir egzersiz çeşididir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERL...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Meydana Gelen Değişiklikler Fiziksel Değişiklikler,

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte   meydana gelen değişiklikler Fiziksel Değişiklikler,

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte meydana gelen değişiklikler Fiziksel Değişiklikler, Sırt Ağrısı Sırt ağrısı, gebelikte en sık görülen şikayetlerden biridir. Genelde duruşunuzdaki değişiklikler ve sırt kaslarına binen gerilimden kaynaklanmaktadır. İste sırt ağrısını azaltacak bazı tavsiyeler: — Kısa topuklu (düz değil) ayakkabı giyiniz. — Ağır cisimler kaldırmayınız. — Bir şeyleri toplamak için belden eğilmeyiniz. Çömelin, dizleriniz! bükün ve sırtınızı düz tütün. — Uzun süre ayakta kalmayın. Eğer ayakta kalmak zorunda kalırsanız bir ayağınızı tabure ya da kutuya koyun. — Sırt bölgenizi iyi destekleyen sandalyede oturun. Ya da bel kısmında kullanılmak üzere bir yastık koyabilirsiniz. — tşte ve evde eşyaları konforlu bir düzeyde yerleştiriniz. Böylece eğilmek ya da fazla gerilmek zorunda kalmazsı...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Çeşitli Hastalığı Olan Kadınlar

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Çeşitli Hastalığı Olan Kadınlar

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Çeşitli Hastalığı Olan Kadınlar Bazı kadınların beslenmeyle ilgili sorunlar oluşturabilecek uzun Bredir varolan hasalıkları olabilir. Bu hastalıkları tedavi etmek için kullanılan ilaçlar, vücutta gıdaların nasıl emileceğini etkileyebilirler. bazı hastalıklar, ihtiyaç duyduğunuz tüm gıdaları almanızı zorlaştırabiler. Dolayısıyal bu durumda özel bir diyete ihtiyaç duyacaksınız. böbtek hastalıkları, şeker ve gıdaların metabolizmasında rol alan bir enzimin yokluğuyla karakterize fenilketonuri, örnek olarak sayılabilirler. Sağlık bakım ekibiniz, beslenmeyi etkileyebilecek herhangi bir hastalığınız varsa, bunun farkında olmalıdır. Tedavinizi değiştirebilir farklı bir diyet önerebilir ya da ihtiyaç duyduğunuz besinleri elde etme de başka adımlar atabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLA...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık