Hızlı Okuma

Antalya Hızlı Okuma Kursu

Antalya  Hızlı Okuma Kursu

Okurken Ne zaman bitecek? diye dşnmek yerine, okuyacağınız diğer metinleri dşnmeye başlarsınız. Unutmayın, gnn birinde anlayarak hızlı okumayı kesinlikle ğreneceksiniz. Hızlı okuma tekniklerini ğrenmeden nce hızımızı engelleyecek frenleri ğrenmemiz, ncelikle bizi yavaşlatan bu frenlerden kurtulmamız gerekmektedir. Bu frenler şimdiye kadar yanlış ğrendiğimiz okuma bilgileridir. Bu yanlış alışkanlıklarımızı terk etmeden okumamızı hızlandırmamız ok g olacaktır. Bunları birer alışkanlık olduğu iin birden değiştiremeyiz. Hızlı okuma tekniği nedir? Hızlı okumanın yzmek, kayak yapmak ve on parmak daktilo yazmak gibi psikomotor bir becerinin gel...Devamını Oku »

Hızlı Okumak

Hızlı Okumak

1. Okuma, anlama, hafızada tutma ve hatırlama konularında maksimum performansa ulaşmak kendinize olan gveni de artırarak başarılarınızın artmasını sağlayacaktır 2. HIZLI OKUMA ProgramI, daha az zamanda daha fazla bilgiyi işleme imkanı sağladığından dolayı, okuma iin harcadığınız zamanı nemli lde kısaltacak veya aynı srede ok daha fazla bilgiye sahip olma imkanı sağlayacaktır.(Yaklaşık 3 kat) 3. Dikkatinizi Daha Uzun Sre Devam Ettirerek sıkılmadan ve motovasyonunuzu azaltmadan okumaya devam etmenizi hızlı okuma sağlar. Devamını Oku »

Antalya Anlayarak Hızlı Okuma Kursları

Antalya Anlayarak Hızlı Okuma Kursları

Gnmzde ynetici ve alışanların hızlı dşnp hızlı hareket etmesi zorunluluk. Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi, zamanın etkin kullanılıp bilgi birikiminin ve retkenliğin artırılmasını sağlıyor. Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi, yalnızca gz egzersizlerinden ibaret olan ve okumanın zihinsel ynn es geen hızlı okumanın tesinde, daha faydalı bir okuma ve ğrenme yntemi. Yzme, araba kullanma, 10 parmak yazma gibi psikomotor bir beceri olan Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi, (psikomotor bir beceri olan hızlı okuma ile, modern ğrenme tekniklerinin birleşimi olan Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi,) kişinin bilinaltına yerleşen ve kaybedilmeyen bir davranış. ...Devamını Oku »

Anlayarak Hızlı Okuma Kursu

Anlayarak Hızlı Okuma Kursu

24 saatlik anlayarak hızlı okuma' kursunda katılımcıların başlangıtaki okuma hızlarını, seminer sonunda 3-4 kat artırıyor. Ayrıca katılımcılar ok hızlı okumanın yanında anlama becerisi de kazanıyorlar. Seminer sonunda katılımcılara başlangıtaki hızlarını ve eğitim tamamladıktan sonra ulaştıkları hızları gsteren bir başarı belgesi veriliyor. Anlayarak hızlı okuma kursuna kimler katılabilir ? - Okumayı seven, ancak okumak istediklerinin hepsine vakit ayıramayanlar - Okumayı sevmeyip, fakat yine de okuması gereken şeyleri olan kişiler, Devamını Oku »

Antalya Hızlı Okuma, Hızlı Okuma Antalya, Antalya Hızlı Okuma Eğitimi

ANTALYA HIZLI OKUMA, HIZLI OKUMA ANTALYA, ANTALYA HIZLI OKUMA EĞİTİMİ

SBS, YGS, LYS, KPSS, ALES ' ye hazırlanan ğrencilerin sınav sorularını yetiştiremediklerini, zellikle uzun soruları zmekten sıkıldıkları, zmek istemedikleri ynnde sık sık yakınmalarını duymuşunuzdur. Sınavlarda 25dk - 45dk Zaman Kazanacaksınız! ANLAYARAK HIZLI OKUMA İLE HIZLI TEST NEDİR? Hem 30 saniyede zmenin hem de aynı bilgi ile daha fazla net ıkarmanın tekniklerini ğreten sisteme HIZLI TEST denir. KONSANTRASYON VE TEST ZME TEKNİKLERİNİN AMACI ? Yavaş okumak ilkokuldan beri sistemin getirdiği ğrenme metodunun geliştirmeden ve sorgulamadan uygulamaların ve alışkanlıklarımızın sonucudur...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Yukarı Çık