Burçlar

Burçlar(2007 Aslan (Kariyer)

Burçlar(2007 ASLAN (KARİYER)

Kariyer de yaparsınız çocuk da! Ama ne zaman? Başarılı iş kadınlarına ve iş adamlarına örnek vermek gerekirse pek çok Aslan'a rastlarız. Kariyer yapmak için iddialısınız. 2007'de atılım için birkaç tarihiniz var. 26 Ekim Dolunayı kariyerde uğraştığınız noktaya ulaşmanızı sağlayabilir. Ancak Dolunayların işlerlik kazanması için hazırlık ve yatırım yapmış olmanız gerekiyor. Yani sonuç bekliyorsanız Dolunaya güvenebilirsiniz. Merkür geriliyor olacak ancak bekleyen işlerin sonuçlandırılması ve eski konuların tekrar gündeme gelmesi açısından Merkür gerilemesi avantajlı olabilir. Yeni başlangıçlar için 16 Mayıs Yeniay' i anlamlı. Kariyer alanınızın yöneticisi arkadaşlık evinde dolaşıyor aynı anda. Bu demek ki bir dostunuzun veya üyesi, olduğunuz grubun yardımını alarak yükse1eceksiniz. -ALINTI- Burçlar(2007 ASLAN (KARİYER) all wife cheat women who like to cheat read here

Devamını Oku »

Burçlar(2007 Aslan (Para)

Burçlar(2007 ASLAN (PARA)

Para sizi zaten sever! Şanslı tarihleriniz Gerçi bir süredir Satürn zorluyor ama kimse sizin şanssız olduğunuzu iddia edemez. En ümitsiz anlarınızda Güneş'iniz doğmaz mı? Siz söyleyin. 2007'de finansal gelirleriniz açısından en şanslı dönemlerinizden biri Başak burcundaki 11 Eylül Yeniay Güneş Tutulması. Başak burcunda aynı anda Satürn de yol alıyor olacağı için uzun süreli bir gelire ulaşma şansınız yüksek. Ay bu sırada Uranüs'le karşıt açıda. Geliriniz sürpriz bir yerden kazanılan para sayesinde ortaya çıkan sermayenin kullanımıyla ilgili olabilir. Tutulmaları okumalısınız. Bir başka önemli tarihte Balık burcunda 19 Mart'ta gerçekleşen Güneş Tutulması. Bu yeni başlangıç çalışarak kazanılan bir para değil büyük ihtimalle miras, ikramiye gibi size başkaları sayesinde ödenen bir para olacak. -ALINTI- Burçlar(2007 ASLAN (PARA) read here my wife emotionally cheated on me click

Devamını Oku »

Burçlar(2007 Aslan (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 ASLAN (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007’de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler 2 Şubat'ta burcunuzda gerçekleşen Dolunay 2-3-4 günlerinde Aslanları evliliğe yaklaştıracak. 17 şubat'ta evlilik alanınızda doğan Yeni Ay evlilik için bir şans daha sunacak ancak bu dönemde Merkür geriliyor olacak. 13 ünde harekete geçerseniz imza atmanızda bir sakınca yok. 30 Temmuz'da Kova burcunda gerçekleşen Dolunay eski bir ilişkinizi canlandırma çabalarınızı sonuca ulaştırabilir. Ancak Venüs 8.Eylüle kadar geriliyor olacağı için evlilik kararı almamanızda, ilişkiyi yeniden tanımlamaya çalışmanızda yarar var. 13 Ağustos'da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay pek çok gezegen tarafından destekleniyor. Bu kalıcı ve sağlam bir ilişki kurmanız anlamına geliyor. Ancak Venüs'ün de burcunuzda geriliyor olması bana eski bir ilişkiyi kalıcı hale getirebileceğinizi düşündürüyor. 1 Haziran'da aşk alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Peşinde olduğunuz bir ilişkiye başlama şansı yakalayabilirsiniz. Veya yeni bir ilişki başlatabilirsi...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Aslan (Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 ASLAN (HEDİYE SEÇİMİ)

Çocuklara özgü açıklığı, tazeliği ve muhteşem yaratıcılığı ile ihtişamı, lüksü ve kaliteyi seven aslanları sevgililer gününde şımartmak hem zor hem kolay olacaktır. Çünkü siz mutlu olun diye beğenmediği bir hediyeyi sevmiş gibi yapamazlar. * Altın renkli metalik süs eşyaları,şık aynalar * Markalı takılar * Orijinal parfümler * Seyahat aksesuarları, deri büro aksesuarları * Kristal bardak, vazo, avize... * Kaliteli viski, mum * Puro, sigara aksesuarları * Kırmızı veya siyah transparan giysiler * Altın veya altın kaplama anahtarlıklar, kol düğmeleri * Orijinal el işlemesi tavla -ALINTI- Burçlar(2007 ASLAN (HEDİYE SEÇİMİ) redirect website buy viagra online canadian health why do men have affairs click signs of a cheater...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Aslan (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 ASLAN (ÖZEL TARİHLER)

YILBAŞI ÖNERİLERİ-Eğlence, aşk, sağlık .hepsi sizinle! Ay İkizler'e geçtiğinde arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor sevgili Aslan. 2007 yılbaşı akşamı Ay İkizler'de yol alacak ve siz arkadaşlarınızla, dostlarınızla olmak isteyeceksiniz. Büyük organizasyonlara, büyük kalabalıklara dahil olmak için red edemeyeceğiniz teklifler alabilirsiniz. O ortamda tanışacağınız veya karşılaşacağınız insanlardan bazıları sizin için gelecekte çok önemli olabilir. 2007'ye damgasını vuracak olayların kimilerini bu kişi veya kişiler sağlayacak. Herhangi bir parti veya eğlence alanında da olmak isteyebilirsiniz. Mars ve Jüpiter aynı anda aşk, çocuklar, :eğlence, yaratıcılık alanınızda olacak. Bu enerjiler ortamda hareketin ve eğlencenin zenginliğine dikkat çekiyor. Bekarsanız orada yeni bir sevgili adayı ile tanışmanız mümkün. Bira partneriniz varsa eğlenceye birlikte katılmanız olası. Eğer çocuklarınız varsa bu yıl başını birlikte çok eğlenceli bir ortamda geçirme kararı alabilirsiniz. Yöneticiniz...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık