Burçlar

Burçlar(19 Mart 2007 Parçalı Güneş Tutulması)

Burçlar(19 MART 2007 PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI)

19 MART 2007 PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BALIK BURCUNUN 28. DERECESİNDE Güneş Tutulması Yeniay'la birlikte oluşacağı için yeni başlangıcı da yaşamınıza getirecek. Bu Tutulma Balık burcunda gerçekleşiyor. Yeni başlangıcı; yeni dinlence ortamı, sağlık, bilinçaltı ruhsal deneyimler yaşamak, hapishane ve hastanelerle ilgili yenilikler, yaratıcı imajlar ve sezgiler konularında beklemelisiniz. Ancak bu Tutulmada Güneş Ayla birleşirken Plüton'la karşılıklı savaş silahlarını çekmiş olacaklar. Plüton karanlıkların, derinliklerin ve dönüşümün sert gezegenidir. Değişime zorlar. Gücünüzü en fazla hissetmek ve göstermek istediğiniz alanda sizi aciz kılar. Ego içinizdeki karanlık güçle karşılaşır. Ego duygularla birleşmiştir. İçinizdeki güç gerektiği gibi dönüşemezse sizi yaralar, yıpratır, şantaj yapar. Ruhsal şantaj. O zaman ya kendisini aşırı yüceItme eğilimi yada yok etme duygusu eşlik eder Plüton'a. Balık burcu ve Ay-Plüton ilişkisi gizli, yasak ilişkileri de vurgular. Duygular aracılığıyla köklü d...Devamını Oku »

Burçlar(3 Mart 2007 Tam Ay Tutulması)

Burçlar(3 MART 2007 TAM AY TUTULMASI)

3 MART 2007 TAM AY TUTULMASI BAŞAK BURCUNUN 12. DERECESİNDE Ay Tutulmalarının gerilimli, zor olaylar, duygusal patlamalara sebep olan gökyüzü etkileri olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Başak burcunda gerçekleşecek bu Tutulmada öz kişilik simgesi Güneş, bireyliğin ve özgürlüğün ifadesi olan Uranüs'le kavuşacak. Sürpriz olaylar, kişiliğinizi değiştirip, özgür kılabilir ve sizi sona ulaştırabilir. Sürpriz olay beklenmedik Ve umulmayan olandır. Bu bazen olumsuz sürprizler anlamına da gelir. Jüpiter'in diğer planetlerle gerilimli duruşu bu sürprizlerin pek de hoşa gitmeyeceğini bildiriyor. Bu gerilimden İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları özellikle 3 Mart, 3 Haziran, 5 Eylül, 5 Aralık doğumlular etkilenecek. (Bu tarihlerin 5 gün yakınlarında doğanlarda etki alanı içinde.) Sevimsiz sürprizlere hazırlanmak için Tutulmadan 1 ay önce duyduklarınıza ve işaret olabilecek her şeye dikkat etmelisiniz. Sağlık ve iş ortamınızla ilgili olaylar, yakın ilişkilerinizle ilgili sorunlar Tutu...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık (Güzellik)

Burçlar(2007 BALIK (GÜZELLİK)

Güzelleşmek için 29 Ocak-21 Şubat dönemi. güzelleşmek için mükemmel. 19 Mart Tutulması kişisel gelişim ve fiziksel değişimler için yeterince güçlü etki yaratacak. 9 Mart-5 Haziran süreci ise çekiciliğinizi arttırabileceğiniz, dikkat çekebileceğiniz ve yeni aşka doğru ilerleyebileceğiniz bir dönem. Kariyer hedefleriniz veya evlilik için şanslı dönemleriniz.Çalışıyorsanız kariyerinizde ilerleme kaydedebileceğiniz tarihler: Jüpiter kariyer alanınızda ilerliyor. Sizi ilerletmek için orda sevgili Balık. 9 Aralık (15 gün sonrasına dek) muhteşem fırsatlar yakalayacaksınız. 5 gezegen aynı alanda odaklanmanıza ve başarmanıza yardım edecek. Sakın kaçırmayın en önemli tarihiniz. 1 Haziran üstünde çalıştığınız pozisyona ulaşma şansınız olabilir. Ama hedeflediğiniz noktayı ve ya konumu iyi belirlemeniz koşuluyla! Çalışmıyorsanız ve çalışmayı düşünmüyorsanız üstelik evlilik çağında ve bekarsanız bu dönemler evlilik içinde uygun. -ALINTI- Burçlar(2007 BALIK (GÜZELLİK) cheater...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Güneş Ve Ay Tutulmaları)

Burçlar(2007 GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI)

Tutulmalar hiç olmasın hayatımızda, Satürn gelmesin bir daha ilişki alanıma diyen okuyucularıma, bunu dileyen herkese yanıt veriyorum; Evrende hiçbir şey durmuyor. Gezegenler durmuyor dönüyor sürekli. Bir açı başlarken öteki çözülüyor, her an hep güzel ve olumlu açıyı yaşamak mümkün olmuyor. Güzel ve olumlu açılarla aynı anda olumsuz ve zorlayıcı açılarda geliyor. Üstelik olumsuz ve gerilimli açılar yaşamımıza dönüşüm, değişim ve çabayı katıyor. Hep durağan olsa hep olumlu olsa gezegenler sessiz, sakin yerinden bile kalkmak istemeyen bir sürü insanla dolardı yeryüzü. Çok sıkılırdık eminim. Gezegenler belli bir yörüngede ve Güneş etrafında dönerken, Ay Dünya etrafında dönerken 2007 yılında 2 kez Güneş Tutulması 2 kez de Ay Tutulması yaşıyoruz. Yani olmazsa olmaz bir durumdur Tutulmalar mutlaka yaşanacak. Yılda 4 bazen daha fazla. Ortalığı temizleyecek, olayları hızlandıracak. Mutlaka karşıt burçları şöyle bir sarsacak, yükseltecek, çevirip yere çarpacak bazen. Yoksa nasıl öğrenirdik yaş...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık (Bebek)

Burçlar(2007 BALIK (BEBEK)

Bebek istiyorsanız şanslı dönemleriniz 9 Mart-5 Haziran aralığı bebek sahibi olmak veya yaratıcılığınızı ortaya koymak için mükemmel fırsatlar sunuyor. 14 Temmuz ve 2 hafta sonrası boyunca Yeniay'ın şansından yararlanabilirsiniz. 27'sinden sonra Venüs gerileyeceği için 14-26 Temmuz arasını kullanmalısınız, Bebek sahibi olabilir, yaratıcı çalışmalarınızı ortaya koyabilirsiniz. 3 Ocak Dolunayı ve 24 Aralık Dolunayları aynı alanda sonuca ulaşmak için 2 kez daha şans veriyor. Hem yılın başında hem de sonunda. 17 Nisan Yeniayı (2 hafta boyunca) hem bebek sahibi olmak hem de yeni gelirler kazanmak için önemli bir dönem. -ALINTI- Burçlar(2007 BALIK (BEBEK) redirect redirect why do married men cheat cheaters caught my husband cheated why men cheat

Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık