Burçlar

Burçlar(2007 Boğa (Kişisel Gelişim-Güzellik))

Burçlar(2007 BOĞA (KİŞİSEL GELİŞİM-GÜZELLİK))

Güzellik, estetik, kişisel gelişim ve yenilenme zamanlarınız Dış görünüşünüz 1 evle anlatılır. Fiziksel değişim veya güzelleşmek arzunuz varsa, bakım yaptırmak veya estetik değişiklik istiyorsanız Yükselen burcunuzda oluşan Yeniayları izlemelisiniz. Venüs'ün olumlu bazı açıları, Venüs'ün burcunuzdan ve yükselen burcunuzdan geçişi de estetik yaptırabileceğiniz, saç renginizi veya biçiminizi değiştirebileceğiniz özel tarihlerdir. Venüs gerilerken bu konuları aklınızdan bile geçirmeyin! 16 Mayıs'da Boğa burcunda Yeniay doğuyor. Kişisel gelişim ve fiziksel bakım için güzel bir tarih. Ayrıca 18 Mart-13 Nisan arasında Venüs burcunuzda ilerliyor olacak. Bu dönem çekiciliğiniz dorukta olacak ve zevkinizi beğeni duygunuzu gelişmiş bulacaksınız. 5 Nisan ve birkaç gün yakınlarını bu tarihin dışında tutmalısınız çünkü Venüs o sırada Neptün'le kare açıda olacak. Venüs bu yıl Başak burcunda gerileyecek. Gerilemeden hemen önce 15-26 Temmuz arasında bakım yaptırabilir, solaryuma gidebilir veya özel ma...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Boğa (Kariyer))

Burçlar(2007 BOĞA (KARİYER))

Kariyer hedeflerinize ulaşabileceğiniz tarihler! 17 Şubat'ta Kova burcunun son derecelerinde doğan Yeniay ve aynı alandaki Neptün kariyerinizde önemli bir başlangıç yaratacak. Bu yeniay ebeveynlerinizle ilgili bir konunun gelişmesini de sağlayabilir. Bu alan işinizle ve para konularıyla ilgili değildir. Yükselmek veya farklı bir şirkette farklı bir pozisyona geçmek istiyorsanız bu tarihleri unutmayın. 30 Temmuz'da aynı alanda sonuca ulaşmanızı sağlayacak bir Dolunay doğacak. Mars aynı günlerde burcunuzda ilerliyor. Bu atılım yapmanızı ve sonuca bütün enerjinizle ulaşmanızı sağlayacak. Dolunaylar 5 gün öncesine ve sonrasına kadar etkilidir. Yeniaylarsa 15 gün boyunca şansı yakınınızda tutarlar. -Alıntı- Burçlar(2007 BOĞA (KARİYER) my boyfriend cheated on me with a guy click here read where to buy viagra in india Devamını Oku »

Burçlar(2007 Boğa (İş Ve Para))

Burçlar(2007 BOĞA (İŞ ve PARA))

Boğa'nın para için şanslı tarihleri Para alanınız İkizler burcunun etkisinde. İkizler burcunda doğan Yeniayları kaçırmamanız gerekir. 15 Haziran 2007'de doğan Yeniay önemli bir fırsat sunabilir ancak aynı gün Merkür değeri hareketine başlayacak. Sözleşme yapmanız gerekirse bu tarihten öncesini kullanın. Kandırılmak istemezsiniz değil mi? 9 Aralık'da Yay burcunda doğan Yeniay ikramiye,prim, nafaka, miras gibi alacaklarınıza yardım edecek. Bu tarihte dilerseniz bir piyango biletiyle şansınızı deneyebilirsiniz.Çünkü aynı anda 5 gezegen ortak paralar alanında şölen yapıyor olacak. Elbette bu tarihten 15 Bün sonrasına kadar şans sizinle. Sağlık önemli, bazen diyet gerekli! İş yaşamı da önemli. İşte hepsine uygun özel tarihleriniz! Sağlığınızla ilgilenmek istiyorsanız 6 ve 12 evde oluşan Yeniay ve dolunaylardan yararlanabilirsiniz. 2 Nisan'da Terazi burcunda oluşan Dolunay diyete başlamak, ve sağlık kontrollerinizi tamamlamak için en uygun zaman. Aynı dönemde iş ortamınızda gerekli değişikli...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Boğa(Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 BOĞA(Hediye Seçimi)

Huzuru, sakinliği, toprağın dinginliğini ve üreticiliğini taşıyan ve bunu korumayı hedefleyen Boğa insanı etrafını dokunarak hisseder. Dünyanın uğultusundan müzik dinleyerek veya müzik üreterek uzaklaşır. Bu esprili insanlar için yemek yemek en büyük hobidir. * Leziz yemeklerle donanmış, romantik şamdanlarla bütünleşmiş, ellerinizle hazırladığınız sofra * Ev huzuruna katkıda bulunacak yumuşak, tüylü dekorasyon malzemeleri * Fonksiyonel ve sade büro malzemeleri * Kendileriyle baş başa kalabilecekleri düzeyde büyük "Puzzle"lar * Yumuşak dokulu hırka, terlik, battaniye gibi ev yaşamını bütünleyen eşyalar * Eve dönünce ayaklarını uzatarak oturabilecekleri baba koltuğu * En son çıkan yemek, sofra veya meze kitapları * Ahşap şaraplık, ahşap kupa * Ayaklı veya yastıklı yatak tepsileri * Ödüllü filmlerden oluşmuş koleksiyon -Alıntı- Burçlar(2007 BOĞA(Hediye Seçimi) my boyfriend cheated on me with a guy Devamını Oku »

Burçlar(2007 Boğa (Özel Tarihler))

Burçlar(2007 BOĞA (Özel Tarihler))

2007'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler 3 Mart'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkinizle ve partnerinizle ilgili gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak. Ancak Merkür geri gidiyor olacağı için yanlış bir karar verebilirsiniz. 2 Mayıs'da evlilik alanınızda gerçekleşen Dolunay imza atmanıza zorlayabilir. Mars Uranüs kavuşumu bu evliliğin çok ani olabileceğini vurguluyor. Sizin için daha iyi bir başka tarih 16 Mayıs'da burcunuzda gerekleşecek Yeni Ay dönemidir. II Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması unutulmaz bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Bu hızlı ve kalıcı tanışmalar için uygun bir dönem olacak. 26 Ekim'de Boğa'da gerçekleşecek Dolunay Venüs-Jüpiter karesi altında ilişkinizi sıkı bir sorgulama sürecine tabii tutmanızı isteyebilir. Evlilik için bir başka uygun tarih de 10-15 Kasım arası. Bundan Mars geriliyor olacak ve partnerinizin kararsızlığı sizi şaşırtabilir 18 Mart –10 Nisan aralığında çekiciliğiniz doruğa ulaşıyor ve yeni t...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık