Burçlar

Burçlar(2007 Kova (Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 KOVA (HEDİYE SEÇİMİ)

Bağımsız, kısıtlamalardan hoşlanmayan, genel ve geleneksel olan her şeyden nefret eden Kova insanları için O'nun ilk görüşte "farklı" diyebileceği hediyeler bulmalısınız. Kovalar zeki, kendine özgü, dahice fikirler geliştiren, çabuk kavrayan, uzay çalışmalarından, bilinmezlerden hoşlanan insanlardır. Su, içki, kahve, çay gibi her türlü sıvıyı tüketmekten keyif duyarlar * Teleskop * Sürahi ve bardaklarıyla kanyak veya şarap takımı * Elektrikli su ısıtıcısı * Orijinal kül tablaları * Fotoğrafçılık malzemeleri * Soyut tablolar * Değişik' desenli, renkli eşarplar * Matematiğin tarihsel gelişimini veya son buluşların anlatıldığı kitap ve ansiklopediler * Kırışıklığı önleyici kremler, kürler * Moda olmayan kıyafetler -ALINTI- Burçlar(2007 KOVA (HEDİYE SEÇİMİ) how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating my ...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Kova (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 KOVA (ÖZEL TARİHLER)

YILBAŞI ÖNERİLERİ-aşk, arkadaşlar, sahnede olmak., eğlenin! Dostunuz İkizlerde Ay yol alırken aşk alanınız canlanır sevgili Kova. Yılbaşında aşk, eğlence, yaratıcılık ön planda olacak. Hatta yılbaşını sahnede ve alkışlar içinde geçirebilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs içsel dünyanızı, vizyonunuzu aydınlatıyor olacak. Ne yaparsanız yapın evde olun yada sahnede siz kendinizi mutlu huzurlu dingin ve dinlenmiş hissedeceksiniz. Mars ve Jüpiter arkadaşlar, dostlar, organizasyonlar ve davetler alanınız da dolaşıyor olacak. Bu durumda yılbaşı akşamı için pek çok alternatifiniz olacak., Sahnede olmak, evde dinlenmek veya büyük organizasyonlara dahil olmak. Hatta hepsi birden. Hepsine gecenin değişik zamanlarında dahil olmak bile sizin yorgun hissetmenizi' sağlayamayacak. Ay İkizlerde aşk yaşamınız canlanır ve eğer bir partneriniz yoksa yeni biriyle tanışmanız yılbaşı partisinde mümkün olabilir. Evliyseniz veya çocuklarınız varsa çocuklarınızla birlikte çok eğlenebilirsiniz. Eğlencenize zeka oyu...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Kova)

Burçlar(2007 KOVA)

Plüton kariyer alanınızın yöneticisi ve uzun zamandır arkadaşlık, grup organizasyonları, dilekler alanınızda dolaşıyor. Zaman zaman dostlarınızın desteğini alarak kariyer basamaklarında adım adım ilerlediniz. Plüton yöneticilerinizin güçlü ve son derece söz sahibi kişiler olmasına özen gösterdi. özgürlüğüne düşkün Kova'nın güç gösterileriyle baş etmeyi öğrenmesini istedi. Başardıysanız güç kılıcını ele geçirmiş olmanız gerekiyor. Çaresizlik-güç deneyimlerinden dönüşerek çıkmış olmanız gerekiyor. Başaramadıysanız otoritelerinize karşı kızgın ve yılgın bir savaşçı gibi duruyorsunuzdur. Plüton bu yılda aynı alanda yol alacak. Hala öğrenme ve dönüşme .şansınız var. Neyseniz o kalmak zorunda değilsiniz. Yaşama güçlü devam etmek istiyorsanız bu dersi almak zorundasınız. Bu alan aynı zamanda ebeveynlerle simgelenir. Ebeveynlerinizle ilgili deneyimleriniz kızgınlık veya onlara karşı gücünüzü kanıtlamaya çalışma şeklinde gelişmiş olabilir. Plüton ölümün gezegenidir. Son yıllarda kayıplar yaşamı...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Oğlak (Bebek)

Burçlar(2007 OĞLAK (BEBEK)

Bebek istiyorsanız 8 Mart -12 Nisan aralığını kaçırmayın Bununla birlikte i 6 Mayıs ve 2 hafta sonrası boyunca Yeniay'ın şansından yararlanabilirsiniz. 17 Şubat Yeniay'ı yeni bir gelirle birlikte yeni bir bebek olasılığı da getiriyor. 30 Temmuz Dolunayı sonuca ulaşmak açsından önemli. 26 Eylül Dolunayı ise alternatif sonuçlandırma ve tamamlama tarihiniz. Bu güzel bir Dolunay değerlendirin. Elbette 5 gün öncesi ve sonrasını da dahil ediyoruz. 9 Aralık Yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanıza ve dinlenmenize yardım edecek. -ALINTI- Burçlar(2007 OĞLAK (BEBEK) cheaters caught website why men cheat my boyfriend cheated on me with my mom click click...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Oğlak (Güzellik-Bakım-Kişisel Gelişim)

Burçlar(2007 OĞLAK (GÜZELLİK-BAKIM-KİŞİSEL GELİŞİM)

Güzelleşmek, Değişmek, Kişisel Gelişimin Önemli Dönemleri Bazen sadece saçlarınızı, bazen sadece kişisel ifadenizi yenilernek istersiniz. Hepsi i evin alanıdır. Bununla birlikte güzellik gezegeni Venüs'ün burcunuza üçgen açı yapması da dış görünüşünüzü değiştirmek için muhteşem zamanlamadır. Venüs'ün Jüpiter'le üçgen açı içinde bulunduğu zamanları da değerlendirebilirsiniz. 19 Ocak'ta Oğlak burcunda doğan Yeniay kişisel gelişim ve kendinizi yenilemeniz hakkında önemli ipuçları sağlayacak. Bu tarihten sonraki i 5 gün içinde güzelleşme, estetik, bakım yapmak için yeni fırsatlar bulacaksınız. Kişisel gelişiminizde önemli bir basamağı tırmanabileceksiniz. 8 Mart- 12 Nisan aralığı bir başka özel dönem. Bu dönemde yeni tanışıklıklar ve aşık olma şansını da yakalayabilirsiniz. Bu tarih sizin bakım ve güzelleşme çalışmalarınız için başka bir şansı getirecek. Bebek bekliyorsanız veya bebek sahibi olmak istiyorsanız bu özel dönemden yararlanmalısınız. Venüs burcunuzda 1 -5 Ocak arasında kalacak....Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık